Alan Wake | PC

EC.png

Remedy بالاخره رسما تایید کرد Alan Wake در Q1 2012 برای PC نیز عرضه خواهد شد ، این پک علاوه بر دارا بودن نسخه ی اصلی 2 DLC عرضه شده برای XBLA به نام های The Signal و The Writer را نیز دارا خواهد بود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and fifa13
من در ابتدا فقط می خواستم DLCها رو بازی کنم چون نسخه ی اصلی رو 2 سال پیش روی کنسول رفته بودم ولی دیشب هوس کردم نسخه ی اصلی رو هم یه بار دیگه تموم کنم واقعاً انگار نه انگار که من یه بار قبلاً تمومش کردم خیلی لذتبخشه ! روایت داستان که بی نظیره ، گرافیک و گیم پلی هم عالی هستن ... ( البته ناگفته نماند پیشنهاد می کنم با دسته ی استاندارد ایکس باکس بازی کنید چون به نظر من بازی اونجوری که انتظار داشتم برای کیبورد بهینه نشده )
دوستان فقط یه سوال درباره ی تنظیمات گرافیکی دارم ! این HUD و Vsync روشن باشن بهتره یا خاموش !؟
چون من کمی افت فریم دارم
با خاموش کردن HUD جذایبت بازی چند برابرمیشه دلیلش هم کامل مشخص هست! در مورد V-sync هم بستگی به خودت و سیستمت داره با روشن کردنش ساده یخوام بگم بردیگی ها یا گسستگی تصیور از بین میره و فریم هم ثابت میمونه (از 60 فریم بالاتر نمیره) البته اگه سیستم قوی نداشته باشی خاموش کردنش خوب مناسب تره. ولی در کل بخوایم بگیم روشن بودن V-sync بهتره. افت فریم هم به خود بازی بر میگرده.

آخرین ویرایش:
خوب چیه دلیلش !؟
HUD همون علامت ها و نوشته هایی ِ که،نشان دهنده ی میزان سلامتی،مقدار فشنگ و ... که در همۀ بازی ها وجود داره،و اطلاعات کلی ـه بازی رو نشون میده.
وقتی شما HUD رو از حذف میکنید. دیـگه هیـچ اطـلاعاتی رو صفحۀ نمایش شما نیست.و بازی تونالیته ای سینمایی پیدا میکنه،طـوری که احساس میکنید در حال
تماشای یک فیلم سینمایی هستید.

ddlc هارو اصلا به حساب نیار dlc 2 ــش که یک مضخرف به تمام معناست
چرت و پرت باید فقط راه بری انگار
dlc هاش زیاد قشنگ نیست
به نظره من The Signal جالب بود اما The Writer زیاد نه ...
من منتظرم REmedy بگه American Nightmare هم برای Steam میدم !

به نظره من The Signal جالب بود اما The Writer زیاد نه ...
من منتظرم REmedy بگه American Nightmare هم برای Steam میدم !
the signal بهتر از the writer بود اما بازم هیچ چیزی به داستان اصلی بازیش نمیرسید
بعضی جاهاش زیاد جالب نبود فقط باید راه میرفتی آدم میکشتی..

داستان بازی واقعاً جذاب هست.
مخصوصاً اگر صفحه های رمان رو دنبال کنید.
بعضی وقت ها،صفحه های رمان کاملاً مشخص میکنه که آلان قرار چه اتفاقی برای آلن بی اُفتــه.
ایــــن کار با اینکه حِسـه غافل گیری بازی رو کم میکنه امّـا به شــدت هیـجان بازی رو بالا میــبـره.

یک نکته دیگه اینکه اگه همۀ صفحه های رمان رو میخواهید باید بازی رو،رو درجه "کابوس" تموم کنید.

دوستان اون 2تا اپیزود که به صورت DLC روی Xbox live عرضه شد The Writer و The Signal هم روی نسخه PC هست ؟ اگه هست میخوام بگیرم بازی کنم چون اون 2تا اپیزود رو نتونستم روی Xbox بازی کنم....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or