Alan Wake | PC

EC.png

Remedy بالاخره رسما تایید کرد Alan Wake در Q1 2012 برای PC نیز عرضه خواهد شد ، این پک علاوه بر دارا بودن نسخه ی اصلی 2 DLC عرضه شده برای XBLA به نام های The Signal و The Writer را نیز دارا خواهد بود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and fifa13
بچه من بازی رو تمام کردم ولی چند تا سوال برام ایجاد شده.
1.اینکه اگه اون کلبه ای که اول بازی بهش میرن قبلا نابود شده بوده چطوری انا به اونجا میرن؟ درست شاید بگیم آلن مریض بوده ولی زنش که مشکلی نداشته.هیچ جایی هم نمیگه که اینها رو خواب دیده یا چیز مشابهی مثل خواب رو نمیگه.
2.آخر سر زنش چه بلایی اومد؟ مرد؟ زنده موند؟ گم شد؟ چی شد؟
ولی خوب اگه کسی از بچه ها لینکی داره که داستان بازی رو خیلی خوب توضیح داده باشه خیلی خوب میشه.یا اینکه اگه کسی از بچه ها داستان بازی رو خیلی خوب فهمیده و به تمام رازهاش پی برده هم اگه میتونه دربارش بنویسه.
خیلی دلم برای آلن و زنش سوخت.=((=((=((:(
همش بعد از بازی آهنگ های The Clicker و Tom The Diver(خیلی قشنگن) رو گوش میکنم دلم براشون میسوزه.:( گریه هم میکنم.:p:d(Just Keedin)
------------------------------------------------
درباره گفته کاربر سایت SAMIR هم کاملا باهاش موافقم من که امضاء رو ثبت کردم.

واقعا دست Remedy درد نکنه یکی از بهترین بازیهای عمرم بوده تا اینجا که خدا رو شکر هم بازی ادامه داره(احتمال زیاد هم American Nighmair میاد هم نسخه های بعدی بازی) هم فعلا عمرم.:d
دوست عزیز داستان بازی خیلی شاهکار هستش . اگه کامل داستان رو نفهمیدی به سر یه فروم 360 بزن . اونجا بچه ها کامل داستان رو گفتند . البته مزه اش به این که خودت سر دربیاری حتی اگه مجبور بشی تمام دیالوگ ها رو با دقت گوش بدی

---------- نوشته در 06:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:41 PM ارسال شده بود ----------

خیلی ممنون که گند زدی به بازی.این ناظم ها و مدیرها هم که کلا...

این دوستمون حواسش نبود یه چیزی گفت . ولی در کل چیزی خاصی رو لو نداده

Last edited by a moderator:
خیلی ممنون که گند زدی به بازی.این ناظم ها و مدیرها هم که کلا...
وقتی کلید ریپورت رو نمیزنید، متاسفانه ناظما و مدیرای از همه جا بیخبر و هرچی از نظر شما نمیفهند که داستان بازی اسپویل شده، قبلن هم در موارد زیادی ریپورت هایی که مربوط به اسپویل داستان بوده خیلی سریع پیگیری شده.

منم بازیو تموم کردم.من زیاد خوشم نیومد یعنی از این جور سبک ها زیاد خوشم نمیاد داستانش خیلی گنگه...
یکی بی زحمت این داستانو بگه که اخر چی شد؟؟
ممنون.

لوکیشن بازی... خودBright Falls و فضا سازی بازی و یه جورایی اتفاقایی که میفته من شدیدا یاد فیلم Secret Window میندازه! تا حالا دو تا اپیزود رفتم و بازی خوب بوده تا الان. خوبه که واسه پی سی اومد ! تجربه ی متفاوتیه توی ای بازی ها.

بازی خیلی خوش دستیه. گیمپلیش برام به اندازه کافی روون هم هست.
جالب ترین چیزی که آدم تو بازی تجربه می کنه اینه که صفحات داستان تقریباً مرحله رو جلو جلو لو میدن.
این طوری آدم موقع خوندنش غافلگیر میشه و هی مخی خواد بدونه این اتفاق چطور و کی می افته که تجربه خیلی سرگرم کننده ایه بنظرم.
بعضی وقت ها هم جاهایی رو که alan نبوده رو توصیف می کنه که اونم جالب بود برام. برنامه های تلویزیونیش هم جالبه. :دی

کسایی که با دسته میرن احتمالا فهمیدن که بازی ویبره نمی ده
برای رفع این مشکل باید یه بار با موس آپشن ویبره رو روشن و خاموش کنید

یک چیز بد همین بازیش داره
شخصیت آلیس خیلی زشت و کریح درست شده اه
خیلی بد قیافس
شما ببخشید Remedy اشتباه کرده دیگه از این غلطا نمیکنه!
کل بازی که یکی ار تجربه های ناب این نسل هستو ول کردی به قیافه کارکتر ها گیر میدی واقعا نکته بین هستی!

بازیرو نصب کردم و 20 دقیقه ای بازی کردم.
همه چیز رو بازی برآورده کرده. موسیقی بی نظیر بازی گرفته تا صدا و گرافیک اون.
منتها باید بیشتر بازی کنم تا ببینم گیم پلیش چند مرده حلاجه. :دی
فقط چقد گرافیکش سنگینه. مجبور شدم 2-3 تا از گزینه هارو بزارم رو Low یا کلا خاموش کنم. :دی

فقط یه اشکال که داره اینه : خیلی توش دیلوگ هست که باید گوش بدی.و خیلی متن که باید بخونی.
این سریاله که تو tv میزاره چیه ؟ اونم نگاه کنیم ؟
من دو قسمت اولش رو دیدم ول کردم.

منم یازی رو گرفتم حرف نداره همه چیزه بازی خوبه فقط احساس میکنم گیم پلی بازی برام کسل کننده بشه ..ولی هیجانه بازی رو دوست دارم ....و یه چیزی که خیلی باهاش هال کردم این بود که مثل سریال هست هر قسمت که تموم میشه ادم رو غافلگیر میکنه خیلی جالبه ....فقط یه چیزی که فکر میکنم میگم همه این اتفاقات رویا نباشه اخرش بلند شیم ببینیم همش خواب بوده وووکسی در مورد داستان می خواد توضیح بده تا قسمت دوم بیشتر توضیح نده ممنون

فقط یه اشکال که داره اینه : خیلی توش دیلوگ هست که باید گوش بدی.و خیلی متن که باید بخونی.
این سریاله که تو tv میزاره چیه ؟ اونم نگاه کنیم ؟
من دو قسمت اولش رو دیدم ول کردم.
این کجاش اشکال هست،خیلیم خوبه که این همه رو داستان کار کردن.
خوبه RPG نیست که کلّش دیالوگ باشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or