Alan Wake | PC

EC.png

Remedy بالاخره رسما تایید کرد Alan Wake در Q1 2012 برای PC نیز عرضه خواهد شد ، این پک علاوه بر دارا بودن نسخه ی اصلی 2 DLC عرضه شده برای XBLA به نام های The Signal و The Writer را نیز دارا خواهد بود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and fifa13
روند داستانیه بازیرو دقیقا مثل یک سریال به تصویر کشیدن، اینکه پایان هر اپیزود خلاصه ای از اتفاقات رخ داده توی اون اپیزود رو نشون میدن حرکت جالبی هست. کلا کارای جدید و جالبی توی بازی انجام دادن که همش مدیون داستان نویسیه سم لیک هستش، کلا نابغه ایه واسه ی خودش توی پردازش خط داستانی این سم لیک. به شدت از انتظاری که برای این بازی کشیدم خوشحالم چون remedy بعد از شاهکار max payne دوباره خودش رو با این بازی ثابت کرد. گرافیک هم که بازیرو مثل شاهکارهای هالیوودی کرده.

روند داستانیه بازیرو دقیقا مثل یک سریال به تصویر کشیدن، اینکه پایان هر اپیزود خلاصه ای از اتفاقات رخ داده توی اون اپیزود رو نشون میدن حرکت جالبی هست. کلا کارای جدید و جالبی توی بازی انجام دادن که همش مدیون داستان نویسیه سم لیک هستش، کلا نابغه ایه واسه ی خودش توی پردازش خط داستانی این سم لیک. به شدت از انتظاری که برای این بازی کشیدم خوشحالم چون remedy بعد از شاهکار max payne دوباره خودش رو با این بازی ثابت کرد. گرافیک هم که بازیرو مثل شاهکارهای هالیوودی کرده.
البته نمیشه گفت الان خودشون ثابت کرده این بازی اصلش مال 2010 بوده روی x360 حالا تازه با همون مراحل و یکم گرافیک بالاتر روی pc اومده

خدا کنه آمریکن نایتمر هم مثل همین قشنگ باشه

دقیقاً،اگه بازی یه گیمپلی درست حسابی‌ هم داشت که بعد چهار پنج ساعت خسته نکنه پلیر رو می‌تونست به یکی‌ از شاهکار‌های نسل تبدیل شه
کاشMP 3 رو همRemedy میساخت.

دقیقاً،اگه بازی یه گیمپلی درست حسابی‌ هم داشت که بعد چهار پنج ساعت خسته نکنه پلیر رو می‌تونست به یکی‌ از شاهکار‌های نسل تبدیل شه
کاشMP 3 رو همRemedy میساخت.
آره موافقم، گیم پلی بازی بعد یه مدت یکنواخت میشه کلا بیشتر هویت این بازی رو داستان و کارگردانی و گرافیک تشکیل داده. یکم روی گیم پلیش کم کاری کردن، به نظر من بزرگترین ضعفش کنترل بازی هست حالا نمیدونم توی ایکس باکس هم همینطور بوده یا واسه ی pc خوب بهینه نشده ولی در کل کنترلش مثل سری max payne روون نیست:(. ولی در کل از نطر من یکی از بهترین تجربه های این نسل بود، خیلی تمیز ساختنش و بازی کلا درگیر کنندست:d.
منم دوست داشتم max هنوزم دست remedy بود، خدا کنه جوشو نابود نکرده باشه راکستار ولی به امید زنده ایم کاوه جون:d

سلام
دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده نمیدونم مشکل از بازیه یا باید کار خاصی بکنم
توی چپتر 4 بازی وقتی به مزرعه ی اون 2 تا داداش میرسم وقتی میرم روی Stage هیچ اتفاق خاصی نمیوفته یعنی وقتی Hud رو هم روشن میکنم روی نقشه هیچ علامتی نیست ولی زیرش نوشته Get To THe FArm؟؟؟ مشکل از کرک بازیه؟؟؟
بعضی وقتا مثلا وقتی باید یه دمو پخش بشه پخش نمیشد و هیچ کاری نمیشد بکنی وقتی بازی رو یه بار ریستارت کنی که دوباره از چک پوینت بیاد درست میشد ولی این دفعه اون جوری هم درست نشد.
مثلا یه جا هم اول بازی که
Thomas Zane داره یادت میده که چه جوری باید تاریکی رو از بین برد اگه یادتون باشه یه Taken دنبال ه الن میوفته و باید بره توی کلبه اما هیچ دمویی پخش نشد تا اینکه یارو زد کشت منو دفعه دیگه که اومدم یه دفعه دمو پخش شد و نشون داد که الن رفت توی کلبه
????

سلام
دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده نمیدونم مشکل از بازیه یا باید کار خاصی بکنم
توی چپتر 4 بازی وقتی به مزرعه ی اون 2 تا داداش میرسم وقتی میرم روی Stage هیچ اتفاق خاصی نمیوفته یعنی وقتی Hud رو هم روشن میکنم روی نقشه هیچ علامتی نیست ولی زیرش نوشته Get To THe FArm؟؟؟ مشکل از کرک بازیه؟؟؟
بعضی وقتا مثلا وقتی باید یه دمو پخش بشه پخش نمیشد و هیچ کاری نمیشد بکنی وقتی بازی رو یه بار ریستارت کنی که دوباره از چک پوینت بیاد درست میشد ولی این دفعه اون جوری هم درست نشد.
مثلا یه جا هم اول بازی که
Thomas Zane داره یادت میده که چه جوری باید تاریکی رو از بین برد اگه یادتون باشه یه Taken دنبال ه الن میوفته و باید بره توی کلبه اما هیچ دمویی پخش نشد تا اینکه یارو زد کشت منو دفعه دیگه که اومدم یه دفعه دمو پخش شد و نشون داد که الن رفت توی کلبه
????
عکس..؟؟!!
بزار تا بگم بهت

اینجا که باید یه هوو بریزن رو سرت ! هیچ اتفاقی نمیوفته؟؟ همونجارو میگی که آتیش بازی میشه دیگه؟
میگم دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته نه میریزن سرم نه اون اتفاقی که گفتی میوفته
پس مشکل از کرک بازیه !
برم ببینم یه کرک درست براش پیدا میشه.

دوستان این DLC ای که واسه ایکس باکس اومده ، American Nightmare رو cp هم اومده ، نه ؟
یه جا خوندم ریلیز شده ، کسی اطلاعای نداره ؟
ضمن اینکه اون 2 تا dlc قبلی رو خود بازی هست ؟ یعنی بازی رو که شروع می کنی واسه بازی کردن dlc ها هم انتخاب وجود داره ؟

دمتون گرم

دوستان این DLC ای که واسه ایکس باکس اومده ، American Nightmare رو cp هم اومده ، نه ؟
یه جا خوندم ریلیز شده ، کسی اطلاعای نداره ؟
ضمن اینکه اون 2 تا dlc قبلی رو خود بازی هست ؟ یعنی بازی رو که شروع می کنی واسه بازی کردن dlc ها هم انتخاب وجود داره ؟

دمتون گرم
خیر، نایتمر فقط واسه هست فعلا.
اون دو تا رو هم از اول می‌شه بازی کرد آره

این بازی رو تهیه کردم و تا 5 قسمت اون رو پیش رفتم بازی فقط یک داستان عالی داره ولی از جزئیات و افکت های گرافیکی فوق برجسته در بازی خبری نیست بازی ترسناک نیست و مسخره بازی بین کاراکترها در بعضی از مراحل بازی به چشم میخوره.کاراکترها خشک هستند و حرکت کاراکتر اصلی کجه و برای عبور کردن از مسیرهای خطرناک ادمو اذیت میکنه چون وقتی میخوای با سرعت حرکت کنی امکان کنترل کاراکتر در بازی خیلی سخت میشه و میری تو دره. کت ال منو کشته. نمیدونم هیولا دارم میکشم یا کشک. کلا اینو میخوام بگم گیمرهای حرفه ای از این بازی لذت نخواهند برد چون کنترل در بازی کلا مشکل داره از حرکت کاراکتر گرفته تا کنترل وسایل نقلیه. به نظر من نور پردازی هم مشکل داره :d

آخرین ویرایش:
خیر، نایتمر فقط واسه هست فعلا.
اون دو تا رو هم از اول می‌شه بازی کرد آره
ممنون ، ولی ظاهرا امکان ریلیز رو pc بزودی {حدود 1 سال دیگه ;) } خیلی زیاده .
این بازی رو تهیه کردم و تا 5 قسمت اون رو پیش رفتم بازی فقط یک داستان عالی داره ولی از جزئیات و افکت های گرافیکی فوق برجسته در بازی خبری نیست بازی ترسناک نیست و مسخره بازی بین کاراکترها در بعضی از مراحل بازی به چشم میخوره.کاراکترها خشک هستند و حرکت کاراکتر اصلی کجه و برای عبور کردن از مسیرهای خطرناک ادمو اذیت میکنه چون وقتی میخوای با سرعت حرکت کنی امکان کنترل کاراکتر در بازی خیلی سخت میشه و میری تو دره. کت ال منو کشته. نمیدونم هیولا دارم میکشم یا کشک. کلا اینو میخوام بگم گیمرهای حرفه ای از این بازی لذت نخواهند برد چون کنترل در بازی کلا مشکل داره از حرکت کاراکتر گرفته تا کنترل وسایل نقلیه. به نظر من نور پردازی هم مشکل داره :d
دادا اون زمان رو 360 که شاخی بود واسه خودش ، دسته 360 رو روش امتحان کردی ؟
اینجوری فکر می کنم کارت راحت تر باشه .
کلا بازی ترسناکی نیست ، یه حالت روایت پست مدرن داره ! شاید بشه درکش کرد ، شاید بشه بهش خندید ، کلا ساختار دگرگونی داره .
منم بازی رو تموم کردم فقط یکی به من بگه چی شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!راستی این 2 تا مرحله ویژه رو نرفتم هنوز .........
تو فروم های 360 تاپیک کاملی در مورد داستان موجوده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or