Alan Wake | PC

EC.png

Remedy بالاخره رسما تایید کرد Alan Wake در Q1 2012 برای PC نیز عرضه خواهد شد ، این پک علاوه بر دارا بودن نسخه ی اصلی 2 DLC عرضه شده برای XBLA به نام های The Signal و The Writer را نیز دارا خواهد بود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and fifa13
با تشکر از اقا حسین عزیز بابت زحماتشون.
دوستان اینم اهنگ Children Of The Elder God که اون قسمت از بازی که توی مزرعه اون دوتا برادر ستاره راک هستین و روی صحنه باید مبارزه کنین هست.امیدوارم دوست داشته باشین.
دانلود

این کجاش اشکال هست،خیلیم خوبه که این همه رو داستان کار کردن.
خوبه RPG نیست که کلّش دیالوگ باشه :دی
RPG هم خوبه ولی همین که خیلی الافی داره من خوشم نمیاد
بعضی RPG ها مثل ویچر هستند کهه حال میده وقتی بازی میکنی ولی اسکایریم (نمیگم بد بود) ولی خیلی الافی تو بازیش داشت یک جورایی آدم حس میکرد نوکر یکیه هی از این ور به اون ور

بازی از نظر گیم پلی واقعا همون چیزیه که دوست دارم.
یکی از 2 تا بازی ه 360 که واقعا دوست داشتم انجامش بدم رو دارم بازی میکنم.
موسیقی بازی عالیه. نحوه ی روایت داستان تا اینجا خیلی خوب بوده و کلی معما برام ایجاد کرده
ولی یه سری نقاط ضعف توش دیدم که یکی ناراحتم کرد ولی فقط یه کم:
دهن ه کاراکترها یه چیزی میگه ولی صدای دیالوگی که میشنویم یه چیز دیگس.
کت آلن مثل یه تیکه چوب خشک میمونه اصلا از نظر ظاهری انگار آلن مرده خیلی بی روحه.
و اینکه اول چپتر 2
یه لحظه کات سین نشون میده که آلن وارد خونش توی NY میشه کتش توی کات سین با کتی که بعد از کات سین تنشه فرق میکنه!!!

خوب بالخره بازی رو گرفتم. presentation بازی و روایت داستانیش یه چیز منحصر به فردیه، بیشتر شبیه فیلم میمونه تا بازی، یعنی سم لیک راحت میتونست این داستان رو در عالب فیلمنامه در بیاره در ضمن کارگردانیه بازی هم بی نظیره. موسیقی و فضاسازی بازی کاملا حل میکنه بازیباز رو و گرافیک هم که دیگه نیاز به توصیف نیست، نور پردازی ها انصافا شاهکاره فقط بافت ها یکم بعضی جاها کیفیتش میاد پایین ولی در کل بعد از crysis 2 بهترین نور پردازی ای بود که دیدم. فقط و فقط تنها ضعفش که اصلا انتظار نداشتم کنترل خود alan هست، اونقدری که باید نرم و روون نیست و بعضی جاها آدم سرگیجه میگیره. ولی در کل واسه ی من جای سواله که این بازی با یه همچین پتانسیلی سال 2010 اومد و اینقدر مورد بی مهری توسط منتقدین قرار گرفت؟

بله منم میگم اگه اینو فیلمشم درست میکردن چی میشو یا ملا اول فیلم رو میساختن که داستان رو دور کنیم بعد شخصیت فیلم یعنی آلن ویک ما باشیم
هر episode از بازیش مثل یک قسمت از یک سریاله اگه دقت کرده باشید آخر اینکه episode تموم میشه یک آنچه گذشت نشون میده که تمام اتفاقایی که برای آلن افتاد رو از نو نشون میده به صورت خلاصه خیلی جالبه

فصل اول و دوم شروع و زیبایی بازین، فصل سوم اوج بازی ، فصل چهارم با اینکه زیبا بود ولی قدری یکنواخت شدگی و خستگی در پی داشت، ولی دیگه فصل 5و6 حوصله آدمو سر میبرن، مخصوصا فصل آخر که دیگه بی مزه بازی بود، اگه دو فصل آخرو بازی نداشت به نظرم خیلی بهتر بود، باید تو همون 4 فصل اول همه چی جمع و جور میشد میرفت پی کارش، دیگه دو DLC که ادامه روایت داستانن خیلی خزن، گندشو بالا آورده Remedy با این بسته مکملاش، آخرت تخیل گرایی (از نوع چرتش) بودن، اگه این DLC ها رو نمیساختن بازی خیلی سنگینتر بود، حداقلش اون خاطرات جالب نسخه اصلی رو خراب نمیکردن........دیگه اینقده این اصطلاح Dark Presence رو شنیدم که نسبت بهش حساسیت پیدا کردمه..........

اتفاقا دوتا dlcش از نظر طراحی مرحله و تنوع از خیلی قسمتهای نسخه اصلی سرتر بود درسته روایت گنگ داستان داشت و خیلی تخیلی و توهمی بیش میرفت ولی انصافا خیلی متنوع
بود خیلی هم رو مبارزات تاکید داشت بر خلاف نسخه اصلی که رو داستان زوم کرده بود با اون لوکیشن چراغ دریایی توی dlc writer هم خیلی حال کردم.

آخرین ویرایش:
انصافا بازی اصلی خیلی بهتر بود، به نظرم DLCهاش ساخته نمیشدن بهتر بود، باید بدون ساخت DLC میرفتن سراغ ساخت نسخه دوم، البته با اون قسمت چراغ دریاییش موافقم، همش تاریک بود و باید با کلی زحمت راهو پیدا میکردیم، اینش جالب بود ولی کلا پایانای بازی (هم نسخه اصلی و هم DLCها، مخصوصا DLCهاش) مزخرف بودن، پایان های خیلی بهتری میشد در نظر گرفت....

بلاخره DLC دیگه نباید اتنظار یه بایان شوکه کننده رو داشته باشی

من در ابتدا فقط می خواستم DLCها رو بازی کنم چون نسخه ی اصلی رو 2 سال پیش روی کنسول رفته بودم ولی دیشب هوس کردم نسخه ی اصلی رو هم یه بار دیگه تموم کنم واقعاً انگار نه انگار که من یه بار قبلاً تمومش کردم خیلی لذتبخشه ! روایت داستان که بی نظیره ، گرافیک و گیم پلی هم عالی هستن ... ( البته ناگفته نماند پیشنهاد می کنم با دسته ی استاندارد ایکس باکس بازی کنید چون به نظر من بازی اونجوری که انتظار داشتم برای کیبورد بهینه نشده )
دوستان فقط یه سوال درباره ی تنظیمات گرافیکی دارم ! این HUD و Vsync روشن باشن بهتره یا خاموش !؟
چون من کمی افت فریم دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or