Alan Wake | PC

EC.png

Remedy بالاخره رسما تایید کرد Alan Wake در Q1 2012 برای PC نیز عرضه خواهد شد ، این پک علاوه بر دارا بودن نسخه ی اصلی 2 DLC عرضه شده برای XBLA به نام های The Signal و The Writer را نیز دارا خواهد بود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and fifa13
آخه بدون موشن بلور زیاد حال نمیده
من عاشقه موشن بلورم :دی
کاش بازی OW بود. این شهر به این زیبایی درست کردن با محیط باز و پهناور به نظرم میشد که با کمی فکر و خلاقیت یه سند باکس با همین حال و هوا ساخت.

اتفاقا بنظر من موشن بلور این عنوان دیگه زیادیه ب طوری که میره رو اعصاب ! من ترجیح میدم غیرفعالش کنم

آخه بدون موشن بلور زیاد حال نمیده
من عاشقه موشن بلورم :biggrin1:
کاش بازی OW بود. این شهر به این زیبایی درست کردن با محیط باز و پهناور به نظرم میشد که با کمی فکر و خلاقیت یه سند باکس با همین حال و هوا ساخت.
خو من چیکارم:d منم خودم خیلی حال میکنم با MB ولی خوب خیلی ها هم حال نمیکنن چشماشون در میاد:d

دوستان چه طوری به xfire بشناسونمش ؟؟؟
به روش cod mw2 میرم نمیشه !!!
تو تاپیک Xfire باید میپرسیدی به حر حال اینو جایگزین کن.

[7105]
LongName=Alan Wake
ShortName=alanwake
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Valve\Steam\InstallPath
LauncherExe=AlanWake.exe
DetectExe=AlanWake.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 108710
_LAUNCHER_EXTRA_ARGS%
_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT|ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE|USE_DINPUT1|NEW_INPUT_SYSTEM|DISABLE_BROWSER​

فقط میتونم بگم :
:x عالییییییییییییییییییی
بعد از مدتها یه بازی ملس دارم بازی میکنم....
یه سوال : این منور به چه دردی میخوره ؟ یا باتری ( خودش که پر میشه )
این flask ها که تو طول بازی بر میداریم چیه ؟؟

تو تاپیک Xfire باید میپرسیدی به حر حال اینو جایگزین کن.
نشد .... اگه مال خود شما کار میکنه میشه فایل games.ini رو برام آپلود کنید ؟ ( البته اگه زحمتی نیست )

تشکر...

فقط میتونم بگم :

نشد .... اگه مال خود شما کار میکنه میشه فایل games.ini رو برام آپلود کنید ؟ ( البته اگه زحمتی نیست )

تشکر...
اون کد که مهراد داد واسه من که کار می‌کنه،حالا اینو یه تست ای بزن

xfire_games.ini

فقط میتونم بگم :

تشکر...
وقتی که چند تا دشمن بهت حمله میکنن با شلیک منور به طرفشون میتونی همشون رو از بین ببری، موقع مبارزه هم که باتری چراغ قوه سریع خالی میشه میتونی از باتری هات استفاده کنی تا نمیری ...

من خیلی وقت پیش رو 360 بازیش کرده بودم...بازی خوبی بود(بد نبود)

رو این سیستم اجرا میشه؟؟
CPU X2 5600
Ram 3GIG
Graphic 8600GTS
اگه گرافیک رو از انویادیا بیاری پایین شاید یک 8 فریمی در ثانیه بگیری:دی

---------- نوشته در 06:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:57 PM ارسال شده بود ----------

من دومین episode رو رد کردم همون dlc ها بود فکر کنم
الان داستان اصلی بازی رو پیش گرفتم
اولای بازی اونجایی که سوار قایق دارن میرن اونور رودخونه بعدش میره توی رستوران بعدش میره توی یک جایی توی کلبه
بعدش میگه:
go to power on
یک کلبه ی کوچکی وسط حیاطش هست همون توش دیده میشه که یک دکمه هست که باید روشنش کنی اما هیچ دری نداره که واردش بشی چیکار کنم؟؟؟

بازی رو اکس باکس 2 تا حالت زوم داشت . یکی اینکه نور چراغ قوه رو بوست میکنه شدید میشه و یکی اینکه زوم میکنی ولی نور چراغ قوه بوست نمیشه . آخه موقعی دارکنس رو از بین بردیم یارو رو میخوام بکشم شاید خواستم زوم کنم ولی نباید نور چرغ قوه هدر بره که . چطور اون زوم دومی رو انجام بدم ؟

من عاشق این بازی شدم .... جوش با حاله ||| گرافیکش توپه ||| اصن عندشه ....
من اپیزود یک رو فعلا رد کردم .... الان شده 3 سال قبل ...
من با gt 9600 و cpu core 2 duo e8400 3 ghz تا ته ته تنظیمات گرافیک بردم بالا .....شاخم در اومد ....جزییات خیلی بالاست ....

اگه گرافیک رو از انویادیا بیاری پایین شاید یک 8 فریمی در ثانیه بگیری:دی

---------- نوشته در 06:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:57 PM ارسال شده بود ----------

من دومین episode رو رد کردم همون dlc ها بود فکر کنم
الان داستان اصلی بازی رو پیش گرفتم
اولای بازی اونجایی که سوار قایق دارن میرن اونور رودخونه بعدش میره توی رستوران بعدش میره توی یک جایی توی کلبه
بعدش میگه:
go to power on
یک کلبه ی کوچکی وسط حیاطش هست همون توش دیده میشه که یک دکمه هست که باید روشنش کنی اما هیچ دری نداره که واردش بشی چیکار کنم؟؟؟

رفیق دقیقا کنار پنجره در هستش !!! منم اولش پیداش نکردم ! :d

دوستان این Collectible هایی که میگیریم به چه دردی میخوره؟ اون فلاسک ها و بقیه چیزا!
اون Manuscript ها که تکلیفش مشخصه، جمع آوری بقیه Collectible ها تو نسخه 360 باعث آزاد شدن اچیومنت میشد، اینجا دیگه اچیومنتی وجود نداره ولی خب واسه گشت و گذار تو محیط و لذت بردن از بازی بهونه خوبی هست :دی
اگه تحت استیم بازی کنید اچیومنت داره ، خوبش هم داره
biggrin1.gif
استیم ـم کجا بود این وسط :دی

آخرین ویرایش:
اون Manuscript ها که تکلیفش مشخصه، جمع آوری بقیه Collectible ها تو نسخه 360 باعث آزاد شدن اچیومنت میشد، اینجا دیگه اچیومنتی وجود نداره ولی خب واسه گشت و گذار تو محیط و لذت بردن از بازی بهونه خوبی هست :دی

اگه تحت استیم بازی کنید اچیومنت داره ، خوبش هم داره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or