Alan Wake | PC

EC.png

Remedy بالاخره رسما تایید کرد Alan Wake در Q1 2012 برای PC نیز عرضه خواهد شد ، این پک علاوه بر دارا بودن نسخه ی اصلی 2 DLC عرضه شده برای XBLA به نام های The Signal و The Writer را نیز دارا خواهد بود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and fifa13
ترس بازی که نوع psychological یا روانشناسانس چیزی که میبینی واقعیت نیست یه نوع توهم در واقع هدف داستان سرایی بازی هم همینه اینقدر توهم و واقعیت در بازی مخلوت میشه که فرق
رویا و واقعیت رو نمیتونید بفهمید
باسه همینه که از کلیشه های horror دوره البته max payne هم یه نوعی روایت روانشناسانه داشت یعنی alane wake اولین بازی تو این نوع سبک داستان سرایی نیست

پس چرا برای من باز نیست؟

بازه باید بری توی قسمت EPISODES دوتا Special هست اونا DLC ها هستن !
----
من همین الان از پاش بلند شدم !
فقط می تونم بگم " باورم نمیشه بازی بود " !!!
واقعا عالی بود !
هم این هم Darkness II البته AW چیز دیگه ای بود !
خیلی وقت بود یه بازی انقدر بهم نچسبیده بود :p
من خودم به شخصه داستان برام خیلی مهمه ! داستان عالی ، روایتش عالی، حتی از خیلی نکاتش می تونم توی نوشته های خودم استفاده کنم !
در کل به اندازه ی یه رمان خیلی خوب از بازی لذت بردم !
به هرکسی که داستان دوسته پیشنهاد میشه :دی
" منظور همون دو نفریه که هنوز نخریدنش " :-"

بازه باید بری توی قسمت EPISODES دوتا Special هست اونا DLC ها هستن !
دوست عزیز رفتم،ولی موجود نیست:d

ویرایش:درست میگید.موجود بود:dچشام آلبالو،گیلاس چینده بود:d

دوستان اوله اوله بازی بعد اینکه پل میریزه و یه مرده راهنمایی میکنه که بری توی کلبه،من میرم تو کلبه هیچ اتفاقی نمیفته.فقط یه در هست که اون هم بسته هست. چی کار باید کرد؟

میگم من اولین مرحله ی بازی رو تموم نکردم من تا اونجایی روفتم که ماشینش سوار قایق هست میره توی یک رستوران بعدش اون اومدم بیرون رفتم توی episode و دومیشو انتخاب کردم! نباید اینکارو میکردم؟؟
یعنی این ادامه ی داستان بازی نبود؟؟

وای بعد از بازی کردن این بازی تمام خاطراتم با مکس پین زنده شد

مخصوصا اون جاهایی که تلویزیون داره یک چشمی توش نشون میده کامل مثل مکس پین
اون تاریکی همیشگی و تیرگی ...

سبک بازی کامل یاد آور مکس پین هست

حالا مطمئنم مکس پین 3 هیچ وقت به پای 2 و 1 نمیرسه چون راکستار میخواد بسازه و اون سبک همیشگی این بازی از بین میره
هی...

من همین جا اعلام میکنم اشتباه کردم
بازی کمی خطی میشه ولی انقدر زیبایی داره که میتونین با لذت تمام بازی رو به اتمام برسونین
واقعا خوب بود

Alan Wake Motion Blur Disabler

Download Alan Wake Motion Blur Disabler

83042128337248478058.jpg

66031925561587893307.jpg
Download the archive below -.

Unzip the archive.-

You’ll find two folders: one with the original file (in case you need it) and one folder that has the file you need to replace.-

Simply copy and replace Blur.obj from Blur Disabler folder to Alan Wake Installation\shaders\build\pc.-

Enjoy.-

آخه بدون موشن بلور زیاد حال نمیده
من عاشقه موشن بلورم :دی
کاش بازی OW بود. این شهر به این زیبایی درست کردن با محیط باز و پهناور به نظرم میشد که با کمی فکر و خلاقیت یه سند باکس با همین حال و هوا ساخت.

آخه بدون موشن بلور زیاد حال نمیده
من عاشقه موشن بلورم :دی
کاش بازی OW بود. این شهر به این زیبایی درست کردن با محیط باز و پهناور به نظرم میشد که با کمی فکر و خلاقیت یه سند باکس با همین حال و هوا ساخت.
منم می خواستم بگم نصف حس هیجانش به خاطر او موشن بلوری ـه که وقتی دارکنس دورته شروع میشه :دی
اگه Open World بود، باعث میشد از داستان دور شی با پرسه زدن ، سعی داشتن کلا از جو داستان خارج نشی :دی

میگم من اولین مرحله ی بازی رو تموم نکردم من تا اونجایی روفتم که ماشینش سوار قایق هست میره توی یک رستوران بعدش اون اومدم بیرون رفتم توی episode و دومیشو انتخاب کردم! نباید اینکارو میکردم؟؟
یعنی این ادامه ی داستان بازی نبود؟؟
کسی جواب نمیده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or