Alan Wake | PC

EC.png

Remedy بالاخره رسما تایید کرد Alan Wake در Q1 2012 برای PC نیز عرضه خواهد شد ، این پک علاوه بر دارا بودن نسخه ی اصلی 2 DLC عرضه شده برای XBLA به نام های The Signal و The Writer را نیز دارا خواهد بود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and fifa13
دوستان کسی بازی رو تهیه یا دانلود کرده بازی کنه ببینه نسخه ی PC چطوره؟؟؟ مشکلی چیزی نداره؟؟؟
واقعا گرافیک فک اندازی داره،ظاهراً مشکلی‌ تو کنترل هم نداره،فقط امیدوارم فریم خوب بده :دی

Last edited by a moderator:
سلام من بازی رو گرفتم
واقعیتش فرق زیادی بین دو نسخه نمیبینی در هر صورت نسخه پی سی بهتر هست ولی نه انچنان که خیلی شلوغش کردن...
تنظیمات گرافیکی هم داره

Last edited by a moderator:
ممد خودت ازبازی شات گرفتی؟

Yup
............

---------- نوشته در 11:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:00 PM ارسال شده بود ----------

اینم از هموناست که رمدی توش اعتراف کرده :دی

Die!

---------- نوشته در 11:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:04 PM ارسال شده بود ----------

Follow the light

محمد بدون HUD بازی میکنی ؟ :دی کلا اگه کسی بدون HUD بازی میکنه یه نظری در موردش بده تا بدونیم مشکلی پیش میاد یا اینکه راحت بدون مشکل میتونیم بازی کنیم :دی

محمد بدون HUD بازی میکنی ؟ :دی کلا اگه کسی بدون HUD بازی میکنه یه نظری در موردش بده تا بدونیم مشکلی پیش میاد یا اینکه راحت بدون مشکل میتونیم بازی کنیم :دی

آره
میشه رفت. تازه بهتر هم میشه و هیجانش بیشتر میشه چون نه می دونی دقیقا چند تا باطری واسه فلش لایتت داری و نه می دونی دقیقا کجا بری. تعداد تیر ها رو هم نمی دونی تا وقتی که اسلحه رو عوض کنی

---------- نوشته در 11:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:25 PM ارسال شده بود ----------

And the last one
Welcome to Bright Falls

آره
میشه رفت. تازه بهتر هم میشه و هیجانش بیشتر میشه چون نه می دونی دقیقا چند تا باطری واسه فلش لایتت داری و نه می دونی دقیقا کجا بری. تعداد تیر ها رو هم نمی دونی تا وقتی که اسلحه رو عوض کنی

---------- نوشته در 11:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:25 PM ارسال شده بود ----------

And the last one
Welcome to Bright Falls

ممد نسبت به نسخه ی 360 پیشرفتی داشته یا نه؟

---------- نوشته در 11:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:04 PM ارسال شده بود ----------

Follow the light

چی میشه گفت ؟! یه همچین افکتهای نورپردازی واقعا یک نسل از همه بازیها سرتره . رسما ادم فکر میکنه با دوربین فیلم برداری از محیط فیلم گرفتند .
remedy کاری کرده کارستون . ادم روانی میشه نگاه میکنه عکسها .
ممد نسبت به نسخه ی 360 پیشرفتی داشته یا نه؟
عجب سوالی پرسیدی تا حالا 300 تا عکس تهیه شده :دی

آره

And the last one
Welcome to Bright Falls

محمد داری رو چه تنظیماتی بازی میکنی؟ maximum ؟
الان این عکس رو من از ویدو یوتوب کپچر کردم انگار نورپردازی یه مقدار متفاوته :d
59063706473774869217.jpg

خوب دوستان هم که می گن بازی عالی فریم حالا دیگه چجوری می خواید بازی رو بکوبید؟

جونم remedy که همیشه کارش درسته
چشم بسته غیب میگی برا خودت؟ کی بازی کوبید! فقط از روی اون بنچمارک ها گفتیم به نظر سنگین میاد که هست!
اینجا جاش نیس ولی این بنچمارک بازیه روی HQ فریم بازی رو بهترین کارت ها تا 30 هم پایین میاد حتی رو 1680x1050 بقیه بنچ ها تو تاپیک بنچمارک گذاشتم.

آخرین ویرایش:
بچه ها
نسخه ی بلک باکس بازی هم منتشر شد
عجیب بود به این زودی دیگه بازی رو فشرده کردن
شما فکر کنید دیگه چه کامپیوترایی دارن.

حجم 3 گیگ خرده ای بود حجمش امشب میزارم دانلود بشه هرکی خواست پیام خصوصی بده لینک مدیافایر دارم بدم
19 پارت 200 مگابایتی

چشم بسته غیب میگی برا خودت؟ کی بازی کوبید! فقط از روی اون بنچمارک ها گفتیم به نظر سنگین میاد که هست!
اینجا جاش نیس ولی این بنچمارک بازیه روی HQ فریم بازی رو بهترین کارت ها تا 30 هم پایین میاد حتی رو 1680x1050 بقیه بنچ ها تو تاپیک بنچمارک گذاشتم.

من فکر نمیکنم اینا درست باشه !!! مگه میشه با GTX 590 فریم به این پایینی بده --- در هر صورت من بازی رو شروع کردم و Episode 1 رو کامل رفتم - همه تنظیمات تا اخر و AA هم روی 4x روی 1920x1080 من هیج افت فریمی نداشتم . فریم بازی ثابت و بازی کاملا روان و بدون مشکل اجرا میشه . گرافیک بافتها و به نطر من شفافیت تصویر توی PC بیشتره اما بعضی از Texture ها هم دست نخورده باقی مونده - Draw Distance هم که Xbox رو میخوره .... به نظره من که خیلی عالی - دست REmedy درد نکنه . من بازی رو روی Steam گرفتم که Support بشن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or