Multi Platform Alan Wake II

سازنده
Remedy
تاریخ انتشار
27 October
ناشر
Epic Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Alan Wake II

FGNa5MZXwAErZAM.png
This story is a monster. And monsters wear many faces.

پس از 11 سال انتظار سرانجام Remedy Entertainment در طی مراسم The Game Awards 2021 با انتشار تریلر سینماتیک از Alan Wake 2 رونمایی کرد.
بعد از نمایش تریلر Alan Wake 2 سم لیک خالق و نویسنده بازی اعلام کرد که Alan Wake 2 اولین عنوان در سبک وحشت و بقای استودیو Remedy خواهد بود. Sam Lake در ادامه بیان کرد که در حین توسعه قسمت اول همزمان بر روی Alan Wake 2 هم کار میشده، و در طول این سالیان بارها ایده ها و کانسپت دنیای Alan Wake 2 تغیر کرده که هر بار بهتر از ایده قبلی در مسیر مثبتی تغیر کرده. Sam Lake در ادامه افزود، در طی 10 سال گذشته Remedy Entertainment بر روی هر پروژه ای که کار کرده اند همیشه مشتاقانه با یک تیم اصلی کوچک در حال توسعه Alan Wake 2 بوده. از آنجایی Control 2019 و Alan Wake در یک جهان جریان دارند بسته الحاقی AWE دنیای Alan Wake و Control را به هم متصل کرد و اشاره هایی به Alan Wake 2 شد. Sam Lake همچنین اعلام کرد برای لذت بردن از Alan Wake 2 نیازی به تجربه عناوین قبلی (Control و Alan Wake) نیست، ولی کسانی که مشتاق باشند با تجربه عناوین قبلی با پس زمینه Alan Wake 2 بیشتر آشنا خواهد شد. در حالیکه قسمت اول Alan Wake المان های "ترس" داشت ولی یک بازی اکشن ماجراجویی بود، Alan Wake 2 اولین ساخته survival horror ( وحشت و بقا) Remedy Entertainment خواهد بود به گفته Sam Lake عنوان Alan Wake 2 برداشت آنها از ژانر وحشت بقا است که نوید یک تجربه خاص و محصر به فرد را میدهد.
Sam Lake در نهایت اعلام کرد که در تابستان سال 2022 اطلاعات بیشتری از بازی به اشتراک گذاشته خواهد شد.
Alan Wake 2 در سال 2023 برای کنسول های نسل 9( PlayStation 5, Xbox Seris X/S) و PC منتشر خواهد شد.

تاپیک آپدیت خواهد شد...

آخرین ویرایش:
آره آخرینش هست، چیزی که داخل سایت خودشون زدن:

The Lake House expansion releases October 22nd — Alan Wake.

یادم نمیاد راستش کجاش بود:دی باور کن خیلیاشو اصلا متوجه نمیشدم اومده رو صفحه :)) 0 ری اکشن
فک میکنم نیازمند صدای بلند بود :دی ولی در کل چیز بی خاصیتی بود بنظرم، نه تاثیر مثبتی داشت نه منفی برام.
این سبک بازیها رو بدون هدست و صدای مناسب بازی کردن واقعا نامردیه آقا.
اصلا باید بری تو فضای بازی.
نه اینکه منم اصلا نترسم ولی از قدیم عادت داشتم اینجور سرگرمی ها مثل فیلم ، بازی و... رو خونه خالی ، چراغ خاموش و با هدست بازی کنم.
حداقل خونه که خالی نباشه ولی تو اتاق و شبها با چراغ خاموش بازی کنم که بتونم ارتباط بگیرم.

سم لیک بیاد تو تاپیک کمرش رگ به رگ میشه وقتی کامنتت رو ببینه:دی

این سبک بازیها رو بدون هدست و صدای مناسب بازی کردن واقعا نامردیه آقا.
اصلا باید بری تو فضای بازی.
نه اینکه منم اصلا نترسم ولی از قدیم عادت داشتم اینجور سرگرمی ها مثل فیلم ، بازی و... رو خونه خالی ، چراغ خاموش و با هدست بازی کنم.
حداقل خونه که خالی نباشه ولی تو اتاق و شبها با چراغ خاموش بازی کنم که بتونم ارتباط بگیرم.

سم لیک بیاد تو تاپیک کمرش رگ به رگ میشه وقتی کامنتت رو ببینه:دی
باور کن جوری بازی نمیکردم که نرم تو محیط :دی اتفاقا 90 درصد مواقع شب خونه خالی بود، اتاق تاریک و هدفون که کامل محیط بگیره منو.
اتفاقا شاید چون زیادی رو بازی و محیطش متمرکز بودم این جامپ اسکرا تاثیر نداشت، بیشتر حس مگس بهم میداد که یهو میاد وز وز میکنه ایگنورش میکنی میره باز یه دقیقه بعد برمیگرده :-" :دی

به قول دوست بالاییمون دفعه های اول سورپرایز میکرد آدمو ولی دیگه اینقد عنشو درآوردن از یه جایی به بعد اینقد بی دلیل و رندوم اسپاون میشد واقعا اهمیت نمیدادم :دی

آخرین ویرایش:
آقا چقدر بازی جذابه :دی قبلا یکمش و رفته بودم ولی الان نشستم پاش ٬‌ یکی ۲ صحنه هم طوری پریدم هوا که نزدیک بود سرم بخوره به سقف !
یکی ۲ مرحله خیلی پازل سختی داشته ٬‌ تاریکم هست :دی مجبور شدم با walkthrough برم اون بخش هارو
در کل خیلی رو بازی کار شده ٬ مشخص وقت زیادی گذاشتن برای قسمت های مختلف بازی

• Like
Reactions: FERYGAMER
آقا چقدر بازی جذابه :دی قبلا یکمش و رفته بودم ولی الان نشستم پاش ٬‌ یکی ۲ صحنه هم طوری پریدم هوا که نزدیک بود سرم بخوره به سقف !
یکی ۲ مرحله خیلی پازل سختی داشته ٬‌ تاریکم هست :دی مجبور شدم با walkthrough برم اون بخش هارو
در کل خیلی رو بازی کار شده ٬ مشخص وقت زیادی گذاشتن برای قسمت های مختلف بازی
مرحله خانه سالمندانش جلوتر قراره ترسناک تر بشه . :D
من متاسفانه نتونستم با DLC قبلی ارتباط برقرار کنم . امیدوارم این یکی بهتر باشه. حداقل محیط ها جدیده.

• Like
Reactions: Destro
مرحله خانه سالمندانش جلوتر قراره ترسناک تر بشه . :D
من متاسفانه نتونستم با DLC قبلی ارتباط برقرار کنم . امیدوارم این یکی بهتر باشه. حداقل محیط ها جدیده.
اولیش night spring بود؟ همون که با کارکتر های دیگه هم میشه بازی کرد؟ داستانیه؟

اولیش night spring بود؟ همون که با کارکتر های دیگه هم میشه بازی کرد؟ داستانیه؟
اره با سه کاراکتر. داستان که میشه گفت از این چیزی که الان هست پیچیده تر میکنه بدون اینکه بخواد اتصال من رو محکم تر کنه با کاراکترها :D

• Wow
Reactions: Destro
دوستانی که بازی کردن بیاین نظرتونو بگید ببینم ارزش داره واسه 2 ساعت گیمپلی کل بازی رو از نو دانلود کنم؟ :D
حیف، فک میکردم حداقل 5-6 ساعت باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or