Multi Platform Alan Wake II

سازنده
Remedy
تاریخ انتشار
27 October
ناشر
Epic Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Alan Wake II

FGNa5MZXwAErZAM.png
This story is a monster. And monsters wear many faces.

پس از 11 سال انتظار سرانجام Remedy Entertainment در طی مراسم The Game Awards 2021 با انتشار تریلر سینماتیک از Alan Wake 2 رونمایی کرد.
بعد از نمایش تریلر Alan Wake 2 سم لیک خالق و نویسنده بازی اعلام کرد که Alan Wake 2 اولین عنوان در سبک وحشت و بقای استودیو Remedy خواهد بود. Sam Lake در ادامه بیان کرد که در حین توسعه قسمت اول همزمان بر روی Alan Wake 2 هم کار میشده، و در طول این سالیان بارها ایده ها و کانسپت دنیای Alan Wake 2 تغیر کرده که هر بار بهتر از ایده قبلی در مسیر مثبتی تغیر کرده. Sam Lake در ادامه افزود، در طی 10 سال گذشته Remedy Entertainment بر روی هر پروژه ای که کار کرده اند همیشه مشتاقانه با یک تیم اصلی کوچک در حال توسعه Alan Wake 2 بوده. از آنجایی Control 2019 و Alan Wake در یک جهان جریان دارند بسته الحاقی AWE دنیای Alan Wake و Control را به هم متصل کرد و اشاره هایی به Alan Wake 2 شد. Sam Lake همچنین اعلام کرد برای لذت بردن از Alan Wake 2 نیازی به تجربه عناوین قبلی (Control و Alan Wake) نیست، ولی کسانی که مشتاق باشند با تجربه عناوین قبلی با پس زمینه Alan Wake 2 بیشتر آشنا خواهد شد. در حالیکه قسمت اول Alan Wake المان های "ترس" داشت ولی یک بازی اکشن ماجراجویی بود، Alan Wake 2 اولین ساخته survival horror ( وحشت و بقا) Remedy Entertainment خواهد بود به گفته Sam Lake عنوان Alan Wake 2 برداشت آنها از ژانر وحشت بقا است که نوید یک تجربه خاص و محصر به فرد را میدهد.
Sam Lake در نهایت اعلام کرد که در تابستان سال 2022 اطلاعات بیشتری از بازی به اشتراک گذاشته خواهد شد.
Alan Wake 2 در سال 2023 برای کنسول های نسل 9( PlayStation 5, Xbox Seris X/S) و PC منتشر خواهد شد.

تاپیک آپدیت خواهد شد...

آخرین ویرایش:
Night Springs متاسفانه (حداقل طبق تریلر) اون چیزی نبود که دلم میخواست باشه..
و ۲۰ دلار برای آپگرید به نسخه دیلاکس و دریافت یه گیم پلی ۳ ساعته! (بله. میدونم DLC دیگری هم در راه قرار باشه. فعلا که همین فقط دستمونو میگیره..)

خیلی DLC خوبی بود. اون افرادی که دوست داشتن اکشن بازی بیشتر باشه از دست ندن . بنظر من بهترینش مراحل جسی بود یه بالانس خیلی خوب بین ترس و اکشن داشت البته که خود بازی بخاطر سبکش هیچ ایرادی بهش نیست ولی خب امروز طرفدار های این ژانر بازی هایی تو مایه های RE4,2 R بیشتر می پسندن. اوایل مرحله تیم هم عجیب حس AW1 بود. این تم فانی هم که تو سه تا چپتر بود کامل این حس می داد که اره زیاد به فضای دارک توجه نکن این فقط یه DLC لذتش ببر :D .
حسابی منتظر CONTROL 2 ام و امیدوارم رمدی حق QB رو هم بتونه بخره.

خیلی DLC خوبی بود. اون افرادی که دوست داشتن اکشن بازی بیشتر باشه از دست ندن . بنظر من بهترینش مراحل جسی بود یه بالانس خیلی خوب بین ترس و اکشن داشت البته که خود بازی بخاطر سبکش هیچ ایرادی بهش نیست ولی خب امروز طرفدار های این ژانر بازی هایی تو مایه های RE4,2 R بیشتر می پسندن. اوایل مرحله تیم هم عجیب حس AW1 بود. این تم فانی هم که تو سه تا چپتر بود کامل این حس می داد که اره زیاد به فضای دارک توجه نکن این فقط یه DLC لذتش ببر :D .
حسابی منتظر CONTROL 2 ام و امیدوارم رمدی حق QB رو هم بتونه بخره.

نسخه فیزیکی دلاکس ادیشن بازی روز 22 اکتبر ریلیز میشه.پیش خریدش شروع شده.
نسخه کالکتور هم با قیمت 200 دلار شامل این موارد هست:
-نسخه دلاکس
-چراغ فرشته
-آرت بوک 160 صفحه ای
-ست پین
-کلید Oceanview Hotel
-کاور مخصوص نسخه کالکتور

AW2cc.jpg

بازی رو یه هفته بازی کردم و ۶ تا چپتر رفتم فقط می تونم بگم wow
عالی عالی عالی شاهکاره این بازی چه گرافیک چه موسیقی چه داستان چه گیم پلی چه … همه چی تکمیل
معنی واقعی گیم
منی که دیگه از سینما و بازی های تکراری ناامید شده بودم بهم این بازی یه امید روشنی داد که گیم واقعا هنره و هنوز جای کار داره دیگه اصلا نباید به گیم به عنوان یه مقوله بچه گانه یا سرگرمی محض اشاره کرد هیچ مدیوم دیگه ای نمی تونه این احساسات رو واسه من بوجود بیاره یا همچین داستانی رو به این شکل بیان کنه

خلاصه ممنون از آقای سم لیک و دوستاش به خاطر نبوغ و کله ی پر مغزشان

کاش می تونستم بازی رو کاملا قانونی و با پرداخت هزینه کاملش بازی کنم تا ادای دین کنم به این بشر

🫡👏🏻🌹

بسته الحاقی رو بازی کردید؟ ۲۰ دلار ارزش داره؟ اولویت کیفیت محتوای داستانیشه نه گیم پلی و این چیزا :D
محتوا داستانیش خیلی کوتاهه و ارتباطی با بازی اصلی نداره بیشتر تمرکز روی گیم پلی و اکشن هستش اپیزود جسی فیدن داستان جالبی داره ولی کلا خیلی کوتاهه به نظرم ارزش 20 دلار نداره

آخرین ویرایش:
این یکی شاید ۲۰ دلار واسش زیاد باشه ولی یه بسته الحاقی دوم هم تو راهه که داستانش مستقیم به دنیای رمدی و FBC ربط داره و Estevez یکی از کاراکتر های قابل بازیش هست

• Like
Reactions: Dante _Sparda
بسته الحاقی رو بازی کردید؟ ۲۰ دلار ارزش داره؟ اولویت کیفیت محتوای داستانیشه نه گیم پلی و این چیزا :D
من از وقتی برگشتم فقط این DLC رو بازی کردم.

سه تا اپیزود داره که هرکدوم تم خودشون رو دارن.
اپیزود اول بیشتر اکشنه که خب انصافا خیلی درصد اکشن رو به نسبت بازی اصلی بالا بردن.
اپیزود دوم بیشتر مثل بازی اصلی و مراحل ساگا میمونه.
اپیزود سوم که به نظرم تا حدی از اون دوتا بهتر بود و تم خیلی جالبی داشت هم اکشن داره و هم تا حدی وحشت ولی از اپیزود اول اکشنش کمتره.

از لحاظ داستانی که اصلا به بازی اصلی و دنیای رمدی وابستگی نداره و اگه بازی نکنی هیچ چیزی رو از دست نمیدی.
صرفا با قرار دادن عبارت "چی میشد اگه؟" خواستن چند تا مرحله برای طرفدارهای سری آماده کرده باشن و اونها رو سرگرم کنن.
شاید یه بهانه ای باشه برای فروش نسخه Goty یا فیزیکی که اعلام کردن.

و خب آماده کردن طرفدارها برای بازیهای بعدی که کارهایی که تو این DLC کردن رو اونجا بخوان به طور وسیع تری احتمالا انجام بدن.
منظورم ارتباطهای دنیاها ، ملاقاتهای شخصیتها با هم و غیرست.

در مجموع به نظرم نه برای 20 دلار واقعا نمی ارزه.
مخصوصا اینکه میتونی کل DLC رو نهایتا 4-3 ساعته بازی کنی.
حتی میتونه حدود 2 ساعت باشه اگه نخوای خیلی ریز بشی و دقت کنی.
که به نظر من واقعا نمی ارزید.
بزار تو تخفیف حداقل بالای 40-30 درصد بخرش چون واقعا هیچ چیزی رو از دست نمیدی.
خود بازی اصلی تجربه کاملی از AW2 بود و هیچی ازش کات نشده که بچپوننش تو این DLC.

دوستان این بازی روی پیسی چرا همچینه؟ :دی
من روی لپ تاپ با رزولوشن 2k و مکزیموم ستینگ با ری تریسینگ و بدون path tracing میزنم و ۶۰ فریم میده . ولی روی 4k اصلا بدون dlss نمیشه. روی 4k با همون تنظیمات قبلی ولی با dlss بالانس, ۳۵ میده.
حس میکنم بازی بی نهایت زیاد vram میگیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or