Multi Platform Alan Wake II

سازنده
Remedy
تاریخ انتشار
27 October
ناشر
Epic Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Alan Wake II

FGNa5MZXwAErZAM.png
This story is a monster. And monsters wear many faces.

پس از 11 سال انتظار سرانجام Remedy Entertainment در طی مراسم The Game Awards 2021 با انتشار تریلر سینماتیک از Alan Wake 2 رونمایی کرد.
بعد از نمایش تریلر Alan Wake 2 سم لیک خالق و نویسنده بازی اعلام کرد که Alan Wake 2 اولین عنوان در سبک وحشت و بقای استودیو Remedy خواهد بود. Sam Lake در ادامه بیان کرد که در حین توسعه قسمت اول همزمان بر روی Alan Wake 2 هم کار میشده، و در طول این سالیان بارها ایده ها و کانسپت دنیای Alan Wake 2 تغیر کرده که هر بار بهتر از ایده قبلی در مسیر مثبتی تغیر کرده. Sam Lake در ادامه افزود، در طی 10 سال گذشته Remedy Entertainment بر روی هر پروژه ای که کار کرده اند همیشه مشتاقانه با یک تیم اصلی کوچک در حال توسعه Alan Wake 2 بوده. از آنجایی Control 2019 و Alan Wake در یک جهان جریان دارند بسته الحاقی AWE دنیای Alan Wake و Control را به هم متصل کرد و اشاره هایی به Alan Wake 2 شد. Sam Lake همچنین اعلام کرد برای لذت بردن از Alan Wake 2 نیازی به تجربه عناوین قبلی (Control و Alan Wake) نیست، ولی کسانی که مشتاق باشند با تجربه عناوین قبلی با پس زمینه Alan Wake 2 بیشتر آشنا خواهد شد. در حالیکه قسمت اول Alan Wake المان های "ترس" داشت ولی یک بازی اکشن ماجراجویی بود، Alan Wake 2 اولین ساخته survival horror ( وحشت و بقا) Remedy Entertainment خواهد بود به گفته Sam Lake عنوان Alan Wake 2 برداشت آنها از ژانر وحشت بقا است که نوید یک تجربه خاص و محصر به فرد را میدهد.
Sam Lake در نهایت اعلام کرد که در تابستان سال 2022 اطلاعات بیشتری از بازی به اشتراک گذاشته خواهد شد.
Alan Wake 2 در سال 2023 برای کنسول های نسل 9( PlayStation 5, Xbox Seris X/S) و PC منتشر خواهد شد.

تاپیک آپدیت خواهد شد...

آخرین ویرایش:
گان پلی ومبارزاتش چطوره؟بهتر از شماره ۱هس؟
اونقدر داخل مبارزات نبودم ولی خیلی گان پلی و مبارزات سنگین‌تری داره. استرس آور هست و خیلی هم زیاد دمیج میدن بهتون. به نظر من راضی کننده‌تر از نسخه اوله

تا اینجا که طلاعه طلا. گرافیک که رو دستش نیست واقعا. بازی سخت‌تر شده و کمبود مهمات گاهی اذیت می‌کنه. راهنمایی خاصی توی محیط نمیکنه و باید خودتون گاها مسیر رو پیدا کنین که باعث شده اکسپلور بازی خیلی خوب باشه و محیط رو کامل حفظ میشین بعد یه مدتی. موزیکای خیلی خفن آخر هرچپتر که آدم دوست داره بزاره زنگ گوشیش. به شدت اتمسفر قدرتمندی داره بازی و گاهی اوقات ترسناک هم میشه. من شخصا با دوتا جامپ اسکر پریدم واقعا. داستان هم به شدت جذاب.
خلاصه همونی که میخواستم.
سلام و درود
لطف میکنین بگین رو چه پلتفرمی بازی کردین
من میخوام برا ps5 بگیرم ولی از لحاظ فنی هنوز به بازی اعتماد ندارم. بخاطر تفاوت غیر معمول نمرات بازی

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

رزولوشن بازی :
Alan Wake 2 on PS5 offers both a 30fps Quality mode and a 60fps Performance mode. The Quality mode runs at only 1272p natively, with FSR2 being used to uprez the image to 4K, while Performance is only 872p with FSR2 being used to get to 1440p

خدایی 872p آخه!!
برگشتیم به رزولوشن دوران نسل هفتم
این چه وضعشه
حالا رو سری اس چطوری اجرا میشه، خدا میداند

2ساعتی بازی کردم روی سریز ایکس، بازی دو مود کوالیتی و پرفورمنس داره، هر دو عالی اجرا میشن و افت فریم اصلا نداشتم، منتها مود پرفورمنس واقعا ویژوال رو به هم میزد انگار داشتی روی سوییچ بازی میکردی :D گیمپلی بشدت پخته تر شده و هیچ ربطی به نسخه اول نداره، یاد و خاطره L.A.NOIRE هم زنده میکنه. گرافیک فوق العادست، بشدت اتمسفریک درآوردند محیط ها رو، انیمیشن چهره ها یادتون میاره که دارید بازی ویدیویی میکنید :))
بازی از موس و کیبرد هم در کنسول پشتیبانی میکنه.
پیشنهاد من بازی رو مود کوالیتی و خاموش کردن Film grain و motion blur هست، خودتون رو در Bright falls و جنگل های اون رها کنید!
( حتمن هم نسخه اول رو بازی کنید)

سلام و درود
من میخوام برا ps5 بگیرم ولی از لحاظ فنی هنوز به بازی اعتماد ندارم. بخاطر تفاوت غیر معمول نمرات بازی
این تفاوت غیر معمول عموما ربطی به مسایل فنی نمیتونه داشته باشه.
دیجیتال فاندری هم نسخه PS5 بازیو بررسی کرده و بازی مشکل فنی نداره و نقدهای PS5 هم سایتی بخاطر مثلا رزولوشن نمره پایین نداده.
همه چیز برمیگرده به تعداد نقد و سایتهای که رو هر پلتفرم بازیو نقد کردن.
یک مثال میزنم مثلا NFS Unbound متای PC یش ۴ نمره کمتره ولی دلیلی بر این نیست که نسخه PC یش مشکل داره.

IMG_20231027_153714_698.jpg

بنظر من با زیادتر شدن نقد ها هم متای این ۲ پلتفرم نزدیکتر میشه و هم حدس میزنم نمره متا کمی پایین تر میاد حدود ۸۶-۸۷.

سلام و درود

من دارم روی پلی۵ بازی میکنم و تا اینجا هیچ مشکلی نداشته و روی هر دو مود کوالیتی و پرفورمنس خیلی راحت اجرا میشه

بازی تقریبا بهینه است من باگی ندیدم الترا با همه تنظیمات رروی high بجز ری ترسینگ 39 تا 70 بازی میکنه fps بدون وی سینک - من vrr فریسینک دارم و متوجه تفییر اصلا نمیشم . باید بگم بازی در حد cgi در امده و شاید بالاترین گرافیکی باشه که دیدم . فوتو ریلییزم به خاطر نورپدازی خار ق العاده بدون حتی ری ترسینگ - استفاده از ssd gen 3 ,و یا gen 4 واجبه فکر میکنم من روی gen 4 ریختم gen 3 هم دارم بازی مثل رچت ان کلنک سوییچ ریل تایم میکنه بین دنیا ها که نیازمند IO بسیار قوی و پرسرعته اونم با این حجم بافت و گرافیک!! موتور خارق العاده است.

AlanWake2_2023_10_27_15_56_48_860.jpg

روی 4k با fsr 2k دارم میرم روی tv oled متوجه نمیشید اصلا که رزلوشن دان اسکیل شده بسیار خوب AA داره کار میکنه و اصلا متوجه دان اسکیل نمیشید و فکر میکنید همون 4k است تا 65 فریم هم بسته به سین میره .

IMG_20231027_163428.jpg

مایند بلوینگه بازی رسماً تمام گرافیک های تاریخ رو ابسلیت کرد

من دارم روی پلی۵ بازی میکنم و تا اینجا هیچ مشکلی نداشته و روی هر دو مود کوالیتی و پرفورمنس خیلی راحت اجرا میشه
سلام و درود
میگن رو پرفورمنس خیلی رزولوشن پایینه و اذیت میکنه
درسته؟
چون من همیشه رو 60 فریم بازی میکنم و اگه رو پروفرمنس مشکل داره نگیرم،
الانم بازیا گرونن و نمیشه بدون تحقیق بازی خرید
پیشاپیش از جوابتون تشکر میکنم

سلام و درود
درسته؟

اگه PC مناسبی نداری که رو اون بازی کنی و از طرفی هم روی رزولوشن و فریم ریت بالا حساس هستی و با ۳۰ فریم اوکی نیسی پیشنهاد میکنم صبر کن تا سال آینده تا PS5 Pro بیاد روی اون بزن چون به احتمال خیلی زیاد رمدی برای پرو پچ میده ،حتی ممکنه ری تریسینگ هم براش فعال کنه.

سلام و درود
درسته؟

والا من رو مانیتور 2k بازی میکنم خیلی تفاوت خاصی متوجه نشدم بین پرفورمنس و کوالیتی. البته تو همه بازیا ترجیحم 60 فریمه و کلا خیلی رزولوشن به چشمم نمیاد :D شاید رو صفحه نمایش های خیلی بزرگ به چشم بیاید نمیدونم...

• Like
Reactions: Jaw
سلام و درود

درود
من به شخصه روی فایو دارم بازی می‌کنم و روی مود کوالیتی هم دارم بازی می‌کنم. کاملا
راضیم و باگ که تقریبا ندیدم و از طرفی به خوبی فریم هم میده. کنسول فقط یک مقدار تو aa مشکل داره ولی بقی موارد خیلی خفنه. تا الان 30 تا اسکرین شات راحت گرفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or