Alan Wake American Nightmare

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
رمدی خیلی کارها میتونه بکنه با این بازی و همون آلن ویک 1 رو اگه OW میزدن خیلی بیشتر تحویل گرفته می شد تا یه بازی خطی مثل این
از نظر غنای داستانی یکی از بهترین های تاریخه. باید نبوغ سم لیک رو توی داستان نویسی این اثر تحسین کرد. بعضی اوقات گیج میشی که داری بازی میکنی یا رمان می خونی. اتمسفر سنگین ویه دقت مثال زدنی توی استفاده ازنور باعث شده که آدم توی جو بازی غرق بشه. توی شماره دو اگه یه مقدار روی گیم پلی بازی کار کنن و یه سند باکس از این دنیا در بیارن در کنار یه داستان به کیفیت همین، من که با جون و دل ازش استقبال می کنم. حیفه این IP که به همین راحتی به فراموشی سپرده بشه

آخرین ویرایش:
سلام
بچه ها بعد چند سال واقعا یه بازی با داستان خیلی خوب ساخته شده.چیزی که مدت هاس تو صنعت گیم کمرنگ شده.بخاطر این حرکتشون این جا بیاید امضا جمع کنیم و براشون به پاس قدر دانی بفرستیم شاید باعث بشه بقیه بازی سازها هم یه حرکتی انجام بدن.
لطفا امضا کنید.
Petition Online

سلام
بچه ها بعد چند سال واقعا یه بازی با داستان خیلی خوب ساخته شده.چیزی که مدت هاس تو صنعت گیم کمرنگ شده.بخاطر این حرکتشون این جا بیاید امضا جمع کنیم و براشون به پاس قدر دانی بفرستیم شاید باعث بشه بقیه بازی سازها هم یه حرکتی انجام بدن.
لطفا امضا کنید.
Petition Online
امضا برای منتشر کردن نسخه pc هست منم که دشمن پی سی:d.
ولی کلا شش نفر بیشتر امضا نکرده بودن که با من شد هفت نفر.

سلام
لطفا امضا کنید.
Petition Online
بیام امضاء کنم بگم دستت درد نکنه remedy تا پر رو بشه ونسخه بعدشم رو لایو عرضه کنه؟!!!
هر وقت برادرای هکر تونستن یه حالی به بازی بدن و رو دیسک بیارنش امضاء که سهله من براش مهر میزنم وانگشتم میزنم اما حالا که تو لایو فقط عرضه شه براش هیچ نظری ندارم

بیام امضاء کنم بگم دستت درد نکنه remedy تا پر رو بشه ونسخه بعدشم رو لایو عرضه کنه؟!!!
هر وقت برادرای هکر تونستن یه حالی به بازی بدن و رو دیسک بیارنش امضاء که سهله من براش مهر میزنم وانگشتم میزنم اما حالا که تو لایو فقط عرضه شه براش هیچ نظری ندارم

امضا مربوط به الن ویک نسخه ی pc هست.در ضمن an یه نسخه ی فرعی هست و حجمش خیلی کمه برای همین رو لایو عرضش کردن وگرنه نمیان که نسخه ی دو که یک بازیه کامل هست رو لایو عرضه کنن.

امضا مربوط به الن ویک نسخه ی pc هست.در ضمن an یه نسخه ی فرعی هست و حجمش خیلی کمه برای همین رو لایو عرضش کردن وگرنه نمیان که نسخه ی دو که یک بازیه کامل هست رو لایو عرضه کنن.
مگه یادت نیست قبل از عرضه آمریکن نایتمار آقای Oskari Hakkinen از اعضای شرکت Remedy میگفت بازی رو شما باید نسخه کاملی از آلن بدونین وفقط به خاطر اینکه زودتر عرضه بشه ما به صورت دیجیتالی عرضه کردیم واز همین شعر وغزلها...
حالا اون حرف رو من رو شوخی زدم وبرای اینکه اعصابم خورده نوشتم...خیلی ناراحتم که نمیتنم بازیش کنم...امروز از سوزش شدیدی ه در جایی ازبدنم ایجاد شده بود(به علت عرضه شدن بازی در شبکه لایو)مجبور شدم نسخه اول بازی رو برای بار 5 شروع کنم..چه کنم؟؟

مگه یادت نیست قبل از عرضه آمریکن نایتمار آقای Oskari Hakkinen از اعضای شرکت Remedy میگفت بازی رو شما باید نسخه کاملی از آلن بدونین وفقط به خاطر اینکه زودتر عرضه بشه ما به صورت دیجیتالی عرضه کردیم واز همین شعر وغزلها...
حالا اون حرف رو من رو شوخی زدم وبرای اینکه اعصابم خورده نوشتم...خیلی ناراحتم که نمیتنم بازیش کنم...امروز از سوزش شدیدی ه در جایی ازبدنم ایجاد شده بود(به علت عرضه شدن بازی در شبکه لایو)مجبور شدم نسخه اول بازی رو برای بار 5 شروع کنم..چه کنم؟؟

اون حرفا برای هایپ بود.منم اینجوری نمیتونم بازیش کنم ولی زیاد مهم نیست چون الن ویک یعنی داستان که سازندهاش گفتن این قسمت زیاد کاری به داستان ندارن و رو اکشن بازی تمرکز کردن و همونجوری که هم دوستان گفتن داستان بازی مالی نیست پس نمیخواد اعصابتو به خاطر این خورد کنی همون الن ویک رو بازی کنی بهتره تا اینb-).
من که منتظر تایید دوش به عنوان یه بازی داستان محور مثل یکش با محیط اپن ورلد همون طوری که قرار بود باشه هستم.

اون حرفا برای هایپ بود.منم اینجوری نمیتونم بازیش کنم ولی زیاد مهم نیست چون الن ویک یعنی داستان که سازندهاش گفتن این قسمت زیاد کاری به داستان ندارن و رو اکشن بازی تمرکز کردن و همونجوری که هم دوستان گفتن داستان بازی مالی نیست پس نمیخواد اعصابتو به خاطر این خورد کنی همون الن ویک رو بازی کنی بهتره تا اینb-).
من که منتظر تایید دوش به عنوان یه بازی داستان محور مثل یکش با محیط اپن ورلد همون طوری که قرار بود باشه هستم.
انشاالله

دوستان کسی بازی رو گرفته؟
آپدیت دشبورد روش هست
من LT2 هستم ، میخوام ببینم رو LT2 اجرا میشه ؟
بازی متاسفانه فقط روی لایو عرضه شده و روی دیسک نمیاد برای دانلود هم که باید اخرین ورژن فریمور و داشبورد رو داشته باشین

بازی متاسفانه فقط روی لایو عرضه شده و روی دیسک نمیاد برای دانلود هم که باید اخرین ورژن فریمور و داشبورد رو داشته باشین

آها!!!!!!
این DLC هست؟!
منو بگو گفتم یه آلن ویک دیگه دادن بیرون
دور بودن از دنیای بازی همینه دیگه :d

خب منم بالاخره بازی رو تجربه کردم...تا اینجاش که از لحاظ گیم پلی خیلی پیشرفت کرده...این ow شدن هم خیلی جالبش گرده...گرافیک فرقی نکرده ولی CG ها خیلی بهتر شدن.داستان opening جالبی نداشت مثل قبلی ولی خوب داره پیش می ره...فقط من یه سوال راجع به داستان داشتم فقط بگم همون اولشم اگه بعدا می فهمم نگید:
آخرین dlc آلن ویک قبلی دیدم که آلن ویک داشت تو کلبه یه داستان دید شروع می کرد.بعد یهو چی شد آلن از نایت اسپرینگز سر دراورد؟بعد اول داستان می گه که اسکرچ نماینده ی دید تاریکیه,اون تاریکیه قبلی دیگه کامل نابود شده بود؟
آها!!!!!!
این DLC هست؟!
منو بگو گفتم یه آلن ویک دیگه دادن بیرون
دور بودن از دنیای بازی همینه دیگه :d
نه عیز بازی کامله....یه Spin off هست با حجم 1.33 گیگ ولی فقط روی لایو عرضه شده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or