دقیقا همین نظر را هم من دارم با این که محیط خیلی بزرگتر شده البته بزرگ نشده بلکه REMEDY اون موانع سر راهت را برداشته

( که تو خود AW اون محیط کاملا باز داشت بیهوده رندر میشد !) حجم ابجکتها و درختها و.......نسبت به شماره قبل خیلی اومده پایینتر و در نتجیه حجم سایه ها و نورپردازی های داینامیک هم میاد پایینتر . از طرفی تماس فیزیکی با بوته وگیاه و.....را هم کاهش دادند . کلا از لحظ تکنیکالی اومده پایینتر بازی ولی زرق و برق دار شده
لول لول لول !

AWAN قرار نبود که بازی مهمی باشه ! یه بازی بوده که طرفداراش خوش بگذرونن !

و کلا یه بخش کوچیک از رمدی روی این بازی کر کردند با اینکه کله تیم رمدی خودش کوچیکه

حالا ببین چند نفر داشتند میساختنش ؟

و کوچکترین ربطی هم به شماره 2 بازی نداره و هیچ چیزه AWAN چه خوب باشه و چه بد وارد AW2 نمیشه و AW2 روند همون شماره 1 را ادامه میده .
اینده هم با چشمای تو معلوم نمیشه

AW یه بازی فوق العاده پتانسیل داریه که فقط نخواستن از اون پتانسیلهایی که انجینه بازی داشت تو گیم پلی بازی به کار بگیرن مثله OW بودن انجین و همچنین فیزیک فوق العاده ای که داره تو خدمت گیم پلی بزارن ! اگه اینا را تو شماره بعد بخوان رعایت کنن بدون شک شاهکار میسازن و جو محیطش هم اونقدر سنگین و گیرا هست که هر گیمری را جذب کنه

خلاصه تو برو به بازیهای خودت برس با بازی های ما کاری نداشته باش

کلا اینو بگم رمدی تیمش اونقدر کوچیکه که حتی یه بازیش بخواد 1.5 میلیون فروش کنه سودش برابره با 5 و 6 میلیون نسخه از فروش سازنده های دیگه
کلا از لحظ انتخاب بازی هم خیلی بد سلیقه ای اینو قبلا هم گفته بودم برات