Alan Wake American Nightmare

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی دانلود کردم , تغییرات :
مثبتها :
افزایش رزولیشن ( هنوز HD نشده ولی حدودا 640 p هست )
بازی کاملا ow شده , تقریبا به همه جا دسترسی داریم
افزایش جهشی هیجان , بازی اکشن و سریع شده
گرافیک هم خیلی خوب شده , نورها , سایه ها , دود حجمی خدا بود خداتر شد ...
منفی :
انیمیشن هنوز خوب نیست
AA انگار یا نداره یا در حد 2X هست
داستان هم تا حدودی آبکیه

همین که یه ذره open world شده خیلی باحاله !
اما ....
واقعا برام تکراری شد که
برای بار سوم اون کا را رو تکرار کنم . دیگه کی حوصله داره بازیو 2 بار تموم کنه .

آخرین ویرایش:
بازی تقریبا Open world شده، محیط خیلی بزرگه. این nailgunـه هم چیز جالبیه، باحال تیر میزنه:دی گرافیک هم به نظرم از نسخه اول یه کم ضعیفتره، بافت های زمین و صخره ها خیلی جالب نیست، انیمیشن هم همچنان خوب نیست، ولی کلا گرافیکش بین بازیهای آرکید خُب خیلی عالیه.

بعضی از این دشمن هاش هم خیلی قوی شدن:دی بد حمله میکنن.

AW2 ساخته نشه بهتره :d هیچ آینده ای از دید من یکی نداره (کاملا شخصیه) :d:d
از IP جدید بیشتر استقبال میشه که جا واسه پیشرفت تو همه قست هاش داشته باشه :d

تازه شروع کردم هم چیزش خوبه این یارو همزادشم خیلی باحاله فقط تو روحوروانشون هنوز انیمیشن صورتارو درست نکردن:|
یه پیش نهاد هم به دستان دارم مثل من حول نشید اول بازیو بخرید اول تریالشو بگرید اگه خوشتون اومد پوینتارو بدید بره الان پشیمونم ا1200 تا پای این دادم :d 800 تا بود میارزید

بازی تقریبا Open world شده، محیط خیلی بزرگه. این nailgunـه هم چیز جالبیه، باحال تیر میزنه:دی گرافیک هم به نظرم از نسخه اول یه کم ضعیفتره، بافت های زمین و صخره ها خیلی جالب نیست، انیمیشن هم همچنان خوب نیست، ولی کلا گرافیکش بین بازیهای آرکید خُب خیلی عالیه.

بعضی از این دشمن هاش هم خیلی قوی شدن:دی بد حمله میکنن.

دقیقا همین نظر را هم من دارم با این که محیط خیلی بزرگتر شده البته بزرگ نشده بلکه REMEDY اون موانع سر راهت را برداشته :دی( که تو خود AW اون محیط کاملا باز داشت بیهوده رندر میشد !) حجم ابجکتها و درختها و.......نسبت به شماره قبل خیلی اومده پایینتر و در نتجیه حجم سایه ها و نورپردازی های داینامیک هم میاد پایینتر . از طرفی تماس فیزیکی با بوته وگیاه و.....را هم کاهش دادند . کلا از لحظ تکنیکالی اومده پایینتر بازی ولی زرق و برق دار شده :دی

AW2 ساخته نشه بهتره :d هیچ آینده ای از دید من یکی نداره (کاملا شخصیه) :d:d
از IP جدید بیشتر استقبال میشه که جا واسه پیشرفت تو همه قست هاش داشته باشه :d

لول لول لول !:دی AWAN قرار نبود که بازی مهمی باشه ! یه بازی بوده که طرفداراش خوش بگذرونن ! :دی و کلا یه بخش کوچیک از رمدی روی این بازی کر کردند با اینکه کله تیم رمدی خودش کوچیکه :دی حالا ببین چند نفر داشتند میساختنش ؟:دی و کوچکترین ربطی هم به شماره 2 بازی نداره و هیچ چیزه AWAN چه خوب باشه و چه بد وارد AW2 نمیشه و AW2 روند همون شماره 1 را ادامه میده .
اینده هم با چشمای تو معلوم نمیشه :دی AW یه بازی فوق العاده پتانسیل داریه که فقط نخواستن از اون پتانسیلهایی که انجینه بازی داشت تو گیم پلی بازی به کار بگیرن مثله OW بودن انجین و همچنین فیزیک فوق العاده ای که داره تو خدمت گیم پلی بزارن ! اگه اینا را تو شماره بعد بخوان رعایت کنن بدون شک شاهکار میسازن و جو محیطش هم اونقدر سنگین و گیرا هست که هر گیمری را جذب کنه :دی خلاصه تو برو به بازیهای خودت برس با بازی های ما کاری نداشته باش :دی کلا اینو بگم رمدی تیمش اونقدر کوچیکه که حتی یه بازیش بخواد 1.5 میلیون فروش کنه سودش برابره با 5 و 6 میلیون نسخه از فروش سازنده های دیگه :دی

کلا از لحظ انتخاب بازی هم خیلی بد سلیقه ای اینو قبلا هم گفته بودم برات :دی

دقیقا همین نظر را هم من دارم با این که محیط خیلی بزرگتر شده البته بزرگ نشده بلکه REMEDY اون موانع سر راهت را برداشته :دی( که تو خود AW اون محیط کاملا باز داشت بیهوده رندر میشد !) حجم ابجکتها و درختها و.......نسبت به شماره قبل خیلی اومده پایینتر و در نتجیه حجم سایه ها و نورپردازی های داینامیک هم میاد پایینتر . از طرفی تماس فیزیکی با بوته وگیاه و.....را هم کاهش دادند . کلا از لحظ تکنیکالی اومده پایینتر بازی ولی زرق و برق دار شده :دی

لول لول لول !:دی AWAN قرار نبود که بازی مهمی باشه ! یه بازی بوده که طرفداراش خوش بگذرونن ! :دی و کلا یه بخش کوچیک از رمدی روی این بازی کر کردند با اینکه کله تیم رمدی خودش کوچیکه :دی حالا ببین چند نفر داشتند میساختنش ؟:دی و کوچکترین ربطی هم به شماره 2 بازی نداره و هیچ چیزه AWAN چه خوب باشه و چه بد وارد AW2 نمیشه و AW2 روند همون شماره 1 را ادامه میده .
اینده هم با چشمای تو معلوم نمیشه :دی AW یه بازی فوق العاده پتانسیل داریه که فقط نخواستن از اون پتانسیلهایی که انجینه بازی داشت تو گیم پلی بازی به کار بگیرن مثله OW بودن انجین و همچنین فیزیک فوق العاده ای که داره تو خدمت گیم پلی بزارن ! اگه اینا را تو شماره بعد بخوان رعایت کنن بدون شک شاهکار میسازن و جو محیطش هم اونقدر سنگین و گیرا هست که هر گیمری را جذب کنه :دی خلاصه تو برو به بازیهای خودت برس با بازی های ما کاری نداشته باش :دی کلا اینو بگم رمدی تیمش اونقدر کوچیکه که حتی یه بازیش بخواد 1.5 میلیون فروش کنه سودش برابره با 5 و 6 میلیون نسخه از فروش سازنده های دیگه :دی

کلا از لحظ انتخاب بازی هم خیلی بد سلیقه ای اینو قبلا هم گفته بودم برات :دی
سلیقه تو خوبه ؟ :lol:
الآن 60 نفرن که دیگه خیلی کوچیک حساب نمیشه :d
این گیم پلی اونقدری که باید با توجه به شخصیت و داستان و محیطش جای پیشرفت نداره :d نه پازل ، نه ادونچر نه اکشن :d اینو چیکار میخوان بکنن ؟! :d نوعش به نظر من جوریه که اونقدری که باید نمیره جلو. مخصوصا روند شماره 1 !

این گیم پلی اونقدری که باید با توجه به شخصیت و داستان و محیطش جای پیشرفت نداره :d نه پازل ، نه ادونچر نه اکشن :d اینو چیکار میخوان بکنن ؟! :d نوعش به نظر من جوریه که اونقدری که باید نمیره جلو. مخصوصا روند شماره 1 !
تو شماره دوم بیان معما رو وارد جریان بازی کنن یه بازی عالی میشه، اینجوری هم گیم پلی متنوع تر میشه، هم بازی باحال تر میشه کلا :دی داستانش هم جوری هست که فعلا جای کار زیاد داره. باز می توانن بخش روز بازی رو گسترش بدن و شبیه بازی های Open World در بیارن، یعنی بخش معمای بازی رو وارد مراحل روز هم می توانن بکنن. در کل مشکل بازی نبود معما و پازل هست به نظر من :دی

سلیقه تو خوبه ؟ :lol:
الآن 60 نفرن که دیگه خیلی کوچیک حساب نمیشه :d

نه پس ماله تو خوبه :lol:

دارم میگم به راحتی میتون گیم پلی را خیلی بهتر کنن ! وقتی انجینش ow هست (که همین aw هم ow بود فقط موانع جلوش را گرفته بود ) تو برای رسیدن به هدفت میتونی از خیلی راه ها بری و دسته گیمر بازتر بشه و در عوض با همین روش میتونن بازی را sanbox کنن !( یاداوار بشم که از همون اول هم ایده بازی ow و sandbox بود که تو 1 سال اخرش نظرشون را تغییر دادند !)
از طرفی فیزیکش قویه که انجینشون داره میتونن از اون هم اشیاء های متحرک تو محیط کار بگیرن و باهاش کلی معما بسازن که گیمر با همون اشیاء ها برای خودش راه فرار و.........درست کنه .

ببین این چیزها که میگم رمدی همین الان تو انجینش داره فقط اینا نخواستن ریسکه بزرگی کنن و شاید هم تیمشون کوچیکه نتونستن به اون خواستشون سریع برست ! اینا بیشتر ازاین وقت که خودشون را هینطور که گفتند فقط درگیر ساخته انجینه بازی بودن تا ساخت خود بازی . بالاخره اینا چه دوست داشته باشی یا نداشته باشی مشغول ساخته شماره 2 بازی هستند :دی پس چه بهتر که بجای اینکه بشینی اینده را پیشبینی کنی خدا خدا کنی که این چیزهایی که گفتم که میتونن به راحتی وارد کنن را تو شماره 2 بازی قرار بدن اونقت یه بازی خیلی عالی ساخته میشه .

آخرین ویرایش:
AWAN قرار نبود که بازی مهمی باشه ! یه بازی بوده که طرفداراش خوش بگذرونن ! :biggrin1:AWAN قرار نبود که بازی مهمی باشه ! یه بازی بوده که طرفداراش خوش بگذرونن ! :biggrin1:AWAN قرار نبود که بازی مهمی باشه ! یه بازی بوده که طرفداراش خوش بگذرونن ! :biggrin1:AWAN قرار نبود که بازی مهمی باشه ! یه بازی بوده که طرفداراش خوش بگذرونن ! :biggrin1:AWAN قرار نبود که بازی مهمی باشه ! یه بازی بوده که طرفداراش خوش بگذرونن ! :biggrin1:
lololol:دی !
کی بود میگفت AW AN به بزرگی AW2 هست ؟:|:دی

lololol:دی !
کی بود میگفت AW AN به بزرگی AW2 هست ؟:|:دی
رییس شرکت فلاندی REMEDY این رو گفت اما از حجم بازی و عرضه شدنش روی شبکه میشد حدس بزنی به موفقیت آلن ویک 1 نرسه
اما بازم آلن ویک بازی کردنش حال میده...خداییش اگه خبری از نسخه دیسکی!!شد خبر بدین...ما محتاج الن ویکیم اونم در حد تیم ملی!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or