master.mhn
کاربر سایت
خدا کنه سازنده ها یه nightmare edition چیزی بدن بیرون خود بازی با همهdlc ها و american nightmare توش باشه ...
میخواین یه دفه i am alive رو هم براتون بزارن توش:d
خدا کنه سازنده ها یه nightmare edition چیزی بدن بیرون خود بازی با همهdlc ها و american nightmare توش باشه ...
شما مطمعنی ؟
اگه اینطور باشه که عالیه
اره دوستمون درست میگه من :-2 روز هست که گرفتمش..
تریلرهای گیمرساید رو اگه از طریق استریم دانلود کنین از لحاظ حجم خیلی به صرفه تره.کیفیتش پایینتر هست ولی حجمش هم خیلی کمتره مثلا همین تریلر 4مگ بیشتر نشد.تریلر جدید :
AW's American Nightmare: Mr Scratch
.این تریلرش من دیدم فکر کردم یک روانی فرار کرده از تیمارستان اومده رمدی اینا ساخته و رفته :d آدم نمیدونه چی بگه آخه یعنی این یارو اسکرچ انقدر از این کاراش میخواد تو طول بازی کنه که آخرش مثل این روانی ها بیفتیم به جونش فکر کنمتریلر جدید :
AW's American Nightmare: Mr Scratch

انصافا اینا رو خیلی جالب درستشون کردن. توی Dev Diary دوم اونجایی که سم لیک داره توضیح میده یه لحظه یه کلوز آپ ازش نشون میده بعد Oskari Häkkinen به ilkka villi تبدیل میشه. تریلرو چندین بار دیدم ولی اصلا متوجه این صحنه نمیشدم. :dسومین Dev Diary بازی:
AW's American Nightmare: Dev Diary 3 - Gamersyde
تریلر نکته ی خاصی نداره فقط mr scratch سم لیک رو میکشه.
منم ندیدم.فکر کنم باید یه سه چار بار دیگه ببینم تا متوجه بشم:dانصافا اینا رو خیلی جالب درستشون کردن. توی Dev Diary دوم اونجایی که سم لیک داره توضیح میده یه لحظه یه کلوز آپ ازش نشون میده بعد Oskari Häkkinen به ilkka villi تبدیل میشه. تریلرو چندین بار دیدم ولی اصلا متوجه این صحنه نمیشدم. :d
فکر کنم چون resedident evil 4 نسخه ntsc روی دیسک عرضه شده بود با دست کاری اون به یه نتیجه رسیدن و بازی رو تبدیل به ریجن pal کردنآقا این بازی مثل Resident Evil 4 که روی لایو عرضه شد و دیسکش اومد میاد روی دیسک یا اینکه مثل Crysis 1 که روی لایو عرضه شد اما روی دیسک نیومد و حال ما رو اساسی گرفت روی دیسک نمیاد ؟
اصلا کسی میدونه چرا Crysis 1 مثل Resident Evil 4 نیومد ؟ خیلی تو کف Crysis 1 هستم....