Alan Wake American Nightmare

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میدونم شاید ربط زیادی به این تاپیک نداشته باشه ولی خب گفتنش خالی از لطف نیست ;)

گروه +XBLA بازی Shank 2 رو که به تازگی روی شبکه آرکید قرار گرفته برای دانلود گذاشته ، پس میشه امید داشت که با اومدن AWAN هم این گروه دست بکار بشه و بازی رو برای دانلود قرار بده

میدونم شاید ربط زیادی به این تاپیک نداشته باشه ولی خب گفتنش خالی از لطف نیست ;)

گروه +XBLA بازی Shank 2 رو که به تازگی روی شبکه آرکید قرار گرفته برای دانلود گذاشته ، پس میشه امید داشت که با اومدن AWAN هم این گروه دست بکار بشه و بازی رو برای دانلود قرار بده
قرار دادن بازیهای ارکید و DLC ها به معنی این نیست که شما میتونید اونو روی دستگاه معمولی اجرا کنید.اینها رو برای کسایی میزارن که کنسولهای JTAG داشته باشن یا بخوان با اون روش قدیمی (که نمیدونم الانم کاربرد داره یا نه) به نام Non-JTAG و با پروفایلهای هک شده بازی رو با اتصال به لایو انجام بدن والا امکان اجرای هر نوع بازی یا دی ال سی غیر از اینکه Free DRM Content باشن به صورت معمولی غیر ممکن هست.

قرار دادن بازیهای ارکید و DLC ها به معنی این نیست که شما میتونید اونو روی دستگاه معمولی اجرا کنید.اینها رو برای کسایی میزارن که کنسولهای JTAG داشته باشن یا بخوان با اون روش قدیمی (که نمیدونم الانم کاربرد داره یا نه) به نام Non-JTAG و با پروفایلهای هک شده بازی رو با اتصال به لایو انجام بدن والا امکان اجرای هر نوع بازی یا دی ال سی غیر از اینکه Free DRM Content باشن به صورت معمولی غیر ممکن هست.

آریا جان اینا رو میدونم ( خودم قبلا از Non-Jtag استفاده میکردم ) ولی خب توی لینکی که گذاشتن اصلا اسمی از Jtag نیوردن

اینجاست یه نگاهی بهش بکن :
Shank_2_XBLA_XBOX360-XBLAplus | OneDDL - Rapidshare, megaupload, filesonic and fileserve download links

ویرایش : متاسفانه الان بررسی کردم و مثل اینکه حق با آریا بود ، این نسخه Jtag بازیه

آخرین ویرایش:
Even not having played the original Alan Wake, I can affirm that American Nightmare is a compelling experience that anyone can jump into and enjoy from the get-go without needing prior knowledge of the series. At the same time, while it’s a side story, it appeared to contain enough ties to the original game (a radio lets you catch up on what other characters from the first game are doing while Wake is stuck in Dark Springs) to keep fans hooked. The story is compelling but optional enough to let the player choose their own level of involvement with it. I only played the first thirty minutes-or-so of the game, but it definitely sunk its hooks into me. It will be hard to let go once it arrives February 22, 2012 for 1200 Microsoft Points.

اینجور که بوش میاد واقعا با یه بازی عالی طرف هستیم این یه قسمت از پیش نمایش GameRevolution درباره بازی هست، گفته که حتما نیازی نیست نسخه ی اصلی بازی رو انجام داده باشید و بازی اینقدر خوب هست که شما رو میبره تو دنیای خودش که لذت ببرید و نیازی هم نیست که داستان سری رو بدونید و یه داستان فرعی هم داره که اطلاعاتی از داستان اصلی بازی میده و یه رادیو هست که درباره سرگذشت بقیه شخصیت ها که بعد گرفتار شدن الن ویک توی تاریکی میگه. تازه طرف سی دقیقه بیشتر بازی نکرده. یعنی خدایی کاش میتونستم بازی رو بخرم :(.

اینجور که بوش میاد واقعا با یه بازی عالی طرف هستیم این یه قسمت از پیش نمایش GameRevolution درباره بازی هست، گفته که حتما نیازی نیست نسخه ی اصلی بازی رو انجام داده باشید و بازی اینقدر خوب هست که شما رو میبره تو دنیای خودش که لذت ببرید و نیازی هم نیست که داستان سری رو بدونید و یه داستان فرعی هم داره که اطلاعاتی از داستان اصلی بازی میده و یه رادیو هست که درباره سرگذشت بقیه شخصیت ها که بعد گرفتار شدن الن ویک توی تاریکی میگه. تازه طرف سی دقیقه بیشتر بازی نکرده. یعنی خدایی کاش میتونستم بازی رو بخرم :(.

خو کنسول رو بده جی تگ کنن
فکر نمی کنم آنلاین هم بازی کنی
من که این هفته می خوام بدم بره واسه جیتگ

بازی مشخص شده چند Point هست ؟

یه نکته دیگه من چندتا ID رو 360 دارم یکیش برای زمان 360 قبلیمه که کنسول بن شد و آدرس آمریکاس و تو این Point دارم یه ID هم برا سوئد هست که الان با اون بازی می کنم !
مشکلی پیش نمی یاد که با ID امریکا بخرم و با ID سوئد بازی کنم ؟

آخرین ویرایش:

یه نکته دیگه من چندتا ID رو 360 دارم یکیش برای زمان 360 قبلیمه که کنسول بن شد و آدرس آمریکاس و تو این Point دارم یه ID هم برا سوئد هست که الان با اون بازی می کنم !
مشکلی پیش نمی یاد که با ID امریکا بخرم و با ID سوئد بازی کنم ؟
فکر میکنم 1200 پوینت باشه یه جا خوندم اینو i'm alive هردوتاشون 1200 پوینتن اون داستانم نمیدونم

خو کنسول رو بده جی تگ کنن
فکر نمی کنم آنلاین هم بازی کنی
من که این هفته می خوام بدم بره واسه جیتگ
با فضای جی تگ ارتباط برقرار نمیکنم.
نمیدونم چرا؟
وایمیسم اگر تائید نشد . . . :(.

1200 پوینت هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or