شایعه Alan Wake 2 برای نسل بعد مایکروسافت ؟

T@ntaL 73

کاربر سایت
games_alan_wake_2.png

طبق گزارشات اخیر، Remedy، سازنده بازی Alan Wake، به سختی درحال کار بر روی دنباله ای برای بازیست. ولی طبق این شایعات این دنباله برای این نسل حاضر عرضه نخواهد شد.

طبق گزارشاتی از سایت CVG، آخرین شماره از مجله Xbox World به Remedy (و همچنین Lionhead , Rare و Turn 10) و شروع به کار این شرکت بر روی سخت افزار نسل بعدی مایکروسافت اشاره دارد. "ما شندیده ایم که سازندگانی که با مایکروسافت روابط دوستانه ای دارند، در حال کار بر روی بازی های نسل آینده هستند. آیا این مساله، دلیل سکوت Remedy در مورد Alan Wake 2 است؟ (بله)"

Remedy، به روشنی از علاقه و میل خود در مورد ساخت چیزهای بیشتری از Alan Wake، سخن گفته و در کنار این مساله هیچ کسی از اقدامات مایکرو برای ساخت عناوینی درخور برای نسل بعد تعجبی نخواهد کرد. این "شایعه" با توجه به آگهی کار Remedy، که هفته های گذشته نظرات سایت ها را به خود جلب کرده بود، قوت بیشتری میگیرد.

• Like
Reactions: Dreadlord
فقط مواظب باش به سرنوشت فرخ دچار نشی. :lol:
همانا سرنوشت gartall را برایتان بازگو کردیم باشد که بیاندیشید و رستگار شوید... :d
نترس aw عالیه. چه رو ps بیاد چه رو xbox
مهم اینه که از بازی لذت میبرم.. حالا هر نمره میخواد بگیره..

تجربه نشون داده فقط گرافیک که تو این موارد پیشرفت می کنه و وقتی هم که گرافیک خیلی پیشرفت کنه خیلی چیزا فراموش میشه
مث این نسل که گند زده شد به اکثر بازیا

رمدی گند نمیزنه :d
max1 2 alan wake
از نظره داستانی و جذب کردن هیچی کم نداشتن.. داشتن؟

---------- نوشته در 08:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:12 PM ارسال شده بود ----------

این مسئله رو هم که گرافیک مهمترین عامل هست رو نباید فراموش کرد الان دیگه اکثر گیمرها اولویت اصلی واولی رو گرافیک قرار میدن ...الان بازی که حتی اگه بهترین گیم پلی رو داشته باشه ولی از استانداردهای گرافیکی این نسل عقب باشه محکوم به شکسته البته این در مورد pcوکنسولها هست نه کنسولهای قابل حمل ونه بازیهای ارکید مثل super meat boyوangry bird
اینکه وقتی گرافیک پیشرفت میکنه چون تمام هوش وحواس و کارها میره به سمت گرافیک وقت کمتری باقی میمونه تا روی قسمتهای دیگه بازی کار بشه این مسئله طبیعیه منتها میشه با زیاد کردن افراد وتیم کاری این مشکل رو هم حل کرد واین نمیتونه بهانه خوبی برای بازیسازها باشه که از خلاقیت فاصله بگیرن ...
اینطور که فکر میکنی نیست. شاید یه % از گیمر ها جریانشون فرق میکنه.. بعضی ها که عمق بازی براشون مهمه.. نه فقط گرافیک. بعضی ها که تو تاپیک نمرات rage به سر میبرن دیدی که.. rage بهترین نمره گرافیکی رو گرفت. ولی آخر چی شد؟ تمامه مخالفاش اومدن نداشتنه داستان رو بهونه کردن!!!
همه به گرافیک کار ندارن. بعضی ها بسته به شرایطه آب و هوایی و محیطی تغییره رنگ میدن.. هماننده آفتاب پرست.

همین جوری 300 400 نفر رو بازیه مولتی گند میزنن حالا 60 نفر بیان این رو مولتی کنن؟
اگر بخوان مولتی کنن به دلیل سود بیشتره !
سود بیشتر هم بخوان باید کارمند جذب کنن !!
اگر به فروش ـه این گیم !!!!! روی 360 راضین که ادامه بدن !!
بازی اگر مولتی بشه سود دهیش چندین برابر میشهف چون واقعا بازی همه پسندیه !!

نترس aw عالیه. چه رو ps بیاد چه رو xbox
مهم اینه که از بازی لذت میبرم.. حالا هر نمره میخواد بگیره..
خب مثل اینکه شما هم غیب گو شدی هنوز در حد شایعه هست شما کیفیتش رو هم در حد عالی ثبت کردی.جالبه
رمدی گند نمیزنه :d
max1 2 alan wake
از نظره داستانی و جذب کردن هیچی کم نداشتن.. داشتن؟
از نظر داستانی نه ولی از نظر جذب کردن بله.چون نتونست مخاطب زیادی رو جذب کنه.
البته اگه منظورت از جذب کردن، جذب کردن کسی هست که از بازی خیلی خوشش اومده تا آخر بازی ،درست میگی.

با امید اینکه altair_7khat ناراحت نشه; این خبر مربوط به این بود که استودیوهای 1st Party ـه ماکروسافت روی عناوینی برای نسل بعد تمرکز کردن مثل Rare و Turn 10 و اینا بعد اخرش هم گفته بودن Gears 4 و Alan Wake 2 هم شامل همین داستان میشه. خبر واسه 2-3 روز پیشه.
کی شروع میشه دوباره Kameo رو ببینیم >:d

فریدون جان من فقط خبر رو منعکس کردم، همین. بر خلاف بقیه اخبار سعی میکنم توی شایعه ها هیچ چیزی از خبر اضافه و کم نشه و تماما شایعات رو بدون هیچ تحلیل یا نظر شخصی ترجمه میکنم - حتی عنوانش رو. میتونید با مراجعه به منبع این موضوع رو ببینید.

نکته بعد هم تعلق خاطر من به Remedy هست که دوست دارم تمام اخبار مربوط به این شرکت رو دنبال کنم و دوستان رو هم از اونا با خبر کنم. بعد از بازی نخست که حداقل برای من تجربه کاملا تفاوتی بود - چه از لحاظ بصری (که تمام و کمال با فرخ یه مقاله در موردش ترجمه کردیم) و چه بقیه موارد - حالا هم به شدت منتظر ادامه این عنوان هستم، صرف نظر از اینکه توی این نسل عرضه شه (که بعید میدونم) یا توی نسل بعد.

ویرایش*: در ضمن خبر هم مال همین امروز بود.

آخرین ویرایش:
به نظر من که منتقل کردن این بازی به نسل بعد کار خیلی جالبی نیست تازه ریسک زیادیم میطلبه، بازی که نسخه ی اولش یه بازی ناقص با مشکلات گرافیکی بسیار زیاد و گیم پلی تکراریه و فروش بسیار بدیم کرده آیا امیدی هست که دوباره روش سرمایه گذاری عظیمی انجام داد آیا اصلا ادامه دادن این بازی کار درستی به نظر میاد حیف داستان و اتمسفر بینظیرش

خب مثل اینکه شما هم غیب گو شدی هنوز در حد شایعه هست شما کیفیتش رو هم در حد عالی ثبت کردی.جالبه
از نظر داستانی نه ولی از نظر جذب کردن بله.چون نتونست مخاطب زیادی رو جذب کنه.
البته اگه منظورت از جذب کردن، جذب کردن کسی هست که از بازی خیلی خوشش اومده تا آخر بازی ،درست میگی.
چون ماکرو مانوری روی تبلیغات بازی نداد بازی نه معروف شد نه زیاد شناخت ازش ایجاد شد !
و یکی هم اینکه یهویی تصمیم گرفتن فقط انحصار 360 بشه و نسخه ی پی سی کنسل شد !
علت مخاطب جذب نکردنش هم همین بود!!

چون ماکرو مانوری روی تبلیغات بازی نداد بازی نه معروف شد نه زیاد شناخت ازش ایجاد شد !
و یکی هم اینکه یهویی تصمیم گرفتن فقط انحصار 360 بشه و نسخه ی پی سی کنسل شد !
علت مخاطب جذب نکردنش هم همین بود!!
البته یهویی تصمیم نگرفت و مدت ها قبل از عرضه بازی مشخص بود نسخه PC کنسل شده :دی در ضمن فکر می کنید این بازی اگه واسه PC هم عرضه میشد چقدر بیشتر می فروخت؟ همون نسخه 360 طبق آماری که پارسال اعلام شده بیشتر از 1 میلیون بار دانلود غیر قانونی شده بود :دی حجم تبلیغات بازی که نسبتا زیاد بود ولی خب به نظر من نوع تبلیغ اصلا خوب نبود و خیلی ضعف داشت :دی

آخرین ویرایش:
البته یهویی تصمیم نگرفت و مدت ها قبل از عرضه بازی مشخص بود نسخه PC کنسل شده :دی در ضمن فکر می کنید این بازی اگه واسه PC هم عرضه میشد چقدر بیشتر می فروخت؟ همون نسخه 360 طبق آماری که پارسال اعلام شده بیشتر از 1 میلیون بار دانلود غیر قانونی شده بود :دی تبلیغات بازی که نسبتا زیاد بود ولی خب به نظر من نوع تبلیغ اصلا خوب نبود و خیلی ضعف داشت :دی
1 میلیون بار دانلود * چند بار رایت هم بکن :d

بازی اگر مولتی بشه سود دهیش چندین برابر میشهف چون واقعا بازی همه پسندیه !!
اتفاقاً به نظر من بازی همه پسندی نیست! خیلی ها رو دیدم که خوششون نیومده از بازی.

قضيه ي Alan Wake به همون قضيه ي HALO - Mass Effect - Fallout3 و خيلي بازي ها ديگه برميگرده (باز اينا اكشنشون بعضي جاها بالا ميگرفت) .
اينجور بازي ها متفاوت اند ، طرف عشق ميكنه فقط بكشه بره جلو.
AW تو مُخي بود ، علت جذب نشدن مخاطب كه به نظر من خيلي هم درست نيست يكيش همينه ، بازي بكش برو جلو نبود برعكس Geow يا هربازي اكشن ديگري.
يه بازي تك و خاص كه خيلي ها جذبش نميشن . من به شخصه اصلا دوست ندارم رمدي تعداد نفراتش بره بالا .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or