شایعه Alan Wake 2 برای نسل بعد مایکروسافت ؟

T@ntaL 73

کاربر سایت
games_alan_wake_2.png

طبق گزارشات اخیر، Remedy، سازنده بازی Alan Wake، به سختی درحال کار بر روی دنباله ای برای بازیست. ولی طبق این شایعات این دنباله برای این نسل حاضر عرضه نخواهد شد.

طبق گزارشاتی از سایت CVG، آخرین شماره از مجله Xbox World به Remedy (و همچنین Lionhead , Rare و Turn 10) و شروع به کار این شرکت بر روی سخت افزار نسل بعدی مایکروسافت اشاره دارد. "ما شندیده ایم که سازندگانی که با مایکروسافت روابط دوستانه ای دارند، در حال کار بر روی بازی های نسل آینده هستند. آیا این مساله، دلیل سکوت Remedy در مورد Alan Wake 2 است؟ (بله)"

Remedy، به روشنی از علاقه و میل خود در مورد ساخت چیزهای بیشتری از Alan Wake، سخن گفته و در کنار این مساله هیچ کسی از اقدامات مایکرو برای ساخت عناوینی درخور برای نسل بعد تعجبی نخواهد کرد. این "شایعه" با توجه به آگهی کار Remedy، که هفته های گذشته نظرات سایت ها را به خود جلب کرده بود، قوت بیشتری میگیرد.

• Like
Reactions: Dreadlord
امیدوارم این نسل یه الن ویک دیگه هم باشه
نسل جدید همیشه به ایده های جدید احتیاج داره
اتفاقا من اصلا دوس ندارم این اتفاق بیوفته..
بذارن با دقت واسه نسله بعد یه بازیه عالی با یه جنگل و گرافیک و مه فوق العاده بدن بیرون خیلی بهتره..

شاید حرف شما در مورد رونمایی درست باشه ولی باقیش نه!
بله رمدی تصمیم گرفت بازی رو خطی کنه ولی ماکروسافت فشار آورد که حتما بازی به 2010 برسه. واسه همین بازی OW موند فقط محیط رو محدود کردن.
یعنی کل محیط بازی رندر میشد ولی به همش دسترسی نداشتی!! همین به گرافیک بازی ضربه زد! به جای لود شدن محیطی که بهش دسترسی نداری میشد روی رزولوشن و بریدگی تصویر و... کار کنن.
به گیم پلی هم صدمه زد.مخصوصا بخش ماجراجویی که در طول روز اتفاق میافتاد. که نتونستن کاملا با یه بازی خطی هماهنگش کنن و یه چیزایی رو کلا حذف کردن.
باز هم میگم من این حرفها رو از خودم در نیاوردم. کسانی مثل خود شما اینها رو به اسم دلیل موجه برای ایراد های بازی به ما تحویل دادن...

تک تک جمله هات از رو هوا اومده !
برای هرکدومشون یک منبع بده که نشون بده این صحبت ها صحت داشته ! کاری هم ندارم ک گفته ! باید منبعی که افراد رمدی فقط یکبار یکی از جملات رو گفته الآن ارائه بدید !
در غیر این صورت نظرات تخیلی خودتون رو به عنوان Fact به خورد ما ندید

جالبه جدیدا هرکس راجع به مواردی که هیچ اطلاعاتی نداره نظر میده !

بانجی مگه نبود؟ فرار کرد از دست فشار های مایکروسافت ...
بانجی از همون سال 2000 هم کلا با خریده شدنش توسط هر شرکتی موافق نبود (اگه ویدیو سالگرد 20 سالگیشون رو میدیدی میفهمیدی). کلا اینا از اول هم دوست داشتن مستقل باشن. خیلی هم باید از مایکروسافت ممنون باشن که انقدر بهشون بها داد.
-------
کلا قبلا هم گفتم، گیر دادن به مایکروسافت کلاس داره. مثلا طرف هیچی هم از موضوع و جریانات نمیدونه، فقط سر هر بحثی میشه میاد به مایکروسافت گیر بده که بگه من روشن فکرم (حالا ربط این دو تا رو هنوزم من نفهمیدم!).
"اوه مک از ویندوز بهتره، من چقدر آدم خفن و با اطلاعاتی هستم".
"کینکت وسیله آشغالیه، من آخر روشن فکرم".
"مایکروسافت فقط دنبال پوله، ولی شرکت های دیگه برای دل ِ من کار می کنند."
"تمام بلایای طبیعی و غیرطبیعی روی کره زمین تقصیر مایکروسافته، آره من ته این کاره و مُخ هستم".

• Like
Reactions: .:Soheil:.
حالا یکش چی بود که بخواد دوشم بیاد ...ماکرو بهتره بره از همین الان برنامه ریزی کنه وچند تا استدیو خوب پیدا کنه برا ipهای جدید وبهتر برا نسل بعد ...

• Like
Reactions: Behnam_Yakuza
حالا یکش چی بود که بخواد دوشم بیاد ...ماکرو بهتره بره از همین الان برنامه ریزی کنه وچند تا استدیو خوب پیدا کنه برا ipهای جدید وبهتر برا نسل بعد ...
برای شروع نسل به اندازه کافی داره :

343
Turn 10
Lionhead
Rare
Vancouver
Soho

Epic
Remedy

حداقل برای 2 سال اول بسه اما مطمئنا برای چند سال بعدش کافی نیست !

برای شروع نسل به اندازه کافی داره :

343
Turn 10
Lionhead
Rare
Vancouver
Soho

Epic
Remedy

حداقل برای 2 سال اول بسه اما مطمئنا برای چند سال بعدش کافی نیست !
epic وturn10رو بزار کنار bungieهم که رفت حالا میخوام بدونم از موندهای اینا کدومشون واقعا میتونن مثل epicوturn10کار کنن؟حالا نه مثل این دو تا حداقل 50درصد این دوتا...

epic وturn10رو بزار کنار bungieهم که رفت حالا میخوام بدونم از موندهای اینا کدومشون واقعا میتونن مثل epicوturn10کار کنن؟حالا نه مثل این دو تا حداقل 50درصد این دوتا...

شما Lionhead و Rare و 343 رو دست کم نگیر ! غیر از اینها هم مایکرو نشون داده بلد هست استدیو های جدید رو از پایه بیاره بالا و حتی روی استدیو های جدیدش هم میشه حساب باز کرد ! ;) همین 343 و Lionhead سال دیگه 2 تا بازی دارن و حتی کرایتک هم Ryse رو در دست ساخت داره ! من با سبک کار مایکرو نه میتونم مخالفت کنم نه موافقت ! t10 سال 2005 همین وضعیتی رو داشت که 343 و Vancouver دارن و یا Soho ! مطمعن باش تجربیات خودشون رو در اختیار تیم های جدید هم قرار میدن و نمیذارن نتایج کار بد بشه !

بسیار عالی نسخه بعدی باید بیشتر روش کار بشه و مشکلاتش برطرف بشه چه بهتر که بره برای نسل بعد از همون روزی که اومده می شد حدس زد میره برای نسل بعد قسمتش بعدش وقتی هم خود رمدی میگفت دنبال ساخت نسخه جدیدش هست ولی نسخه دوم نیست.
ولی فکر کنم یک اسپین آف سال دیگه بشه براش داد :d
البته امیدوارم مایلو اولین بازی نسل بعد باشه که بازار رسما بترکونه :d

با امید اینکه altair_7khat ناراحت نشه; این خبر مربوط به این بود که استودیوهای 1st Party ـه ماکروسافت روی عناوینی برای نسل بعد تمرکز کردن مثل Rare و Turn 10 و اینا بعد اخرش هم گفته بودن Gears 4 و Alan Wake 2 هم شامل همین داستان میشه. خبر واسه 2-3 روز پیشه.
کی شروع میشه دوباره Kameo رو ببینیم >:d

کاملآ شایعه است..مطمعنآ الن ویک ٢ همین نسل میاد سال بعد.. الن ویک یکی از بهترین انحصاریهای ایکس باکس ٣٦٠ یود و به نظرم سال بعد الن ویک ٢ برای ٣٦٠ و گاد اف وار ٤ برای پی اس ٣ میاد...الن ویک بازیه بزرگیه و اگه برای نسل بعد بیاد با این فروش کمی هم که پارسال داشت از یاد ها میره ...بهتره همین نسل میاد...الن ویک بهترین بازی در سبک ترسناک روانشناسی هست اینو بدون شک همه میگن و رقیبی تو این زمینه نداره (هیچ رقیبی) گرافیک بازی و محیط اطراف بازی هنوز که هنوزه به نظر بنده بازی رو دستش بلند نشده..٣٦٠ هم توانایی الن ویک ٢ رو داره و به نظرم خیلی عالی طبیعی اجراش میکنه

با امید اینکه altair_7khat ناراحت نشه; این خبر مربوط به این بود که استودیوهای 1st Party ـه ماکروسافت روی عناوینی برای نسل بعد تمرکز کردن مثل Rare و Turn 10 و اینا بعد اخرش هم گفته بودن Gears 4 و Alan Wake 2 هم شامل همین داستان میشه. خبر واسه 2-3 روز پیشه.
کی شروع میشه دوباره Kameo رو ببینیم >:d
خوب دیگه این نسل کم کم داره تموم می‌شه واسه ساختن یه بازی خوب هم چند سال زمان لازمه.
===========================================================

ALAn wake واقعا عنوان خوبی‌ بود. نمیدونم چرا بعضی‌‌ها میگن زیاد خوب نبود.

منتظر شماره دو هستیم.

اتفاقا من اصلا دوس ندارم این اتفاق بیوفته..
بذارن با دقت واسه نسله بعد یه بازیه عالی با یه جنگل و گرافیک و مه فوق العاده بدن بیرون خیلی بهتره..
تجربه نشون داده فقط گرافیک که تو این موارد پیشرفت می کنه و وقتی هم که گرافیک خیلی پیشرفت کنه خیلی چیزا فراموش میشه
مث این نسل که گند زده شد به اکثر بازیا

تجربه نشون داده فقط گرافیک که تو این موارد پیشرفت می کنه و وقتی هم که گرافیک خیلی پیشرفت کنه خیلی چیزا فراموش میشه
مث این نسل که گند زده شد به اکثر بازیا
این مسئله رو هم که گرافیک مهمترین عامل هست رو نباید فراموش کرد الان دیگه اکثر گیمرها اولویت اصلی واولی رو گرافیک قرار میدن ...الان بازی که حتی اگه بهترین گیم پلی رو داشته باشه ولی از استانداردهای گرافیکی این نسل عقب باشه محکوم به شکسته البته این در مورد pcوکنسولها هست نه کنسولهای قابل حمل ونه بازیهای ارکید مثل super meat boyوangry bird
اینکه وقتی گرافیک پیشرفت میکنه چون تمام هوش وحواس و کارها میره به سمت گرافیک وقت کمتری باقی میمونه تا روی قسمتهای دیگه بازی کار بشه این مسئله طبیعیه منتها میشه با زیاد کردن افراد وتیم کاری این مشکل رو هم حل کرد واین نمیتونه بهانه خوبی برای بازیسازها باشه که از خلاقیت فاصله بگیرن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or