شایعه Alan Wake 2 برای نسل بعد مایکروسافت ؟

T@ntaL 73

کاربر سایت
games_alan_wake_2.png

طبق گزارشات اخیر، Remedy، سازنده بازی Alan Wake، به سختی درحال کار بر روی دنباله ای برای بازیست. ولی طبق این شایعات این دنباله برای این نسل حاضر عرضه نخواهد شد.

طبق گزارشاتی از سایت CVG، آخرین شماره از مجله Xbox World به Remedy (و همچنین Lionhead , Rare و Turn 10) و شروع به کار این شرکت بر روی سخت افزار نسل بعدی مایکروسافت اشاره دارد. "ما شندیده ایم که سازندگانی که با مایکروسافت روابط دوستانه ای دارند، در حال کار بر روی بازی های نسل آینده هستند. آیا این مساله، دلیل سکوت Remedy در مورد Alan Wake 2 است؟ (بله)"

Remedy، به روشنی از علاقه و میل خود در مورد ساخت چیزهای بیشتری از Alan Wake، سخن گفته و در کنار این مساله هیچ کسی از اقدامات مایکرو برای ساخت عناوینی درخور برای نسل بعد تعجبی نخواهد کرد. این "شایعه" با توجه به آگهی کار Remedy، که هفته های گذشته نظرات سایت ها را به خود جلب کرده بود، قوت بیشتری میگیرد.

• Like
Reactions: Dreadlord
بانجی از همون سال 2000 هم کلا با خریده شدنش توسط هر شرکتی موافق نبود (اگه ویدیو سالگرد 20 سالگیشون رو میدیدی میفهمیدی). کلا اینا از اول هم دوست داشتن مستقل باشن. خیلی هم باید از مایکروسافت ممنون باشن که انقدر بهشون بها داد.
البته مایکرو هم باید از بانجی ممنون باشه . هرچی باشه موفقترین فرنچایز مایکروسافت رو از همه نظر (فروش - محبوبیت - نظر منتقد ها) بانجی خلق کرده.

حجم تبلیغات بازی که نسبتا زیاد بود ولی خب به نظر من نوع تبلیغ اصلا خوب نبود و خیلی ضعف داشت
دلیل فروش کمش همزمان عرضه شدن با RDR ، سلیقه 360 دارا که اکثرا شوتر بازن + نداشتن آنلاین بود. اتفاقا تبلیغات خوبی داشت در حد خودش:دی
البته مایکرو هم باید از بانجی ممنون باشه . هرچی باشه موفقترین فرنچایز مایکروسافت رو از همه نظر (فروش - محبوبیت - نظر منتقد ها) بانجی خلق کرده.
100% همینطوره، کلا یه رابطه سودمند برای هر دو طرف بوده.

دلیل فروش کمش همزمان عرضه شدن با RDR ، سلیقه 360 دارا که اکثرا شوتر بازن + نداشتن آنلاین بود. اتفاقا تبلیغات خوبی داشت در حد خودش:دی
همزمانی با RDR (البته همین مورد هم اشتباه ناشر را میرسونه که بازی رو با یکی از پرخرج ترین بازی های RockStar دقیقا تو یه روز منتشر کرد :دی) و نداشتن آنلاین که درسته ولی نمی دونم کجای این تبلیغات خوبه؟ :-/ :دی
http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2010/06/alan_wake_ads.jpg
http://files.coloribus.com/files/adsarchive/part_1366/13666105/file/alan-wake-noose-small-81897.jpg
http://files.coloribus.com/files/ad...ile/alan-wake-transit-shelter-small-32057.jpg
http://babylonlive.files.wordpress.com/2010/06/alanwake_sunwatch.jpg
http://files.coloribus.com/files/adsarchive/part_1366/13666155/file/alan-wake-switch-small-31402.jpg
==
اگه کسی از دنیای گیم اطلاعی نداشته باشه و مثلا بخواد با کمک تبلیغات بازی بخره باید دانشمند باشه تا بفهمه اینا تبلیغ یه بازی هست، اونم یه بازی که بخش عمده ـش رو اکشن تشکیل میده :دی

آخرین ویرایش:
فکر نمیکنید بیشتر اینکارارو میکنن که بازی یهو برای 360 معرفی شد بترکونه؟ بازی بره برای نسل بعد خیلی بده! یعنی برای من خیلی بده! یعنی چند سال بعد ما میتونیم بازی کنیم؟ شاید به نفع بازی باشه و بهتر باشه اما پدر ما از انتظار در میاد!

من فکر نمیکنم عاقلانه باشه Remedy با ان همه هزینه و انرژی که برای ساخت موتور بازی گذاشته فقط یه بازی برای این نسل باهاش بسازه! من فکر میکنم بزودی شماره دوم بازی برای 360 معرفی میشه. واقعا AW من یه نفر رو که خیلی ارضا کرد و دوست داشتمش. امیدوارم هرچه سریعتر شماره دومش رو ببینیم. حالا که 360 یا 720!

ولی نمی دونم کجای این تبلیغات خوبه؟ :-/ :biggrin1:
بازیهای با تلیغات خیلی کمتر از این، بیشتر از AW فروختن، چرا؟:-/ چون آنلاین داشتن;;) (قضیه بتمن فرق میکنه، چون یه فن بیس عظیم از قبل داشته).
همزمانی با RDR هم یکی از دلایل اصلیش بود. ولی تبلیغات خود بازی در حد خودش خوب بود.
قبول کن تبلیغاتش خیلی مسخره هست
biggrin1.gif
البته اینکه بازی به خاطر کم محتوا بودن و نداشتن بخش آنلاین تو فروش به مشکل برخورد رو قبول دارم ولی خودت برو تبلیغات RDR رو با این مقایسه کن خنده ـت می گیره اصلا
biggrin1.gif
گفتم تبلیغاتش در حد خودش خوب بود. RDR در حد AWـه؟:-/
کجا گفتم در حد RDR هست؟
yahoo_7.gif
دارم میگم در مقایسه با اون خنده داره تبلیغاتش. تبلیغ که دیگه چیزی نیست که به کیفیت بازی ربطی داشته باشه، بازی از AW ضعیف تر هم بوده که خیلی بهتر و بیشتر از AW تبلیغ داشته. به طور خلاصه یعنی اینکه تبلیغات بازی در حد و اندازه AW هم نبود، RDR پیشکش
biggrin1.gif
اتفاقا تبلیغات بازی از حد و اندازه AW خیلی بالاتر بود:دی اگه مایکروسافت نبود شاید 500 هزارتا هم روی همون 360 نمیفروخت:دی
یعنی همون محتوای کم و نبود بخش آنلاین به فروشش ضربه زیادی زده.
تموم شد رفت:دی خودت جواب خودتو دادی;;)
دیگه با من سر مسئله فروش کل ننداز:-/:دی
خب پس تبلیغ این وسط کشکه؟
yahoo_7.gif
biggrin1.gif
یه تبلیغ درست و حسابی داشت با همین مشکلات خیلی بیشتر از این می فروخت. یعنی همین بازی پتانسیل اینو داشت که حداقل 2 میلیون نسخه بفروشه.
من کی گفتم تبلیغ کشکه؟:-/ مایکرو این تبلیغات خوب رو نمیکرد که الان 1 میلیون هم نفروخته بود;;) بازی پتانسیل واقعی فروشش رو 360 حدود 500 هزارتا بود که به لطف تبلیغات مایکرو به 1 میلیون رسید;;)
تصاویر خودشون کاملا گویای همه چیز هستن
biggrin1.gif
هر بازی باید به شیوه خودش تبلیغ بشه. قرار نیست مایکروسافت بیاد یه بازی خاص مثل AW رو مثل هیلو تبلیغ کنه، چون فایده ای نداره;;) هر بازی مخاطب خودش رو بدست میاره. پس تبلیغات بسیار خوبی داشته;;)

آخرین ویرایش:
بازیهای با تلیغات خیلی کمتر از این، بیشتر از AW فروختن، چرا؟:-/ چون آنلاین داشتن;;) (قضیه بتمن فرق میکنه، چون یه فن بیس عظیم از قبل داشته).
همزمانی با RDR هم یکی از دلایل اصلیش بود. ولی تبلیغات خود بازی در حد خودش خوب بود.
قبول کن تبلیغاتش خیلی مسخره هست :دی البته اینکه بازی به خاطر کم محتوا بودن و نداشتن بخش آنلاین تو فروش به مشکل برخورد رو قبول دارم ولی خودت برو تبلیغات RDR رو با این مقایسه کن خنده ـت می گیره اصلا :دی

گفتم تبلیغاتش در حد خودش خوب بود. RDR در حد AWـه؟
yahoo_7.gif
کجا گفتم در حد RDR هست؟ :-/ دارم میگم در مقایسه با اون خنده داره تبلیغاتش. تبلیغ که دیگه چیزی نیست که به کیفیت بازی ربطی داشته باشه، بازی از AW ضعیف تر هم بوده که خیلی بهتر و بیشتر از AW تبلیغ داشته. به طور خلاصه یعنی اینکه تبلیغات بازی در حد و اندازه AW هم نبود، RDR پیشکش :دی

اتفاقا تبلیغات بازی از حد و اندازه AW خیلی بالاتر بود
biggrin1.gif
اگه مایکروسافت نبود شاید 500 هزارتا هم روی همون 360 نمیفروخت
biggrin1.gif
بی خیال :دی من فکر می کنم اگه واسه بازی اصلا تبلیغ نمی کردن بیشتر می فروخت :دی این عکس ها بیشتر آدم رو از خرید بازی منصرف می کنه تا اینکه بخواد علاقه مندش بکنه :دی البته همین بازی که میگی بعد از Black OPS بیشترین میزان دانلود غیرقانوی روی کنسول ها در سال 2010 رو داشته. یعنی همون محتوای کم و نبود بخش آنلاین به فروشش ضربه زیادی زده. در ضمن یه جوری میگی حد و اندازه AW آدم فکر می کنه متوسط امتیازش 45 شده نه 84 :دی درسته عالی نیست امتیازاتش ولی دیگه خیلی خوب به حساب میاد :دی

تموم شد رفت
biggrin1.gif
خودت جواب خودتو دادی
yahoo_5.gif

دیگه با من سر مسئله فروش کل ننداز
yahoo_7.gif
biggrin1.gif
خب پس تبلیغ این وسط کشکه؟ :-/ :دی یه تبلیغ درست و حسابی داشت با همین مشکلات خیلی بیشتر از این می فروخت. یعنی همین بازی پتانسیل اینو داشت که حداقل 2 میلیون نسخه بفروشه.

من کی گفتم تبلیغ کشکه؟
yahoo_7.gif
مایکرو این تبلیغات خوب رو نمیکرد که الان 1 میلیون هم نفروخته بود
yahoo_5.gif
بازی پتانسیل واقعی فروشش رو 360 حدود 500 هزارتا بود که به لطف تبلیغات مایکرو به 1 میلیون رسید
yahoo_5.gif
تصاویر خودشون کاملا گویای همه چیز هستن :دی هر کسی ببینه میتوانه تشخیص بده خوب هستن یا نه.

آخرین ویرایش:
AW با اینکه زیاد نفروخته ولی فروشش برای یک تیم 45 نفره خیلی هم خوبه .
شما مثلا الان یه بازی مثل KZ3 را در نظر بگیرید تیمشون بالای 160 نفر کارمند داره 100 در صد هم هزینه ساخت با تبلیغاتش هم خیلی بیشتر از AW بوده ولی با این حال فکر کنم چیزی بیشتر از 1.7 میلیون فروخته باشه اما AW تا حالا اینطور که پیداست 1 میلیون را فروخته .

Alan Wake ، هم خوب فروخته ، هم براش خوب تبلیغ شد ... عزیزان من بازی تو زیرژانر "ترسناک" قرار میگیره و کم هستن بازی هایی که توی این ژانر فروش خفنی میکنن ؛ فروش بالای یک میلیون نسخه ای AW ، بسیار خوب بوده ... و مطمئن هستم که توی همین نسل یه AW دیگه بازی میکنیم .

---------- نوشته در 08:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:12 PM ارسال شده بود ----------

اینطور که فکر میکنی نیست. شاید یه % از گیمر ها جریانشون فرق میکنه.. بعضی ها که عمق بازی براشون مهمه.. نه فقط گرافیک. بعضی ها که تو تاپیک نمرات rage به سر میبرن دیدی که.. rage بهترین نمره گرافیکی رو گرفت. ولی آخر چی شد؟ تمامه مخالفاش اومدن نداشتنه داستان رو بهونه کردن!!!
همه به گرافیک کار ندارن. بعضی ها بسته به شرایطه آب و هوایی و محیطی تغییره رنگ میدن.. هماننده آفتاب پرست.
پس با این حساب چه کاریه هر 5سال هی سخت افزار کنسولها قویتر میشه؟
باز خدا رو شکر که مسئولای سونی ونینتندو وماکرو مثل شما فکر نمیکنن وگرنه ما هنوز داشتیم پلی استیشن1بازی میکردیم...
rageهم مطمئن باش بخاطر گرافیکش بهش 8دادن وگرنه با اون ایرادایی که ازش گرفته بودن اگه سطح گرافیکش پایینتر بود نمره میومد زیر 6.

کلا حرف ها بابک در مورد فروش بازی درست و منطقی هست تو همین کشورمون اون موقع که AW اومده بود ملت بیشتر داشتن RDR بازی میکردن هرچند کوپی بود :d ولی کلا اگه بخش لایو بهش اضافه بشه چی میشه :d
البته سبکش جوری نیست که بیاد بازار متلاشی کنه کلا فروشش در حد خودش عالی بود البته می شد انتظار رفت میتونست 2میلیون هم بفروشه ولی برای نسخه اول خیلی خوب بود
فکر نمیکنید بیشتر اینکارارو میکنن که بازی یهو برای 360 معرفی شد بترکونه؟ بازی بره برای نسل بعد خیلی بده! یعنی برای من خیلی بده! یعنی چند سال بعد ما میتونیم بازی کنیم؟ شاید به نفع بازی باشه و بهتر باشه اما پدر ما از انتظار در میاد!

من فکر نمیکنم عاقلانه باشه Remedy با ان همه هزینه و انرژی که برای ساخت موتور بازی گذاشته فقط یه بازی برای این نسل باهاش بسازه! من فکر میکنم بزودی شماره دوم بازی برای 360 معرفی میشه. واقعا AW من یه نفر رو که خیلی ارضا کرد و دوست داشتمش. امیدوارم هرچه سریعتر شماره دومش رو ببینیم. حالا که 360 یا 720!
جا که داره ولی به نظر میاد نسخه دومش میره برای نسل بعد و برای این نسل یک اسپین آف میاد البته خودشون هم تا حدی نشون دادن که الان دارند روی اسپین آف بازی کار می کنند که به نظرم میشه سال 2012 شاهدش باشیم ولی نسخه دوم فکر نمیکنم زودتر از 2013 بیاد
به هرحال بازیش یک جوری هست که اکثرا دوست دارند نسخه جدیدش معرفی بشه

دوستان برن ببین مایکروسافت واسه چی از نمایش یه نسخه از بازی تو E3 جلوگیری کرد بعد بگن فروشش خوب بود :دی خودشون اون موقع رسما اعلام کردن به دلیل فروش نه چندان جالب بازی فعلا تمایلی به ادامه همکاری با Remedy ندارن.

من بازی تو زیرژانر "ترسناک" قرار میگیره
اونم با درجه T؟ :-/ :دی بازی اکشن/دلهره آور هست.

دوستان برن ببین مایکروسافت واسه چی از نمایش یه نسخه از بازی تو E3 جلوگیری کرد بعد بگن فروشش خوب بود :دی خودشون اون موقع رسما اعلام کردن به دلیل فروش نه چندان جالب بازی فعلا تمایلی به ادامه همکاری با Remedy ندارن.
بله ، وقتی شما انتظار داری بازی قد هیلو یا گیرز بفروشه مطمئنا این جوری تخم مرغ توی صورتت خورد میشه :دی

اونم با درجه T؟ :-/ :biggrin1: بازی اکشن/دلهره آور هست.
من گفتم :
بازی تو زیرژانر "ترسناک" قرار میگیره
:دی
این اکشن/دلهره آور ، زیر ژانر ترسناک ـه .

بله ، وقتی شما انتظار داری بازی قد هیلو یا گیرز بفروشه مطمئنا این جوری تخم مرغ توی صورتت خورد میشه :دی

من گفتم :

:دی
این اکشن/دلهره آور ، زیر ژانر ترسناک ـه .
الان کجا اشاره شد بازی باید قد Halo بفروشه؟ :-/ من خودم انتظار داشتم حداقل 2 میلیون نسخه بفروشه (فکر کنم خود مایکروسافت هم همین انتظار رو داشت :دی)
==
زیر ژانر رو بیخیال، بازی کجاش ترسناکه آخه؟ :دی حتی خشونت بازی هم در حدی نیست که درجه M بگیره. البته من مشکلی با این درجه سنی ندارم ولی خواستم بگم بازی زیاد به سبک ترسناک ارتباطی نداره :دی

با کلمات خیلی بازی نکن دیگه
biggrin1.gif
! دلهره که باعث بوجود آمدن حس "استفراغ" یا "شهوت" نمیشه محمد جان
biggrin1.gif
! باعث میشه که ترس ذره ذره وجود آدم رو فرا بگیره ...
حس دلهره تو بازی بیشتر باعث بروز هیجان میشه، زیاد ربطی به ترس نداره :دی

آخرین ویرایش:
زیر ژانر رو بیخیال، بازی کجاش ترسناکه آخه؟ :biggrin1: حتی خشونت بازی هم در حدی نیست که درجه M بگیره. البته من مشکلی با این درجه سنی ندارم ولی خواستم بگم بازی زیاد به سبک ترسناک ارتباطی نداره :biggrin1:
با کلمات خیلی بازی نکن دیگه :دی ! دلهره که باعث بوجود آمدن حس "استفراغ" یا "شهوت" نمیشه محمد جان :دی ! باعث میشه که ترس ذره ذره وجود آدم رو فرا بگیره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or