Frobary
Loyal Member
نه آقا اگه ببینید یه سری چیزها براتون اسپویل میشه. از من گفتن بودپس یعنی میگی دانلود کنیم ؟؟ :biggrin1:
اسپویل مسپویل نشه برامون چیزی از بازی ؟؟ :biggrin1:
نه آقا اگه ببینید یه سری چیزها براتون اسپویل میشه. از من گفتن بودپس یعنی میگی دانلود کنیم ؟؟ :biggrin1:
اسپویل مسپویل نشه برامون چیزی از بازی ؟؟ :biggrin1:
آخه میگن راه رفتنش ضایع شده گفتیم ببینیم چه طوری شده ؟؟!!نه آقا اگه ببینید یه سری چیزها براتون اسپویل میشه. از من گفتن بود![]()
کسی با کیفیت پایین تر و حجم کمترش رو نداره؟
!!! برعكس الان برو تو فروم neogaf همه دارن از انيميشن فوق العاده بازي تعريف ميكنند ! عكس العمل هاي alan واقعا بينظيره وقتي ضربه ميخوره يا چيزي طرفش پرت ميشه با جاي خالي دادناش و همچنين وقتي پايين ميپره خيللي قشنگ حالتها را به خودش ميگيره .واقعا ناامید شدم!!!خیلی ضایع میدوه!!!!قبلا خیلی قشنگتر و واقع گرایانه تر میدوید!!
شما مثل اينكه اصلا از بازي خبر نداري ؟! اگه يكم نقد ها و توضيحات سايتها را ميخوندي ميدونستي كه دوربين بازي در طي مسير بازي كاملا متغييره در حين روند بازي كه داري ميري جلو نماي دوربين هي عوض ميشه و بهترين حالت را براي خودش ميگيره بعضي وقتها تمام بدن و يا نصف بدن و چپ و راست ميكنه . يعني فكر نكن كه كل بازي همين نما دوربين ميري جلو .دوربين بازي چيزيه كه مورد تحسين تمام سايتهايي هست كه نيم ساعت اول بازي را تست كردن و همين مورد شاهكار دونستند !همچنین دوربین هم به الن بسیار نزدیک شده که اون لذت قبلی رو از نظر من نداره!!!چون دید محیط متر میشه!!!
!و باید میدیدم!خدا رو شکر چیز اسپویلی نداشت!:biggrin1:
It's a Remedy Game Bro! It's Guaranteed to be a Glorious Experience!واقعا فوق العاده بود-
توصیه میشه-ببینید با جو بازی اشنا بشی!من که نمیتونم تا 1 ماه دیگه صبر کنم![]()

یه لحظه احساس کردم برای ps3 بازی:biggrin1
شوخی)واقعا تصاویر حیرت انگیزه!تریلر هارو ندیدم و نمیخوامم ببینم تا واسم بازی تازگی داشته باشه!!!الان مثل سگ پشیمونم که هرچی تریلر از Conviction میومد سه سوت دانلود میکردم و میدیدم!موقع بازی کردن همه جا یه جورایی تکراری بود واسم!نمیخوام این اشتباه رو اینجا هم تکرار کنم!