Frobary
Loyal Member
نه آقا اگه ببینید یه سری چیزها براتون اسپویل میشه. از من گفتن بودپس یعنی میگی دانلود کنیم ؟؟ :biggrin1:
اسپویل مسپویل نشه برامون چیزی از بازی ؟؟ :biggrin1:
نه آقا اگه ببینید یه سری چیزها براتون اسپویل میشه. از من گفتن بودپس یعنی میگی دانلود کنیم ؟؟ :biggrin1:
اسپویل مسپویل نشه برامون چیزی از بازی ؟؟ :biggrin1:
آخه میگن راه رفتنش ضایع شده گفتیم ببینیم چه طوری شده ؟؟!!نه آقا اگه ببینید یه سری چیزها براتون اسپویل میشه. از من گفتن بود![]()
کسی با کیفیت پایین تر و حجم کمترش رو نداره؟
!!! برعكس الان برو تو فروم neogaf همه دارن از انيميشن فوق العاده بازي تعريف ميكنند ! عكس العمل هاي alan واقعا بينظيره وقتي ضربه ميخوره يا چيزي طرفش پرت ميشه با جاي خالي دادناش و همچنين وقتي پايين ميپره خيللي قشنگ حالتها را به خودش ميگيره .واقعا ناامید شدم!!!خیلی ضایع میدوه!!!!قبلا خیلی قشنگتر و واقع گرایانه تر میدوید!!
شما مثل اينكه اصلا از بازي خبر نداري ؟! اگه يكم نقد ها و توضيحات سايتها را ميخوندي ميدونستي كه دوربين بازي در طي مسير بازي كاملا متغييره در حين روند بازي كه داري ميري جلو نماي دوربين هي عوض ميشه و بهترين حالت را براي خودش ميگيره بعضي وقتها تمام بدن و يا نصف بدن و چپ و راست ميكنه . يعني فكر نكن كه كل بازي همين نما دوربين ميري جلو .دوربين بازي چيزيه كه مورد تحسين تمام سايتهايي هست كه نيم ساعت اول بازي را تست كردن و همين مورد شاهكار دونستند !همچنین دوربین هم به الن بسیار نزدیک شده که اون لذت قبلی رو از نظر من نداره!!!چون دید محیط متر میشه!!!
It's a Remedy Game Bro! It's Guaranteed to be a Glorious Experience!واقعا فوق العاده بود-
توصیه میشه-ببینید با جو بازی اشنا بشی!من که نمیتونم تا 1 ماه دیگه صبر کنم![]()
واقعا تصاویر حیرت انگیزه!تریلر هارو ندیدم و نمیخوامم ببینم تا واسم بازی تازگی داشته باشه!!!الان مثل سگ پشیمونم که هرچی تریلر از Conviction میومد سه سوت دانلود میکردم و میدیدم!موقع بازی کردن همه جا یه جورایی تکراری بود واسم!نمیخوام این اشتباه رو اینجا هم تکرار کنم!