فکر نمیکنم تا به الان بازی تجربه کرده باشم که همچین جو منحصر به فردی داشته باشه.هم هیجان انگیزه هم ترسناک و هم اضطراب وجود داره.گرافیک این بازی بیشتر از اون چیزیه که فکرشو میکردم و عملا بازیهای سال 2010 رو به چالش میکشه
فقط 3 ماه و 3روزه ديگه مونده ! خيلي زياده ولي اين بازي ارزشش خيلي بيشتر از ايناست ...3ماه و 3روز كه سهله (خيلي سخته!) اگه 3سال و 3روز ديگه هم مونده بود به عرضش هم با صبر ميكردم ...با همه اينا اميدوارم زودتر بياد !
چون من اين ترم هر روز به جز جمعه كلاس دارم شبا بازي ميكنم و چون تو خونه تنها هستم به نظرم با اين تريلر x10 نميشه بازيش كرد با اين شرايط!!! لازم به ذكر هست خونه اي كه من توش هستم در يك باغ هست كه تا فاصله ي خيلي زياد از يك طرفش خونه اي نيست و از يك طرف هم اصلا خونه اي وجود نداره و به دشت و كوه و جنگل ختم ميشه درخت هاي گردوي بلند كه شبا باد صداي دلهوره آوري توش درست ميكنه و صداي گرگ اغلب به گوش ميرسه انگار درختا دارن باهات حرف ميزنن .....
البته باتوجه به اينكه كلا سبك مورد الاقه ي من horror هست تا حالا مشكلي نداشتم ولي مثل اينكه اين يكي فرق داره!!!
ولي چه شود كي مي خواد صبر كنه 3 ماه ديگه!!! ويرايش: علاقه!!!
چون من اين ترم هر روز به جز جمعه كلاس دارم شبا بازي ميكنم و چون تو خونه تنها هستم به نظرم با اين تريلر x10 نميشه بازيش كرد با اين شرايط!!! لازم به ذكر هست خونه اي كه من توش هستم در يك باغ هست كه تا فاصله ي خيلي زياد از يك طرفش خونه اي نيست و از يك طرف هم اصلا خونه اي وجود نداره و به دشت و كوه و جنگل ختم ميشه درخت هاي گردوي بلند كه شبا باد صداي دلهوره آوري توش درست ميكنه و صداي گرگ اغلب به گوش ميرسه انگار درختا دارن باهات حرف ميزنن .....
البته باتوجه به اينكه كلا سبك مورد الاقه ي من horror هست تا حالا مشكلي نداشتم ولي مثل اينكه اين يكي فرق داره!!!
ولي چه شود كي مي خواد صبر كنه 3 ماه ديگه!!! ويرايش: علاقه!!!
بعد از 6 سال هنوز به تاخير هاي Remedy عادت نكردي ؟ :biggrin1:
بازي در مرحله Polish فوق العاده كار كرده و به جرات ميشه گفت اين چند ماه پيشرفت فوق العاده بيشتري نسبت با چند سال گذشته براي Remedy داشته.