تقابل خیر و شر ؟! احتمالا همینه چون نور سفید آلن رو هدایت کرد و حتی اسلحه و چراغ قوه بهش داد و از دست اون دود سیاه فرار میکرد...عجیبتر از دود سیاه واسه من، اون نور سفیده که Alan را هدایت میکنه. آخر Mysteryـه!
به شخصه هیچکدوم از تریلرهای سه هفته اخیر را ندیدم و نخواهم دید.
جناب آقای مثلا ناظم,:biggrin1:شما وقتی خودت قوانین رو رعایت نمیکنی از دیگران چه انتظاری داری!!؟:biggrin1:لطف کن نوشته هات رو تو اسپویلر بذار!من هیچ کدوم از تریلر های جدید رو ندیدم که همه چی واسم موقع بازی کردن تازگی داشته باشه! آقا شاید من نخوام بدونم:...
:biggrin1:ه جا باعث میشه آلن از روی یه کوه بپره پایین و یه جا هم پلیسه رو میکشه بیرون از تو یه اتاق ! اونجا که الن رو میخواد بگیره آلن کاملا متوجهش هست. یه جای هم وسط تریلر نشون میده که خیلی سریع رد میشه و الیس رو نشون میده و یه زن پیر پشتشه و گرفتش...
جناب TCSCELL همه ی عالم و ادم میدونن که رمدی چیزی اسپویل نمیکنه پس اگه چیزی گفتم اسپویلی نشده و مهم نیستجناب آقای مثلا ناظم,:biggrin1:شما وقتی خودت قوانین رو رعایت نمیکنی از دیگران چه انتظاری داری!!؟:biggrin1:لطف کن نوشته هات رو تو اسپویلر بذار!من هیچ کدوم از تریلر های جدید رو ندیدم که همه چی واسم موقع بازی کردن تازگی داشته باشه! آقا شاید من نخوام بدونم:
:biggrin1:
اخه تریلر نیست!به نوعی دقایقی از گیم پلی بازیه!معلوم هم نیست از کجا دراومده!نزدیکه 20-30 دقیقست!دوستان تریلر چیزی هست که سازنده بازی برای معرفی اون میسازه. دیگه شرکتی مثل Remedy میدونه چه چیزی رو توی تریلر میتونن نشون بدن و چه چیزی رو نه ! هیچ جای دنیا هم رسم نیست که در مورد تریلر توی تگ اسپویلر بحث بشه !!
امین ،جفپا میرم تو صورتت ها!تریلر بود دیگهمطمئن باش این صحنه هایی که از بازی دیدی و ازش تریلر میاد همش همون اول های بازی هست! از اون تریلر 10 دقیقه ابتدایی معلوم بود که مجموع همه ی تریلرهای قبلی میشد!
برو تا نزدم -شهیدت کنمخو حالا 20 دقیقهاقا اصلا همینه که هست نیا تو تاپیک
وقتی میگم چیزی اسپویل نشد بگو چشم
![]()
در یک کلام:
G.O.T.G :biggrin1:
منظور G آخر همون Y نبود ؟؟ :biggrin1:در یک کلام:
G.O.T.G :biggrin1:
اخه تریلر نیست!به نوعی دقایقی از گیم پلی بازیه!معلوم هم نیست از کجا دراومده!نزدیکه 20-30 دقیقست!
بازی کلا 12 ساعته نیم ساعتش هم بره -نیم ساعتش هم در چند روزه اینده،چیزی نمیمونه که
تریلر بود یچیزی!
مین ،جفپا میرم تو صورتت ها!
خودت داری میگی گیم پلی !10 دقیقه هم نبود! 20 و خورده ای بود!برو روله!
خو همون تکراری شدن ،کار دسته ادم میده!میخوام خودم تجربش کنم!هر چند -سعی میکنم دیگه پستات(اسپمات)رو نخونم -کل بازی رو تو یه نفره اسپویل میکنی! بعدش یه تریلر 12-13 ساعته از بازی اپلود میکنی!لودری دیگه!چی کارت کنیم -روله
![]()
GAME OF THE GAME
Game of the gear
Game of the gun
Game of the GOW
Game of the GOAL
Game of the G...
which one?
فکر کنم منظورش از G اخر قرن بود :biggrin1:GAME OF THE GAME
Game of the gear
Game of the gun
Game of the GOW