Arman Sensi
Gold User
قسمت اول رو موافقم یعنی چیزی که در ادیتور میبینیم دقیقا همون چیزی نیست که هنگام اجرای بازی رندر میشه و افکتها غیر فعاله که باعث سبکتر شدن پردازش میشه
قسمت دوم رو موافق نیستم چون بعید میدونم 360 توانای رندر کردن کل محیط رو به این صورتی که در ادیتور دیدیم داشته باشه ( البته نظر فنی نیست و حدس میزنم) در واقع اینکه PC مونیتور کنه و 360 رندر کنه بنظرم غیر ممکنه و فقط زمانی استفاده میشه که بخوان از لحاظ اجرا روی 360 تست کنن که ایا قابل اجرا هست یا نه که معلومه اونجا نیازی به لود کردن کل محیط نداریم.(تمامش حدس)
والله سخت افزار 360 کمتر از سونی نیست!
پهنای باندش که چند برابره.
graphic chpset هم که تا اونچا که نقد هاشو خودنم از rsx بهتر بود..
رم هم که تابلو هست.
تنها و تنها از لحاظ سی پی یو ضعیف تر هست!
به خدا 360 یه کنسول عقب افتاده نیست که همه چشاشون 4 تا شده و تعچب کردن که چطوری 360 اون رو اچرا میکنه!!!
دلیلی نداره وقتی بازیه انحصاریه زیاد خفنی براش ساخته نشده تا حالا پس یعنی ضعیف باشه!!!
هنوز شاهکتار هایی به غیر از الن ویک در راه هست...مثل fable3 و grow3
e e راست میگی ؟!:biggrin1:آره دیگه!
برای نورپردازی بازی، یه انجین جدا وجود داره به نام Lighting Engine.
من دانلودی از بازی پیدا کردم مثل اینکه SPANiSH هستش حالا کار میده یا نه من نمیدونم ولی هنوز چیزی در abgx نزده فکر کنم تا چند روز اینده نسخه بدون مشکلش لیک بشه همچنان منتظریم
دقیقا این چیزیه که من همیشه روش فکر میکنم ! تا حالا یه منطقه از طبیعت را از بالا بالا ها مثلا هواپیما دیدی چقدر زیبا بنظر میرسه ؟ تمام منظره ها و شاید افکتهای نوری را در لابه لای اشیاء و جسم و .......ببینی . ولی بیای پایین اونا را نمیتونی ببینی . کلا مناظر محیط ار بالا خیلی بهتره تا پایین.
اون تیکه ای که من گفتم اصلا روی 360 اجرا نشده بود روی ادیتور PC بود ولی خود بازی با تمامی افکتها معلومه که روی 360 اجرا میشه. بحث سر این بود که کل نقشه اون قسمت چطور به اون راحتی و اونقدر روان روی ادیتور اجرا شده بود. وقتی بازی اجرا میشه نیازی به لود کل نقشه با تمامی جزییات نیست.منم تو پست خودم گفتم واقعا در عجبم که چطور 360 میتونه چنین محیطی را رندر کنه؟! و اگه اینطور باشه بدون شک بهترین گرافیک نسل را داریم .
بازی تماما open world اجرا میشه و براشون هیچ فرقی نمیکرد که بازی open باشه یا نه تمام افکتها مربوط به open بودن بازیه ولی چون میخواستند بازی خط داستانیش عمیقتر باشه بازی را به صورت خطی در اوردند . یکی از مسئولین remedy اشاره میکرد که دوربین ما در فضای بازی کاملا متحرک هست و ما هر زمان بخوایم میتونیبم دوربین را در محیط بازی بچر خونیم و هر حالتی که خواستیم نگه داریم و حالت دوربین را طوری کنیم که یک محیط بک گراند بوجود بیاد و ........ که خیلی از تصاویر ایجاد شده از بازی هم اینچنین منتشر شدند که اونا را میگفتند همگی از گیم پلی بازیه .
اون تیکه ای که من گفتم اصلا روی 360 اجرا نشده بود روی ادیتور PC بود ولی خود بازی با تمامی افکتها معلومه که روی 360 اجرا میشه. بحث سر این بود که کل نقشه اون قسمت چطور به اون راحتی و اونقدر روان روی ادیتور اجرا شده بود. وقتی بازی اجرا میشه نیازی به لود کل نقشه با تمامی جزییات نیست.