Alan Wake | پست اول تاپیک حتمآ خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
طبق گفته Remedy، انیمیشن صورت و کلا گرافیک، در اولین DLC بازی باز هم پیشرفت میکنه!
الان هم دارن گرافیک بازی رو برای اولین DLC ارتقا میدن!

اره اینو منم خوندم واقعا عجیبه برام ! چقدر زود یعنی اینهمه بازده داره موتورشون روی 360 ؟!

طبق گفته Remedy، انیمیشن صورت و کلا گرافیک، در اولین DLC بازی باز هم پیشرفت میکنه!
چه انجینی ساختن که انقدر میتونن ازش کار بکشن.:confused:
واقعا رمدی با این تیم کوچیک این بازی رو بیرون میده ، اونوقت یه شرکتی(!) با کلی کارمند و صد البته $ چه بازیی ...

اره اینو منم خوندم واقعا عجیبه برام ! چقدر زود یعنی اینهمه بازده داره موتورشون روی 360 ؟!
این کاملا طبیعی هست ! هیچ وقت یک شرکت نمیاد اسرار موجود رو لو بنده ! این نسل چیزی حدود 3 دیگه شاید هم 4 سال دیگه باید کار کنه ! با توجه به عرضه پروژه ناتال بعد از اون باید 3 سال کنسول کار کنه و بعد جاشو به کنسول دیگه ای بده ! این ماجرا برای ps3 هم صادق هست ! تنها تفاوت این دو کنسول در عرضه بازیهای انحصاری هست که ماکرو خیلی دیر عمل کرده ولی سونی بسیار سریع .در این ماجرا هر دو کنسول موفق هستند و نمیشه کنسولی را ناکام دونست ! بازیها انحصاری کنسول x360 از این ببعد رویت میشن مانند آخرین سری هیلو یا همین الن ویک یا گرز اف وار 3 که اصلا قرار نبود ساخته بشه ! که به نوبه خود یکی از بزرگترین پروژه های گیم در دنیا محصوب میشن ! اما سونی خوب بعد از عرضه گاد آف وار 3 یه استراحت کلی خواهد داشت و همون طور که میبینید فعلا سونی در آینده بازی انحصاری بزرگی رو در کارنامه خودش نداره !و عرضه های بزرگ ولازم رو انجام داده ! در هر صورت میخوام بگم که این دو کنسول از لحاظ سخت افزاری هیچ فرقی باهم ندارن ! حداقل از نظر نگاه گیمی ! بعد از عرضه بازی الن شما خواهید دید که 360 به طور شگفت انگیزی گرافیک حیرت آوری رو به شما نشون میده و خط نشونی هم میکشه برای اینده که احتمال داره بازی از این بزرگتری رو عرضه کنه ! برنامه سونی هم به همین ترتیب کاملا هوشیارانه هست ! پس فرق این دو کنسول اصلا قابل مشاهده حداقل در خصوص گیم نیست ! ( که در آینده ثابت میشه )هر دو هم قدرتمند هستند و هر کدوم داری خلاقیت خاصی هستند ! ( البته در خصوص گیم نه سخت افزاری و مقاومت دستگاه )از این ببعد شما شاهد درخشش کنسول ماکرو خواهید بود !
اما نکته آخر هم بازیهایی هست که برای هر دو کنسول عرضه میشه ! که تا به امروز برتری 65 % رو باید به 360 داد ! انصافا کنسول 360 بهتر عمل کرده و گرافیک نور پردازی و خیلی چیزهای دیگه در 360 بهتر بوده ! بازیهای بزرگی مثل اسیستال کرید 2 یا کالاف 5 و 6 هر دو روی 360 برطری خواصی داشتن که باعث درخشش کنسول 360 شده !

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

يكي تاريخ دقيق بازي رو بگه كي مياد . . .
Release Date: May 14, 2010 Release Region: Europe
Release Date: May 18, 2010 Release Region: North America
Release Date: May 20, 2010 Release Region: Australia
Release Date: May 27, 2010 Release Region: Japan
تو ایران هم قبل از 14 may عرضه میشه 2-3 روز زودتر

گرافیک بیشتر از این؟؟!!!:eek:
اولین dlcی هست که میشنوم دارن رو گرافیکش کار میکنن!!!
تا جایی که من dlc دیدم,فرقی با بازی اصلی ندارن!!ولی این کار remedy تهسین برانگیزه!!!

دوستان من خواهش میکنم دیگه دست از این تعریف و تمجید بردارید! واقعا دیگه دارم اینجوری (:sick:) میشم! همه تا الان فهمیدن این بازی چطوریه، دیگه بیخیال بشید تا بازی بیاد!:دی

به عنوان کسی که 5 سال منتظر این بازیه خواهش کردم!
مرسی:دی

دوستان من خواهش میکنم دیگه دست از این تعریف و تمجید بردارید! واقعا دیگه دارم اینجوری (:sick:) میشم! همه تا الان فهمیدن این بازی چطوریه، دیگه بیخیال بشید تا بازی بیاد!:دی

به عنوان کسی که 5 سال منتظر این بازیه خواهش کردم!
مرسی:دی
اخی:biggrin1: یکی اخرش حرف دل منو زد.بابا دیگه ترکیدیم اینقدر تعریف شنیدیم خب بسه دیگه یه کم کوتاه بیاید.این دیگه واقعا زیاده رویه دیگه کم کم منم دارم :sick: میشم :biggrin1: مثل اینکه رسم شده هرکی میخواد اینجا پست بده باید قبلش یه تعرف و تمجیدی بذاره اول حرفش..

آخه بازیش واقعا هم تعریف داره!!!!!
ما که بالاخره نفهمیدیم انحصاری xbox360هست یا برای pcهم میاد!آیا میشه امیدوار بود؟:(( :blushing:
بازی انحصاریX360 هست!

تاریخ انتشارش برای اروپا 14MAY هست
برای امریکا 18MAY برای ژاپن 23 MAY

من بعید میدونم!چون دارن روی DLC کار میکنن -تا چند وقت بعدشم میرن سراغ نسخه دوم!اینم مثل GeoW2 میشه!(MS بازی انحصاری رو کنسولش نداره،این که اینقدر هم قوی هست ،من بعید میدونم بیاد)

این بحث رو ادامه ندید!سوالهایی که جوابش رو میدونید نپرسید!من که واقعا نمخوام پست های مضخرف دیگه اینجا بدم!مگر اینکه دیگه چی بشه!

من وقتی فکر میکنم میبینم آریا و بابک راست میگن . من یجورایی مثل ......پشیمون از تعریفهایی که کردم :biggrin1: دلیلش فقط دو دل بودنمه . بهمین خاطر تمام حرفهایی که زدم را پس میگیرم تا نقد های بازی بیاد .
بازی که 5 سال ادم روش انتظار بکشه بیشتر از این هم نمیشه .

فرخ داری خودت رو برای سکته اماده میکنیا:دی
بیخیال تا الان دوتا نمره تتاپ داشته-باقیشم انشاا... خوب میشه.کلا Remedy چیز بد دستت نمیده!من که اولش هم گفتم متوسطش سمته 93 هست-بیشو کمش با خودشون!

آخرین ویرایش:
من خیلی احتمال میدم که دیگه بازی برای pc نیاد البته قبلا احتمال میدادم ولی با دیدن این DLC ها دیگه احتمال نمیدم !
چون REMEDY یه تیمه کوچیکه و فکر کنم تمام وقت روی DLC ها کار میکنه و DLC ها هم فکر کنم یکی دوتا نباشن و بیشترن . یکیش که فکر کنم به همین زودی ها بیاد !
حالا بازم نمیشه گفت در اینده همه چی ممکنه .
-----------------------------------------------------------------

من وقتی فکر میکنم میبینم آریا و بابک راست میگن . من یجورایی مثل ......پشیمون از تعریفهایی که کردم :biggrin1: دلیلش فقط دو دل بودنمه . به همین خاطر تمام حرفهایی که زدم را پس میگیرم تا نقد های بازی بیاد .
بازی که 5 سال ادم روش انتظار بکشه بیشتر از این هم نمیشه .

آخرین ویرایش:
آه ! روانم رو پاک کرد این بازی...
دیگه ازش تریلر نمیبینم :-"
یه نکته ی جالب تو این 2 تا تریلر اخر بازی هست که اصلا هیچ حدسی نمیتونم بزنم در موردش! اونم اینه که یه چیزی مثل دود سیاه تو لاست افراد رو با سرعت زیاد به یه طرفی میکشه ! (مثل یه باد خیلی خیلی تند) اگه توجه کنین یه جا باعث میشه آلن از روی یه کوه بپره پایین و یه جا هم پلیسه رو میکشه بیرون از تو یه اتاق ! اونجا که الن رو میخواد بگیره آلن کاملا متوجهش هست و میدونه چه خطراتی از حرکاتش معلومه! یه جای هم وسط تریلر نشون میده که خیلی سریع رد میشه و الیس رو نشون میده و یه زن پیر پشتشه و گرفتش...! با یه داستان فوق العاده طرفیم:cool:

یه نکته ی جالب تو این 2 تا تریلر اخر بازی هست که اصلا هیچ حدسی نمیتونم بزنم در موردش! اونم اینه که یه چیزی مثل دود سیاه تو لاست
عجیب‌تر از دود سیاه واسه من، اون نور سفیده که Alan را هدایت میکنه. آخر Mysteryـه!
به شخصه هیچکدوم از تریلر‌های سه هفته اخیر را ندیدم و نخواهم دید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or