Dreadlord
کاربر سایت
طبق گفته Remedy، انیمیشن صورت و کلا گرافیک، در اولین DLC بازی باز هم پیشرفت میکنه!
الان هم دارن گرافیک بازی رو برای اولین DLC ارتقا میدن!
عرضه جهانی که فرقی به خیلی ها نداره. عرضه داخلی هم "هر وقت خدا بخواد"سلام دوستان
يكي تاريخ دقيق بازي رو بگه كي مياد . . .
طبق گفته Remedy، انیمیشن صورت و کلا گرافیک، در اولین DLC بازی باز هم پیشرفت میکنه!
چه انجینی ساختن که انقدر میتونن ازش کار بکشن.:confused:الان هم دارن گرافیک بازی رو برای اولین DLC ارتقا میدن!
این کاملا طبیعی هست ! هیچ وقت یک شرکت نمیاد اسرار موجود رو لو بنده ! این نسل چیزی حدود 3 دیگه شاید هم 4 سال دیگه باید کار کنه ! با توجه به عرضه پروژه ناتال بعد از اون باید 3 سال کنسول کار کنه و بعد جاشو به کنسول دیگه ای بده ! این ماجرا برای ps3 هم صادق هست ! تنها تفاوت این دو کنسول در عرضه بازیهای انحصاری هست که ماکرو خیلی دیر عمل کرده ولی سونی بسیار سریع .در این ماجرا هر دو کنسول موفق هستند و نمیشه کنسولی را ناکام دونست ! بازیها انحصاری کنسول x360 از این ببعد رویت میشن مانند آخرین سری هیلو یا همین الن ویک یا گرز اف وار 3 که اصلا قرار نبود ساخته بشه ! که به نوبه خود یکی از بزرگترین پروژه های گیم در دنیا محصوب میشن ! اما سونی خوب بعد از عرضه گاد آف وار 3 یه استراحت کلی خواهد داشت و همون طور که میبینید فعلا سونی در آینده بازی انحصاری بزرگی رو در کارنامه خودش نداره !و عرضه های بزرگ ولازم رو انجام داده ! در هر صورت میخوام بگم که این دو کنسول از لحاظ سخت افزاری هیچ فرقی باهم ندارن ! حداقل از نظر نگاه گیمی ! بعد از عرضه بازی الن شما خواهید دید که 360 به طور شگفت انگیزی گرافیک حیرت آوری رو به شما نشون میده و خط نشونی هم میکشه برای اینده که احتمال داره بازی از این بزرگتری رو عرضه کنه ! برنامه سونی هم به همین ترتیب کاملا هوشیارانه هست ! پس فرق این دو کنسول اصلا قابل مشاهده حداقل در خصوص گیم نیست ! ( که در آینده ثابت میشه )هر دو هم قدرتمند هستند و هر کدوم داری خلاقیت خاصی هستند ! ( البته در خصوص گیم نه سخت افزاری و مقاومت دستگاه )از این ببعد شما شاهد درخشش کنسول ماکرو خواهید بود !اره اینو منم خوندم واقعا عجیبه برام ! چقدر زود یعنی اینهمه بازده داره موتورشون روی 360 ؟!
Release Date: May 14, 2010 Release Region: Europeسلام دوستان
يكي تاريخ دقيق بازي رو بگه كي مياد . . .
گرافیک بیشتر از این؟؟!!!طبق گفته Remedy، انیمیشن صورت و کلا گرافیک، در اولین DLC بازی باز هم پیشرفت میکنه!
اخی:biggrin1: یکی اخرش حرف دل منو زد.بابا دیگه ترکیدیم اینقدر تعریف شنیدیم خب بسه دیگه یه کم کوتاه بیاید.این دیگه واقعا زیاده رویه دیگه کم کم منم دارمدوستان من خواهش میکنم دیگه دست از این تعریف و تمجید بردارید! واقعا دیگه دارم اینجوری () میشم! همه تا الان فهمیدن این بازی چطوریه، دیگه بیخیال بشید تا بازی بیاد!
![]()
به عنوان کسی که 5 سال منتظر این بازیه خواهش کردم!
مرسی![]()
بازی انحصاریX360 هست!آخه بازیش واقعا هم تعریف داره!!!!!
ما که بالاخره نفهمیدیم انحصاری xbox360هست یا برای pcهم میاد!آیا میشه امیدوار بود؟:blushing:
من وقتی فکر میکنم میبینم آریا و بابک راست میگن . من یجورایی مثل ......پشیمون از تعریفهایی که کردم :biggrin1: دلیلش فقط دو دل بودنمه . بهمین خاطر تمام حرفهایی که زدم را پس میگیرم تا نقد های بازی بیاد .
بازی که 5 سال ادم روش انتظار بکشه بیشتر از این هم نمیشه .