Alan Wake | پست اول تاپیک حتمآ خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
tcm_759_0014.jpg
tcm_759_0005.jpg
tcm_759_0012.jpg
tcm_759_0011.jpg
احیانا همه ی این عکسا و تریلرا مال نسخه ی pc هست دیگه:confused:
نمیشه یه عکس از نسخه ی 360 نشون بدن ببینیم ما چی بازی خواهیم کرد :biggrin1:
آخه محیطش و طبیعتش خییییلی وسیعه (بیش از حد یه کنسول) به درد کنسول نمیخوره :biggrin1:

تریلر دیشب رو دیدیم!! فقط... :eek: همچین جوی تو هیچ بازی ندیده بودم خیلی شاخ بود!! واقعا یه جنگل ترسناک رو لمس میکردی...
گیم پلی فوق العاده ای هم داشت بدون شک یه بازیه بی نظیر میشه....

احیانا همه ی این عکسا و تریلرا مال نسخه ی pc هست دیگه:confused:
نمیشه یه عکس از نسخه ی 360 نشون بدن ببینیم ما چی بازی خواهیم کرد :biggrin1:
آخه محیطش و طبیعتش خییییلی وسیعه (بیش از حد یه کنسول) به درد کنسول نمیخوره :biggrin1:
تعجبی نداره که شما اینگونهتعجب کنی!. این پروژه خارق العاده بینهایت عظیمه از هر لحاظی که مد نظرت باشه. دیشب روی xbox360 بصورت زنده بازی میشد. بله. این Xbox360 ـه :love:.

پ.ن. جمله اخر رو فقط به عشق فن بازی زدن :دی.

دیشب که بازی رو دیدم خدا بودش واقعا. اون یارو که بازی می کرد چقدر خشک و عصبی بودش:biggrin1:
اره یارو من نمیدون چرا این قدر افسرده بود!:biggrin1:
--------------
به نظر من بزرگترین بازی انحصاری دیشب بود.
looks like this game might have been worth the wait
:biggrin1:

دیشب که من ترس ورم داشته بود اون صدای که از دور اومد و درختها تکون خورد خیلی جالب بود.. وقتی هم که از خانه اومد تو محیط بیرون که دیگه من سکته رو زدم..

اره یارو من نمیدون چرا این قدر افسرده بود!:biggrin1:
--------------
به نظر من بزرگترین بازی انحصاری دیشب بود.
looks like this game might have been worth the wait
:biggrin1:
فکر کنم خیلی بازی کرده بود به علت ترس بالای بازی و محیطهای تاریک و ترسناک خوف کرده بود:biggrin1: فکر کرده بود واقعی هست قضایا:biggrin1: راستی اگه بشه با این Natal بازی کرد خیلی خوبه:biggrin1:

تازه دارن میفهمن XBOX 360 چه کنسولیه و مایکروسافت چقدر با برنامه داره میره جلو .
:دی دیگه اون مَمَه رو لولو برد که یکی بیاد بتازونه تو این صنعت.
کیفیت HD این نمایش ادم رو وارد شوک و ایست مغزی میکنه!. باز علی امینی بیا غُر بزن :دی.

تعجبی نداره که شما اینگونهتعجب کنی!. این پروژه خارق العاده بینهایت عظیمه از هر لحاظی که مد نظرت باشه. دیشب روی xbox360 بصورت زنده بازی میشد. بله. این Xbox360 ـه :love:.

پ.ن. جمله اخر رو فقط به عشق فن بازی زدن :دی.

:eek::confused::laughing::eek: جدی میگی !!؟؟ :confused::-":cool::eek: (الان خیلی تعجب
کردم :biggrin1:)
من به خاطر اینترنت ذغالی نتونسته بودم تریلر رو ببینم !!
من واقعا الان به xboxم افتخار میکنم :love: :cool:
بله ... دقیقا ... این Xbox360 ـه :cool:

اقاپ واقعا این بازی تحوله!!!
خیلی قشنگ بود- هر جزئ از زمین رو میدیدی روش کار کرده بودن!!!
نور رو میگرفتی سمت موجودات -انگار تجزیه میشدند(فکر کنم نور تو این بازی کارایش از تفنگ بیشتره)!!!
بله. این Xbox360 ـه :love:.
فری خود خودشه-همونی که من میخواستم:biggrin1:

واقعا دیشب عجب نمایشی داشت این بازی ! :biggrin1: کلی شوکه شدیم ! خیلی ترسیده بودیم :biggrin1:
واقعا خیلی فضای خوفی داشت ! Alan ... Wake Up ! پاشو صبح شده ! :biggrin1:
واقعا من فکر نمیکردم اینقدر این بازی خفن از آب دربیاد !:love:

( به کلمه ی واقعا خیلی توجه کنیدا ! :biggrin1: )

خوب ديگه تعجب درباره ي گرافيك بسه. ميرسيم به تعجب درباره ي گيم پلي و سبك بازي.:biggrin1:
واقعا سبك بازي متفاوته. با اين كه نماي دوربين، سوم شخصه ولي يه حالتي داره كه من شخصا تو هيچ بازي اي نديدم. اين تكون خوردناي دوربين موقع برگشتن و شليك كردن Alan هم فوق العاده سينمايي و ماتريكسي بود.:biggrin1:
جلوه هاي صوتيش به نظر من از تمام قسمتاش هيجان انگيزتر بود.
جوي داشت كه تو كمتر بازي ديده ميشه. ولي جدا فكر نميكردم انقدر ترسناك باشه. يكم ترسيدم.:biggrin1:
داستانش هم كاره سم ليكه.
ديگه چي ميخوايد؟:biggrin1: نه ميخوام بدونم چي ميگيد شماها؟!!:biggrin1:

گيم پلي بازي واقعا منو انگشت به دهان گذاشت نميتونم تعريف كنم چون خودتون ديديد :biggrin1: از كجاش شروع كنم .

ولي گرافيك بازي كه ميرسيم من 10 بار پشت سر هم نگاه كردم واقعا روي تك تك هر جزء و هر شئي كه در زمين و اسمون ديده ميشد با بيشترين دقت هر چه تمام تر طراحي شده بود . نورپردازي و سايه زني ها هم كه غوغا بود و كاملا تحت تاثبر براي هر چه ترسناك تر شدن بازي كمك ميكنه . واقعا شوكه كننده بود تريلر ديروز . واقعا تعريف هاي كل ملت تو هر فروم خارجي از بازي ديدن داره .

كساني كه اينترنت زغالي دارن اين بهترين چاره هست تا به صورت HD از اين لينك ببيند:
http://www.youtube.com/watch?v=52MtJQ712SA

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or