Alan Wake | پست اول تاپیک حتمآ خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فری عکس من رو چرا گزاشتی

همونی که لباس سفید داره و شلوار جین-منم:biggrin1:اونی هم که سمت راستم نشسته فریدونه:biggrin1:

پ.ن:چند بار گفتم از عکسای من توی سایت نزارید:biggrin1:

فریدون واقعا ممنون بایت -عکسها-
توی زندگیم 10تا 360 بقل هم نیده بودم(که روشن هم باشه-همزمان)-(چقدر بچه مایه دارنا:biggrin1:)

ممنونم از توجه همه دوستان
تو این تصویر اون مانیتور رو دقت کنید یه عکس از گیم پلی هست... چقدر از اذیت و ازار خوششون میاد!. واسه بستن دهن گشاد بعضی ها هم که شده باید یه دستی بجنبونن :دی

سالها گذشت و ما پیر شدیم اما از این بازی خبری نشد ایشالا نوه نتیجه ها یه حالی میکنن جای ما :دی
alan خواب تشریف دارن و از شواهد پیداست که گویا ایشون خوابی کمثل الاصحابة الکهف فرو رفتن و گویا 298 سال (2 سالش گذشته از 300 سال) دیگه
بیدار میشن و تشریف میارن
به قول فریدون :Alan... Wake Up
پ.ن: به جای ... میتوان از واژگانی مانند: جان بچت، ترو به حضرت عباس و اصطلاحاتی از این قبیل استفاده کرد.

آخرین ویرایش:
ممنونم از توجه همه دوستان
تو این تصویر اون مانیتور رو دقت کنید یه عکس از گیم پلی هست... چقدر از اذیت و ازار خوششون میاد!. واسه بستن دهن گشاد بعضی ها هم که شده باید یه دستی بجنبونن :دی

فریدون-همین یک دونه قدیمی بود:biggrin1::biggrin1:باقیش رو ندیده بودیم:love:
ممنون -بابت حرکتهای مفیدت.

الان دقت کردم دیدم یک پک گدنه ازFARCRY2 هم دارند:biggrin1:یک عدد هم دلار تقلبی زدن زیر پنجره (تا عبرتی بشه برای دیگر دوستان):biggrin1:

Alan ...Wake up
...=تا نزدم....:biggrin1::laughing:

Been informed by a reliable voice that Alan Wake will see release week of 26th October. June 1st confirmation.

این خبر از SpyInformer پخش شده. گفته AW در 26 اکتبر منتشر میشه.( اول ژوئن هم تایید میشه. یعنی توی E3).

حضور AW توی E3 که تقریبا قطعیه. امیدواریم تاریخ انتشار هم همون‌جا مشخص بشه:love:

مثل اینکه این آقای Alan wake قراره پس از سال ها تو E3 از خواب بلند شه و در26 اکتبر هم دیسک بازیش بخوابه تو درایو ها راستی خبری از این که نسخه های PC و 360 باهم میاند یا با فاصله نیست؟چون اگر در یک زمان بیاند فکر نکنم رو فروش 360 تاثیری داشته باشه

tcm_759_0014.jpg
tcm_759_0005.jpg
tcm_759_0012.jpg
tcm_759_0011.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or