m-uncharted
کاربر سایت
چی میگید واسه خودتون؟
بازی رو یک DVD است.
من یه جا دیدم نوشته بود 2 تا دیسک
چی میگید واسه خودتون؟
بازی رو یک DVD است.
نه امین!!!کی گفته دو DVD ؟! من خبرهاش رو دنبالم میکنم فکر نکنم همچین حرفی زده باشن ها ! به گمانم 1 دی وی دی هست...
دقیقا! همون صحنه ای که الن میره رو عرشه رو من بارها دیدم. لامذهب همه چی واقعیه... غروب خورشید، رفلکس آب، انعکاس کوه ها روی سطح آب، نورپردازی به اضافه آهنگ پس زمینه فوق العاده زیباست...چیزی که توی ویدئوها حتی از گرافیک هم برام جالبتر بود , زیبا بودن بازیه. خیلی بازیها هستن که گرافیک فنی فوق العاده دارن ولی شاید به اون صورت زیبا نباشن. AW علاوه بر اینکه جنبه فنی و تکنیکی رو عالی انجام داده , از نظر زیبایی هم میشه گفت کم نظیر یا بعضی جاها بی نظیره. صحنه ای که یه چشم انداز فوق زیبا از دریاچه و منظره و ... می بینیم جزو جالب ترین صحنه هایی هست که تا حالا دیدم.
خیلی خوب گفتی!!!:laughing:دوست عزیز، این رو دوستمون صفحه قبل گفت!
یکی از یوزرهای Neogaf گیر داده بود که Remedy روشن کرد اون ویدیو ها در 960*547 کپچر شدند، وگرنه خود بازی در 720p اجرا میشه...
http://www.examiner.com/examiner/x-...-Alan-Wake-runs-at-720p--Confirmed-via-Remedy
خیلی خوب گفتی!!!:laughing:
پس الن ما این مشکل رو نداره!!!
پس فعلا منتقدها باید برن ماق بمکن!!!:biggrin1:
بیخودی نگران نباشید هیچ اشکالی برای بازی وارد نیست و تو همون NEOGAF معتبر مثلا خواسته بودند گیر بدند , مثلا PS3 فن ها ؟ REMEDY رسما زد تو پوزشون گفت خفه شین :biggrin1:
صدرا جان شر راه ننداز!!!!:biggrin1:یکم ادب داشته باشید بد نیست!
زیادم با اطمینان حرف بزنید بعدا ممکنه تو پوز خودتون بخوره!
منتقدین شده به فرم دماغ النم گیر میدن کارشون همینه مسخره ها!
یکم ادب داشته باشید بد نیست!
خدای نکرده توهینی به شما شد . من اون حرف را هم به شوخی گفتم !یکم ادب داشته باشید بد نیست!