Alan Wake | پست اول تاپیک حتمآ خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من نمیدونم اخه منظور از این جور پستها یعنی چی ؟
یکی براش نمره میده اون یکی هم سوال میپرسه که چقدر حقشه . همون مسئله ی علم غیب !

خوب فکر نکنم چیز جدیدی باشه که بر اساس اون چیزی که تا الان دیدیم یه تقریب بزنیم... توی e3 هم شبیه به این موضوع زیاد داریم!

خیلی عالی بود
به خاطرش دوباره یه 360 میخرم
فکر میکردن آلن تنهاست ولی اون پلیسه که بهش گفت بره طرف فانوس دریایی یعنی میخواست کمکش کنه؟
آخه از طرفی آلن مستقیم رفت وسط تله!

:confused::confused::confused:
ول کن این حرفا واسه بعضیا عادیه :biggrin1:
مهم اینه که گرافیکش در حد re4 هم باشه به خاطر داستام و گیم پلیش خیلی عالیه
با این حال من بازی نمیشناسم که گرافیک یه جنگل ترسناک رو به این زیبایی نشون داده باشه کسی داره بگه بعدش ادعا کنه گرافیکش کمه!

دوستم اومد يه تريلر براش گذاشتم ديد گرخيد به معناي واقعي :biggrin1: واقعا خيلي رو بازي كار كردن و تا اينجا كه ما ديديم همه چيز عالي تذ بوده كه شايد در ادامه عالي تر هم بشه ! اما چيزي كه مشخصه داستان و گيم پلي بازي فوق العاده زيبا و درگير كننده خواهد بود !

آخه لامصب یه جو ترسناک حاصی هم داره!
مثلا مثل دوم 3 نیست که یهو بپرن جلوت!
حال و هواش مثل ترسیه که مثلا تو re4 داشتی. یه جور احساس محاصره شدن!
یا مثلا توی alone in the dark 5
اما بهتر از همه اینا!
+
یه داستان متنوع و خاص!
گیم پلی هم که عالیه!
این دقیقا همون بازی هستش که من میخوام!

گرافیکش خیلی پر جزئیات بود ! صدا گذاری و جو بازی هم مثال زدنی ! با اینکه چندین بار این مرحله رو دیدم ولی باید بگم به طرز خیلی عالیی هیجان و ترس رو یکجا تو بازی القا کردن ! من که باورم شد الن مشکل روانی داره ! شما رو نمیدونم ! :دی

سلام !
به نظرم اتمسفر و صداگذاری بازی مهمترین و در عین حال برگ برنده ی این بازی هست، همچنین داستان، و گیم پلی بازی میتونن المان هایی باشن که این بازی رو به یک ابر شاهکار تبدیل کنن.
نکته ی بعدی که میتونه تضمین کننده ی موفقیت این بازی باشه سازنده ی بازی هست، همچنین آقای سم لیک که به نظرم میتونه یه داستان فوق العاده خلق کنه ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or