Alan Wake | پست اول تاپیک حتمآ خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره معلوم نشد تا الآن دوستان؟:biggrin1:
در واقع چیزی قرار نیست معلوم بشه. حق انتشار بازی در اختیار مایکروسافته و چند وقت پیش هم رسما اعلام کرد که نسخه PC وجود نخواهد داشت. مایکروسافت با مانور‌هایی که توی E3 و TGS داد کاملا مشخصه که می‌خواد این بازی را به یک سکوی پرش برای 360 تبدیل کنه.

اگه هم قرار باشه نسخه PC بازی را بسازن( یا پورت کنن) هیچ خبری تا عرضه رسمی بازی برای X360 اعلام نخواهد شد.

در واقع چیزی قرار نیست معلوم بشه. حق انتشار بازی در اختیار مایکروسافته و چند وقت پیش هم رسما اعلام کرد که نسخه PC وجود نخواهد داشت. مایکروسافت با مانور‌هایی که توی E3 و TGS داد کاملا مشخصه که می‌خواد این بازی را به یک سکوی پرش برای 360 تبدیل کنه.

اگه هم قرار باشه نسخه PC بازی را بسازن( یا پورت کنن) هیچ خبری تا عرضه رسمی بازی برای X360 اعلام نخواهد شد.
:(( خ..خ..خیلی ممنونم :((

این Alan Wake presentation را دانلود کنید .که عکساش را هم بالا گذاشتند .
http://www.gamersyde.com/news_alan_wake_presentation-8621_en.html
بعضی از صحنه هاش کاملا جدیده .
این تعریف نیست و حقیقته حداقل توی محیط شب ( البته ما محیطی غیر از شب را در alan wake ندیدیم تا حالا ) واقعا بینظیره . گرافیک کاملا رئال و واقع گرا . غیر از نورپردازی شگفت انگیز که واقع نظیر نداره تکسچر ها هم بی نهایت ظریف و دیدنی هستند . یه چیزی که واقعا قابل توجه هست توی محیط اصلا به کوچکترین چیز هم رحم نکردند همه چی را با بهترین حالت خودش طراحی کردند . همه چی را دارم نگاه میکنم خیلی عالیه . از aa بازی گرفته تا تعداد مثلثات و غیره . واقعا روی بازی خیلی زحمت کشیدند . جو بازی را هم که نگو ....
اگه محیط روزش هم اینطور باشه واقعا بازی بدون رقیب خواهد بود .

اونقدر این بازی ما را تو کف میزاره خدای نکرده میترسم بازی نکرده بلایی سرم بیاد:biggrin1:

سم لیک که گفت واسه PC نمیاد
ولی به هر حال من خودم امیدوارم
ببخشید میشه منبع بدید ؟:smile:
آقای سم لیک توی کنفرانس گفت که :
I'm very happy to tell You that Alan Wake will see the light of day , Spring 2010 ...
Thank You !
دیگه چیزی مبنی بر اومدن یا نیومدن نسخه ی PC عنوان نشد...
نمیدونم منظور شما اینه که این حرفو تازه زده ؟:smile:

اولا اسم ترد " Alan Wake برای pc، شاید; اگر; اما " نیست، نمیدونم چرا داره بحث بوجود میاد!!.

گفتن نداره، همه میدونن تا MGS نخواد این بازی برای pc وجود نخواهد داشت همونطور که تا الان نسخه pc از Fable 2 و Geow 2 و Halo 3 و PGR 4 و FMS 2 و ... نداشتیم.
این عنوان هم 100% فروش نجومی خواهد داشت روی Xbox360 و به احتمال زیاد نسخه pc حالاحالاها درکار نخواد بود ( گرچه شایدم اصلا هیچوت نیاد ).

پ.ن. لطفا این بحث رو همین جا تموم کنید.

گرافیک کاملا رئال و واقع گرا .
فرخ این پستتو دیدم منو یاد یه چیزی انداخت. یادمه قدیما سر گرافیک یه بازی خدابیامرزی می گفتی که گرافیک واقع گرا خوب نیست و بازی نباید با واقعیت مقایسه بشه و برترین گرافیک مال بازی هایی هست که گرافیک های هنری و بصری دارن. نمی دونم چی شد حالا به alan wake که رسید گرافیک کاملاً رئال و واقع گرا یکی از مزایای بزرگ بازی شد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or