amirsaman2
کاربر سایت
والا من نمیخوام بگم بازی بد هست ولی نمیدونم چرا بعد از نیم ساعت بازی کردن بشدت تو ذوقم خورد. گرافیک و انیمیشن حرکت ها و صورت شخصیتها خیلی ضعیف تر از تریلر های بازی هست . بازی هم گرافیک خوبی داره هم گیم پلی و هم داستان ولی فکر میکنم بزرگ ترین دروغ مایکروسافت تو سال جدید همین الن ویک هست. من نه ps3 دارم نه ضد مایکروسافتم ولی فکر میکنم مایکروسافت با زیرکی هر چه بیشتر تریلر ها و عکس های بازی رو تهیه و دستکاری کرده بود . اگه همه چیز بازی خوب باشه از انیمیشن ها و کات سین ها نمیشه گذشت.اول بازی صحنه ای که الن با زنش سوار ماشین میشن و از قایق پیاده میشن یک افتضاحه به نظرم . ماشین به شکل Stop motion واری حرکت میکنه . البته نمیخوام وارد جزیات بشم ولی قبلنم تو همین تاپیک یه ایراداتی از بازی گرفته بودم و به بچه ها گفته بودم بعضی از خصوصیات خوب بازی رو بیش از حد بزرگ نکنید ولی از اون جایی که به بعضی از مدیران و ... برخورده بود که چرا من گفتم الن بالا چشمت ابروه پست هام پاک میشد.که این یکی پاک نمیشه ایشالا چون خود اونایی که پست هامو پاک میکردن بیشترشون در کما بسر میبرن. در هر صورت فکر کنم بازی به اونایی که تریلر هارو دنبال نکرده بودن بیشتر میچسبه . الن ویک بازی خیلی خوبیه. امیدوارم همه لذت ببرن از بازی
حرف شما رو کاملا قبول دارم ، حق با شماست
بازی از لحاظ گرافیکی اون چیزی نبود که فکرشو میکردیم ولی از نظر گیم پلی به نظر بازیه خوبی میاد
یه بازی شاهکار باید همه چیش شاهکار باشه
این بازی حدود 5 سال ساختش طول کشیده ، من شخصا انتضار خیلی بالایی ازش داشتم
متاسفانه بعضی دوستان جو گیر میشن و از همه چیه بازی تعریف میکنن !!!!!