Alan Wake | پست اول تاپیک حتمآ خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میتونم بگم عالی , مخصوصا برای کسانی که سریال هایی مثل lost و ... رو دنبال میکنند
بعضی از صحنه های بازی منو یاد صحنه های محم و معروف فیلم ها میندازه
نمونه او صحنه ای که در رو میبندین و بعد طبر میخوره به در , من رو یاد فیلم The Shining انداخت درسته زیاد شباهت نداره اما به نظرم خیلی شبیه :cheesygri]
اگه تو بازی سیستمی بود که نمیزاشت بیشتر از یک اپیزود در روز بازی کنی دیگه کاملا میشد سریال .

دوست عزیز اگر دقت کنی دقیقا الن تو اون قسمت بازی این دیالوگو میگه: نمیدونم چرا این آدم مثل نیکلسون تو shining به من حمله کرد :cool:

بعضی از این دوستان همچین میگن انتظار انگار پشت در remedy با یه تسبیح وایساده بودن میچرخوندن تا 6 سال بشه بازی کنن
بعضی اوقات آدم پستهایی میبینه خندش میگیره
واقعا متاسفم که از اول این بحث ها همه گیر دادن به گرافیک اصلا نمیگن گیم پلی چطوره موسیقی و صداگذاریش(که به نظر من فوق العادس) چطوره از همه مهمتر داستانش
فقط گیر دادین به گرافیک
بابا از خواب بیاید بیرون wii پرفروشترین کنسوله واسه چی؟؟؟؟
گرافیک رو نکنید مهمترین عضو یک گیم
یادمون رفته یک بازی برای این ساخته میشه که گیمر رو چند ساعتی سرگرم کنه با داستان زیباش گیم پلی خوبش و گرافیک یعنی مجموع مهمه
با اینکه به نظر من گرافیک این بازی هم خیلی عالیه و نباید بهش گفت بد

آخرین ویرایش:
خداییش گرافیک بازی در حد 8.5 یا 9 رو داره . من با امتیاز ign موافقم 9/10. ریویوی خوب و واقع بینانه .
ولی خداییش بعضی از این ریویوهارو که آدم میخونه شاخ در میاره . کاملا مشخصه که الان ویکو با خود الان ویک مقایسه کرده و نمره داده . نمونش یورو گیمر که 7/10 داده . من فقط چندتا از امتیازات بازیای دیگه ی این سایتو دیدم. ( باید اسمشو به سونی گیمر تغییر بده )
splinter cc 7/10
just cause 8/10
heavy rain 9/10
uncharted 2 10/10
در واقع از نظر سایت الان ویک در حد اسپلینتر سله و بدتر از جست کاز!!!! من هوی رینو بازی نکردم ولی به نظرم نمیرسه ویک از نظر گرافیکی یا گیم پلی دست کمی از اون داشته باشه . یا حد اقل اینقدر فاصله
آخه یکی نیست بگه منتقد درغگو ، 63 درصدت کو
گیمزپاتم هنوز ریویو نداده . مطمئنم بالا تر از هوی رین میده . یعنی 9 به بالا

Holy Sh*t
اين چي بود ديگه ؟؟؟ اومدم بگم خيلي عالي بود اصلا جو بازي خداست ؟! بي نظيره تو اين چند ساله چيزي تو مايه هايه اين نديده بودم بازي خيلي زندس . ياد GTA ميندازه منو.
برم بازي كنم

یکی به من بگه دلیل این که درجه سنی بازی T.e.e.n هست چیه؟ مگه بازی یک تریلر روانشناسانه نیستش؟
خب مگه نمیگن ترس بازی زیاده؟ مگه داستانش پیچیده و اظطراب آور نیست؟؟؟ پس الان چرا درجه سنی بازی T.e.e.n هست؟:confused:

یکی به من بگه دلیل این که درجه سنی بازی T.e.e.n هست چیه؟ مگه بازی یک تریلر روانشناسانه نیستش؟
خب مگه نمیگن ترس بازی زیاده؟ مگه داستانش پیچیده و اظطراب آور نیست؟؟؟ پس الان چرا درجه سنی بازی T.e.e.n هست؟:confused:
چون همش سر کار بودیم :eek:
T :sick:

يه خبر خوشحال كننده براي تمام دوستذاران و فن هاي Alan Wake

Remedyگفت كه اولين DLC اين بازي كه قراره منتشر بده, انيميشن هاي صورت رو بهبود ميبخشه ....

اين استوديو در بلاگ رسميش امروز گفته كه :
We have a few different methods of doing facial animation - in-game using FaceFX and motion capture used in cinematics. While I think it'll always be possible to get "fugly" single frames out of any game we definitely learned a lot doing Alan Wake, and will try to improve the way we do things to get best possible looking facials. In fact, we're using some of the improvements in the DLC production already.

It's not alone a matter of the method how or where the facial capture is done, it's about the run-time animation techniques available, skeleton setup and so on. It's a complex problem trying to dodge the Uncanny Valley.

بازی واقعا شاهکاره.....! صدا گذاری و گرافیکه بازی فوق العادس!
این نقد ها رو بخیال شید تا خودتون بازی نکنید متوجه نیستید باچه شاهکاری طرفید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or