Alan Wake بهترين بازي سال از ديد مجله Time

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
war6.jpg

درود.

مجله The Time بهترين بازي سال را Alan Wake انتخاب كرد و در وصف اين بازي چنين نوشته است:

"روي بسياري از جلد بازي ها يك M بزرگ ميبينيم ولي هيچ كدام از آنها به اندازه Alan Wake بزرگ سالانه جلوه نكرده اند. شخصيت اصلي نا آرام اين بازي دلمشغولي هاي يك انسان بزرگ سال را دارد. مشكلاتي در كار و ازدواج خود دارد. بازي در شهري حومه اي اتفاق مي افتد كه توسط سايه و تاريكي احاطه شده. بزرگترين موفقيت Alan Wake تبديل كردن يك استعاره زيبا به گيم پلي است. شما با مردم تسخير شده Bright Falls با هفت تير و شاتگان مبارزه مي كنيد، ولي پس از آن كه تاريكي را با چراغ قوه از آنها از بين مي بريد. اين بازي تركيبي از دانش هيچكاك است كه Alan Wake را به يك تجربه ناب و سرگرم كننده تبديل مي كند كه يكي از بهترين بازي هاي سال است."

وقتي من هر تاپيكي ميزنم و شما هم مثل اين كه مشكل خاصي با من داريد كه توي هر تاپيكي به شعور نويسنده اون توهين مي كنيد من كلمات بهتري براي صحبت كردن با شما به كار نميبرم. بارها هيچ چيزي نگفتم چون دوست ندارم هيچ كسي از من دلخور باشه و هيچ وقت هم دوست ندارم به شما توهين كنم چون هر كسي شخصيتي داره، ولي وقتي پا رو فراتر از حد معمول ميزاري آدم واقعا جوش مياره.
من هیچوقت به شعور کسی توهین نکردم ، همه میدونن که من با بکارگیری دلایل منطقی ، رعایت ادب و اصول اخلاقی انتقاد میکنم و اینکه شما هم جوابی ندادید دلیلش این بود که جوابی نداشتید ، حرف حق جوابی نداره!
كاملا مشخصه كه Dead Space رو با Alan Wake يكي ميدوني. Dead Space چه استعاره اي از يك نطق ادبي و يا يك پيام معني گرا داره؟ Dead Space يك بازي فضايي ترسناك هست كه در هاليوود صد تا از اون ها ساخته ميشه. اما چرا Time مياد Alan Wake رو بهترين بازي سال ميدوني و ميگه اين بازي يك استعاره بزرگ هست ؟ چون سم ليك به عنوان يك نويسنده داستاني نوشته كه چندين لايه داره. بازي يك شخصيت كاملا معمولي رو نشون ميده، نه يك مرد آهني كه حتي حرف هم نميزنه. AW مشكلات زندگي يك نويسنده رو ميگه، نه Pizza Delivery بودن آيزاك كلارك. AW استعاره اي از ذهن آشفته يك انسان هست نه يك Super Hero. چرا شخصيت الن رو من بهترين شخصيت پردازي سال ميدونم؟ چون كاملا بي نقص و واقعي هست. الن نويسنده اي هست كه زود از كوره در ميره، آدمي كه يك خدا نيست و اشتباه هم ميكنه. آدمي كه لجوج هست و دقيقا خصوصيات خيلي از آدم هاي امروزي رو داره كه در گير مشكلات ذهني هستند.
من داشتم در مورد استعاره صحبت میکردم ، اصلا شخصیت پردازی هاشون و خصوصیات اخلاقی کاراکترهاشون رو مقایسه نکردم ، در ضمن من توی پست اولم حرف از Dead Space زدم که یه مثالی از بازیهایی که استعاره دارن و موفق تر از AW هم بودن بیان کنم ، اصلا جنبه های دیگشون رو مقایسه نکردم فقط گفتم Dead Space هم استعاره داره ، خیلی بازی های دیگه هم استعاره های عالی دارن ، اما مجله تایم استعاره بودن بازی رو بهترین موفقیتش دونسته ، و من هم با اینکه استعاره بودن بزرگترین موفقیت "بهترین بازی سال" باشه مشکل دارم!
وقتي تو صنعت بازي تمام داستان ها پر از اشكال هست AW يك پديده نادر هست. همه ميدونند من چقدر عاشق Heavy Rain هستم ولي حتي اين بازي هم نتونست يك داستان بينقص ارائه بده. نبود ثبات و و ضعف شخصيت پردازي، بي جواب گذاشتن بسياري از سوال ها در عنواني كه در يك شماره بسته ميشه يك ضعف براي پتانسيل بزرگ Heavy Rain هست. اين در حالي هست كه داستان AW هيچ نقصي نداشت و جالبه كه عدم درك درست از داستان توسط خيلي ها منجر به بد بودن داستان بازي ميشه ، چون همه عادت كردند كه نويسنده همه چيز رو تعريف كنه و جايي براي قوه تخيل خواننده يا بازيكن باقي نزاره. چون همه به سبك فيلم هاي ايراني عادت كردند كه اون با اون عروسي بكنه، اون بميره، اون يكي پول دار بشه، اون يكي نجات پيدا كنه و ... .
اتفاقا من هم داستان زیبای AW رو تحسین کردم و اونو جزو نکات قوتش بحساب آوردم و اصلا از پایانش هم زده نشدم بلکه بحثم این بود که این داستان واقعا دلهره به اون شکلی که شما میگید رو بوجود نمیآورد ، اصلا قابل مقایسه با آثار هیچکاک نبود ، شاید چون بازی بود نتونست اون دلهره رو در ذهن من و خیلی های دیگه القا کنه!
اين كه يك بازي رو دوست نداري لازم نيست كه در موردش بد بگي.
اتفاقا AW رو دوست داشتم ولی این دلیلی بر این نیست که از بازی انتقاد هم نکنم.
در ضمن من تو سايت هيچ وقت سطح انتظارات رو از هيچ بازي بالا نبردم و فقط اونها رو يا تحليل كردم و يا اطلاعات زيادي در موردشون گفتم. حالا اطلاع رساني كامل من باعث شده كه يك بازي رو ببرم بالا ؟
اتفاقا خیلی بارها این کارو کردید ، نمونش همین AW و HR که همه قبل از عرضشون انتظار یه ابرشاهکار و میانگین بالای 98 داشتند و به سایتایی که به بازی زیر 8 داده بودن فحش و لعنت میفرستادن و جالب بود همین افراد بعد از بازی کردن بعضی هاشون به این نتیجه رسیدند که این بازی اون چیزی که فکر میکردند نبوده و این ذهنیت رو بیشترش رو شما بوجود آوردید ، مثلا میگفتید داستان بازی شاهکاره ، گیم پلیش نوآورانه ترین و مبتکرانه ترینه ، موشن کپچرش توی هیچ بازی دیگه ای نیست و .....

بازی ای که میانگینش بالای 90 باشه .
به گفته این دوستان یعنی RDR ، SMG2 ، SC2 و امثال این ها زیر این ابر بازی بزرگ قرار داره .

با مزه ;)

به هر حال مبارکه طرفداراش !!!!!

خوشت اومد ؟ نوش جونت

مبارک طرفداراش ؟! مگه برای ما سودی داره که بازی مورد علاقمون بازی سال از دیدگاه یه سایت شناخته بشه ؟

اتفاقا خیلی بارها این کارو کردید ، نمونش همین AW و HR که همه قبل از عرضشون انتظار یه ابرشاهکار و میانگین بالای 98 داشتند و به سایتایی که به بازی زیر 8 داده بودن فحش و لعنت میفرستادن و جالب بود همین افراد بعد از بازی کردن بعضی هاشون به این نتیجه رسیدند که این بازی اون چیزی که فکر میکردند نبوده و این ذهنیت رو بیشترش رو شما بوجود آوردید ، مثلا میگفتید داستان بازی شاهکاره ، گیم پلیش نوآورانه ترین و مبتکرانه ترینه ، موشن کپچرش توی هیچ بازی دیگه ای نیست و .....

حالا خوبه شما اون زمان تو سايت حضور مفيدتون رو بر ما نتابانده بودی ! LOL

باید از اینها سوالی پرسید که :
Heavy Rain چه چیزی از Alan Wake کم داشت؟
خیلی چیزاشم بیشتر بود
H R چی داشت برای من جای سواله؟ترجیح میدم بشینم سریال ببینم تا به Heavy rain اسم گیم رو بدم!

دقیقا مثل یک فیلم میمونه که با کنترل خیلی کارها علاوه بر جلو و عقبش میتونی انجام بدی!
تقریبا مثل BD های کنسرت هایی که دیدم.میشه زاویه دوربین رو تغییر داد و یجوری ادیتش دستت باشه.

من AW رو بازی بزرگی نمیدونم (که خیلیها میدونید-در سطح یک بازی خیلی خوب هست ولی عالی نیست) ولی HR رو هم در حد بازی نمیدونم،چه برسه که بخوام با بازی مثل AW قیاسش کنم.

پ.ن:به قول clify بدرد همون دختر ها میخوره

همه بحث به کنار , این یکی هم به کنار !
کلآ این حالت مُد شده که وقتی چند نفر از یه بازی تعریف میکنن و بعد امتیاز بازی پایین میاد , طرف رو محکوم میکنن که چرا الکی انتظار ملت رو بالا بردی ! خب مگه ملت خودشون اختیار ندارن ؟ از هر بازی کلی ویدئو و عکس و مقاله ریخته و اگه کسی توانایی خوندن مقاله های انگلیسی رو هم نداره , میتونه به ویدئوها و عکس ها مراجعه کنه و خودش تصمیم بگیره این بازی در چه حدی هست. اینجا تقصیر حمید یا شخص دیگه ای نیست که دوستان فقط میان نظرات و نوشته های ما رو میخونن و دیگه به اوج لذت میرن ! Alan Wake از بیش از 30 منتقد جهانی (افرادی که نقدهاشون توی Metacritic محاسبه میشه) امتیاز بالای 90 گرفته و حمید هم به عنوان یه علاقه مند به Remedy و بازیهاش دوست داشته از بازی تعریف کنه. حالا این مشکل حمید نیست که دوستان تا پیش از عرضه Alan Wake فقط حرفهای حمید رو خوندن و خودشون زحمت نکشیدن دنبال مطالب راجع به بازی بگردن. هرچند خیلی ها هم با AW به شدت حال کردن و جزو بهترین تجربه های این نسلشون بوده.
عین همین بحث برای GT5 هم پیش اومد. بارها توی تاپیک های مختلف گفتم دوستان برین دو تا گیم پلی از بازی ببینین. فقط به این عکسها نگاه نکنین. ولی خب کسی گوشش بدهکار نبود و یه عده که فقط دو تا عکس دیده بودن بعد از بازی گفتن توی ذوقمون خورد ! در حالی که اگه مثل بنده چند تا گیم پلی دیده بودن (حالا نه به اندازه 8,9 گیگی که من دیدم) , انتظارشون در حد معقول بود و خیلی بیشتر با بازی حال میکردن.

من هیچوقت به شعور کسی توهین نکردم ، همه میدونن که من با بکارگیری دلایل منطقی ، رعایت ادب و اصول اخلاقی انتقاد میکنم و اینکه شما هم جوابی ندادید دلیلش این بود که جوابی نداشتید ، حرف حق جوابی نداره!

من داشتم در مورد استعاره صحبت میکردم ، اصلا شخصیت پردازی هاشون و خصوصیات اخلاقی کاراکترهاشون رو مقایسه نکردم ، در ضمن من توی پست اولم حرف از Dead Space زدم که یه مثالی از بازیهایی که استعاره دارن و موفق تر از AW هم بودن بیان کنم ، اصلا جنبه های دیگشون رو مقایسه نکردم فقط گفتم Dead Space هم استعاره داره ، خیلی بازی های دیگه هم استعاره های عالی دارن ، اما مجله تایم استعاره بودن بازی رو بهترین موفقیتش دونسته ، و من هم با اینکه استعاره بودن بزرگترین موفقیت "بهترین بازی سال" باشه مشکل دارم!

اتفاقا من هم داستان زیبای AW رو تحسین کردم و اونو جزو نکات قوتش بحساب آوردم و اصلا از پایانش هم زده نشدم بلکه بحثم این بود که این داستان واقعا دلهره به اون شکلی که شما میگید رو بوجود نمیآورد ، اصلا قابل مقایسه با آثار هیچکاک نبود ، شاید چون بازی بود نتونست اون دلهره رو در ذهن من و خیلی های دیگه القا کنه!

اتفاقا AW رو دوست داشتم ولی این دلیلی بر این نیست که از بازی انتقاد هم نکنم.

مثلا من مصاحبه با Petri Alanko رو گذاشته بودم و شما اومدي ميگي چرا دو تا تاپيك براش زدي. اولا به شما هيچ ربطي نداره كه من چيكار ميكنم تو سايت و اگر اشتباه انجام ميدادم تا الان بيست بار از تحريريه انداخته بودنم بيرون. بعد اين كه من در دو جاي مختلف مصاحبه رو قرار دادم چون در قسمت اخبار زود از روي صفحه اصلي ميره و از اونجايي كه اين مصاحبه مطلب ويژه اي هست كه شما و خيلي هاي ديگه چشم ديدن مصاحبه هاي اختصاصي سايت رو نداريد ، تصميم گرفتم در قسمت مقالات هم بگذارم كه همه ازش استفاده كنند.

دليل اين كه جواب حرفهاتم نميدادم به اين خاطر بود كه مخاطبم رو در حدي نميدونم كه براش حساب پس بدم. حالا هم كه دارم باهات بحث مي كنم به اين خاطر هست كه ملت فكر نكنند حرف درست رو داري ميزني. به نظرت احترام ميزارم ولي اگر توهين كني و يا حرفي بزني كه بهت هيچ ربطي نداره ساكت نميشينم.

هر كسي كه با اطلاع رساني من فكر ميكنه چون من دارم اون بازي رو خيلي تعريف ميكنم ، تصور كنه كه بازي بالاي 98 ميشه ، پس بگذار تو جهل خودش بمونه. قدرت درك و فهم در همه وجود داره و خودشون ميتونند بفهمند كه چه بازي خوب هست و چه بازي بد.

خوشت اومد ؟ نوش جونت

مبارک طرفداراش ؟! مگه برای ما سودی داره که بازی مورد علاقمون بازی سال از دیدگاه یه سایت شناخته بشه ؟

آقا چه گیری دادی به این بنده خدا ؟ نظرش اینه که بازیهای بهتر از الن ویک هم بودن ! نظرشه دیگه ! جرم که نکرده ! بحث الکی میکنید چرا ؟ :| بنده خدا یه جمله گفته الان باید پست روی پست بده تا از خودش دفاع کنه ؟

الن ویک جزو بازی های خوب امسالم بوده و به نظرم نسخه دومش خیلی بهتر میشه ! ناراحت هم نیستم از انتخاب شدنش خوشحال هم هستم مبارکمم باشه !

خوبه ؟ حله ؟ جان من بیخیال شو ! :|

اول از همه مثل همیشه بگم AW بهترین تجربه عمرم بود!
دوم اینکه بنده با جناب MANIX موافقم، AW اصلا قرار نیست بازی ترسناکی باشه!!!
همین که وقتی تو دستنوشته می خوندی یکی با این شمایل به این صورت (:d) به آلن حمله میکنه باعث می شد هی تو دلهره (دلهره عامل ترسه ولی لزوما همیشه با ترس همراه نمی شه) به سر ببری که اون مهاجم کی میاد، کجا میاد!
در ضمن من نمیدونم چرا ولی هر وقت هوا مه آلود می شد دلهره ام می گرفت :d بد جور غرق بازی می شدم، هیچ بازی به عمرم اینطوری منو درگیر نکرد!
قبلا گفتم بازم میگم، منی که فن 2 آتیشه سونی بودم به خاطر این بازی بی طرف شدم، تاکید می کنم فقط و فقط هم به خاطر این بازی :d
واقعا اگه یه سایت هست که یه چیزی بارش باشه، اونم اینه :d
Alan Wake Forever
برم بشینم دور چهارم رو شروع کنم :d

عزیز من داری از استعاره صحبت میکنی خب درست مثال بزن بگو منظورت از استعاره در dead space چی هست و البته چطوری اون رو با alan wake مقایسه کردی؟؟ خداییش از اون گیرهای خیلی بیجا بود.

اینجا babycenter نیست که یکی بیاد یه داستان برا بچه ها تعریف کنه، اونا هم بلافاصله تحت تاثیر بی چون و چرا اون حرفا قرار بگیرن! اینجا فکر کنم اکثرا عاقل و بالغ باشن و البته توانایی این رو هم داشته باشن که بتونن از چند منبع مختلف اطلاعات کسب کنن تا بیخود تحت تاثیر حرفای یک شخص قرار نگیرن.اگه غیر اینه که دیگه مشکل به کسایی مثل MANIX وارد نیست بلکه مشکل از طرف خواننده هست که توانایی این رو نداره که اطلاعات کافی از یه بازی یا هرچیز دیگه ای کسب کنه.

• Like
Reactions: Bayonetta
همه بحث به کنار , این یکی هم به کنار !
کلآ این حالت مُد شده که وقتی چند نفر از یه بازی تعریف میکنن و بعد امتیاز بازی پایین میاد , طرف رو محکوم میکنن که چرا الکی انتظار ملت رو بالا بردی ! خب مگه ملت خودشون اختیار ندارن ؟ از هر بازی کلی ویدئو و عکس و مقاله ریخته و اگه کسی توانایی خوندن مقاله های انگلیسی رو هم نداره , میتونه به ویدئوها و عکس ها مراجعه کنه و خودش تصمیم بگیره این بازی در چه حدی هست. اینجا تقصیر حمید یا شخص دیگه ای نیست که دوستان فقط میان نظرات و نوشته های ما رو میخونن و دیگه به اوج لذت میرن ! Alan Wake از بیش از 30 منتقد جهانی (افرادی که نقدهاشون توی Metacritic محاسبه میشه) امتیاز بالای 90 گرفته و حمید هم به عنوان یه علاقه مند به Remedy و بازیهاش دوست داشته از بازی تعریف کنه. حالا این مشکل حمید نیست که دوستان تا پیش از عرضه Alan Wake فقط حرفهای حمید رو خوندن و خودشون زحمت نکشیدن دنبال مطالب راجع به بازی بگردن. هرچند خیلی ها هم با AW به شدت حال کردن و جزو بهترین تجربه های این نسلشون بوده.
ملت اختیار دارن ، اما این مقالات و تعریف های بی حد و اندازه هم بی تاثیر نبودن ، خود بازی هایپ زیادی داشته و من هم نگفتم تنها دلیلش مقالات ایشونه ، بلکه اونا هم تاثیر زیادی داشتند ، همون اونایی که به قول شما انگلیسی بلد نیستن بعد از دیدن تریلر های بازی میان طرف مقالات و نوشته ها تا با عمق ، داستان و امکانات بازی که توی تریلرها نمیشه تصویرشون کرد آشنا بشن ، و این هم دقیقا همون چیزیه که بنظر من اتفاق افتاده ، برای من اتفاق نیافتاده چون هیچوقت مرجعم رو همچین مقاله هایی قرار نمیدم ، اما خیلی های دیگه این کار رو میکنند و در هنگام عرضه بازی ازش ناامید میشن ، مثل Mafia II ، Alan Wake و Heavy Rain و ...
مثلا من مصاحبه با Petri Alanko رو گذاشته بودم و شما اومدي ميگي چرا دو تا تاپيك براش زدي. اولا به شما هيچ ربطي نداره كه من چيكار ميكنم تو سايت و اگر اشتباه انجام ميدادم تا الان بيست بار از تحريريه انداخته بودنم بيرون. بعد اين كه من در دو جاي مختلف مصاحبه رو قرار دادم چون در قسمت اخبار زود از روي صفحه اصلي ميره و از اونجايي كه اين مصاحبه مطلب ويژه اي هست كه شما و خيلي هاي ديگه چشم ديدن مصاحبه هاي اختصاصي سايت رو نداريد ، تصميم گرفتم در قسمت مقالات هم بگذارم كه همه ازش استفاده كنند.
دوست عزیز ، من فقط از این کارتون انتقاد کردم ، دیگه بخواید به حرف من گوش کنید یا نه بخودتون مربوط میشه و به من ربطی نداره ، قدرت تعقل چیز خوبیه ، چه خوبه که قبل از انجام هرکاری خوب بهش فکر کنیم ، چه خوب بود اون مصاحبه رو همون اول توی بخش مقالات ثبت میکردید ، به نظر من این خیلی مسخرست که دو تا لینک از یک مقاله با نظرات مختلف وجود داشته باشه ، برای همین از این کارتون انتقاد کردم ، فکر نمیکنم کار بدی انجام داده باشم:)
دليل اين كه جواب حرفهاتم نميدادم به اين خاطر بود كه مخاطبم رو در حدي نميدونم كه براش حساب پس بدم.
تمام صحبت های من منطقی و عاری از هرگونه ایراد بوده ، هر وقت تونستید جوابی برای یکیشون پیدا کنید اونوقت بیاید و بگید مخاطبتون ارزش جواب گرفتن نداره ، با این فرافکنی ها نمیتونید بر روی مشکلات کارهاتون سرپوش بزارید!
حالا هم كه دارم باهات بحث مي كنم به اين خاطر هست كه ملت فكر نكنند حرف درست رو داري ميزني. ولي اگر توهين كني و يا حرفي بزني كه بهت هيچ ربطي نداره ساكت نميشينم.
من از نظر خودم و خیلی ها حرفم درسته:) و چون همیشه با دلیل و منطق جلو میرم ، پست و مقام یا سابقه هیچکسی نتونسته جلوی حقانیتش رو بگیره.
به نظرت احترام ميزارم
کاملا معلومه;):
وقتي تفاوت Survival Horror رو با Psychological Thriller نميفهمي نتيجه اين نظرها چرت و پرت ميشه.
پ.ن: بدلیل اینکه فردا مراسم هست ، باید زود بخوابم و فردا هم کلا فکر نمیکنم بتونم به سایت سر بزنم پس اگه میشه فکر نکنید که من کم آوردم ، یا جا زدم هروقت که برگردم تمامی سولات یا مباحث رو جواب میدم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Bayonetta
شرلوك هلمز ميگه:
"بازنده ها هميشه دليل و منطق دارند ولي تو نميتوني ببينيشون واتسون"
واتسون:" پس كي ميتونه ببينه؟"
هلمز:" واتسون، داريم در مورد بازنده ها حرف ميزنيم"

من دليلي نميبينم. حتي شما نميتونيد حرفتون رو درست بزنيد براي همين پر از ابهام هست.

شرلوك هلمز ميگه:
"بازنده ها هميشه دليل و منطق دارند ولي تو نميتوني ببينيشون واتسون"
واتسون:" پس كي ميتونه ببينه؟"
هلمز:" واتسون، داريم در مورد بازنده ها حرف ميزنيم"
یه فرد با کمالات میگه:
"بازنده ها آدم هایی هستند که خودشون رو به کری و کوری میزنن تا دلیل و منطق دیگران رو نبینند"
یه فرد سائل:" پس چجوری با وجدان و خودشون کنار میان؟"
فرد با کمالات:"داریم در مورد بازنده ها حرف میزنیم سائل"
اگه شما دلایل منو نمیبینید مشکل از خودتونه ، شما هم اگه حرفم رو خوب متوجه نشدید بازم به خودتون برمیگرده من هم ندیدم جوابی برای انتقادات من باشه.
لطفا دیگه این بحث رو ادامه ندید که مربوط به همچنین فروم و تاپیکی نمیشه اگه مایل به ادامه بحث بودید لطفا در پروفایل من پیغام بگذارید.
باتشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or