Alan Wake بهترين بازي سال از ديد مجله Time

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
war6.jpg

درود.

مجله The Time بهترين بازي سال را Alan Wake انتخاب كرد و در وصف اين بازي چنين نوشته است:

"روي بسياري از جلد بازي ها يك M بزرگ ميبينيم ولي هيچ كدام از آنها به اندازه Alan Wake بزرگ سالانه جلوه نكرده اند. شخصيت اصلي نا آرام اين بازي دلمشغولي هاي يك انسان بزرگ سال را دارد. مشكلاتي در كار و ازدواج خود دارد. بازي در شهري حومه اي اتفاق مي افتد كه توسط سايه و تاريكي احاطه شده. بزرگترين موفقيت Alan Wake تبديل كردن يك استعاره زيبا به گيم پلي است. شما با مردم تسخير شده Bright Falls با هفت تير و شاتگان مبارزه مي كنيد، ولي پس از آن كه تاريكي را با چراغ قوه از آنها از بين مي بريد. اين بازي تركيبي از دانش هيچكاك است كه Alan Wake را به يك تجربه ناب و سرگرم كننده تبديل مي كند كه يكي از بهترين بازي هاي سال است."

قبلا" بتمن:تیمارستان آرکهام هم ثابت کرده بود بدون هک M میشه دارای مضامین بزرگسالانه بود ...
حمید جان این مجله فقط یک بازی رو انتخاب میکنه ؟

من کلا قبول ندارم که سر پایان بد این بازی بد بدونیمش!
اما اینکه بهترین بازیه سال باشه سر اینکه شخصیت اصلی نا آرام بود یا مرد بود خیلی خنده داره.

نمیشه گفت بهترین بازی سال اما از بهترین بازی های سال بود !
خیلی قشنگ نوشتی "استعاره "واقعآ بازی یک استعاره از دنیای واقعی مملو از نماد بود.
من که خیلی لذت بردم امیدوارم شماره دومی هم درکار باشه!

خيلي خوبه كه به محتوي هم نگاه كنند و همه چيز فقط مسائل تكنيكي نباشه. اينطوري هركس پول و تكنيك بيشتري داشته باشه بهترينه، نه كسي كه هنر داره. امروزه كه بازي ها فقط به خاطر نشون دادن خون و جملات زشت درجه سني بالا مي گيرند ، Remedy كار بزرگي انجام داد كه يك Psychological Thriller رو با درجه سني T عرضه كرد.

200 بار Remedy گاف داده:دی شک نکن دارن میسازنش.
والا من یکی که یکی از پایه ترین طرفداران Maks Peyn 2 بودم به خاطر این بازی کنسول خریدم :x
وقتی تمومش کردم خیلی جوون تر شدم :-*

"روي بسياري از جلد بازي ها يك M بزرگ ميبينيم ولي هيچ كدام از آنها به اندازه Alan Wake بزرگ سالانه جلوه نكرده اند. شخصيت اصلي نا آرام اين بازي دلمشغولي هاي يك انسان بزرگ سال را دارد. مشكلاتي در كار و ازدواج خود دارد. بازي در شهري حومه اي اتفاق مي افتد كه توسط سايه و تاريكي احاطه شده. بزرگترين موفقيت Alan Wake تبديل كردن يك استعاره زيبا به گيم پلي است. شما با مردم تسخير شده Bright Falls با هفت تير و شاتگان مبارزه مي كنيد، ولي پس از آن كه تاريكي را با چراغ قوه از آنها از بين مي بريد. اين بازي تركيبي از دانش هيچكاك است كه Alan Wake را به يك تجربه ناب و سرگرم كننده تبديل مي كند كه يكي از بهترين بازي هاي سال است."

متن بسی زیبایی است ...
شاید الین ویک المان های بهترین بازی سال شدن رو نداشته باشه ولی مطمئنا برای خیلی ها سالها خاطره خواهد بود ... >:d<

انصافا بازی چه از نظر داستانی چه گیم پلی واقعا بازی درگیر کننده اییه ولی متاسفانه همه اول گزینه ی گرافیک و مد نظر قرار میدن بعد چیزای دیگه رو
یکی از بازی هایی بود که من به خاطرش 360 گرفتم

نمی دونم باید به سلقه خودم شک کنم یا اینکه Time واقعا حرفه ای شده چون خودم هم در کنار Bayonetta، همین Alan Wake رو به عنوان بهترین بازی سال قبول دارم.

کاری به نظر شخصی و اینا ندارم ، ولی قبول کردن اینکه AW بتونه بهترین بازی سال باشه خیلی خنده داره!
خیلی بازی ها هستن با درجه T و کمتر که مسلما خیلی خیلی عالی تر از AW ظاهر شدن ، نمونش همین SMG 2!
خیلی بازیها سرشار از استعاره هستند ، نمونه ی مشابهش همین Dead Space که خیلی تاثیر گذارتر و زیبا تر از AW بود! در ضمن جالبه بدونید که ساخت یه Psychological Thriller اونم با درجه T اصلا کار بزرگ و شاقی نیست! این میتونه کم عقلی سازندگان رو هم برسونه(شاید هم با این مساله بی ربط باشه) میشد با وارد کردن مسائل تاریک تر و سنگین تر بمراتب یه عنوان بهتر و عمیق تر بوجود آورد ، هیچ افتخاری با پایین آوردن درجه سنی بازی نمیشه به یک بازی نسبت داد! حتی اگه سبک اون بازی Psychological Thriller باشه!

کاری به نظر شخصی و اینا ندارم ، ولی قبول کردن اینکه AW بتونه بهترین بازی سال باشه خیلی خنده داره!
خیلی بازی ها هستن با درجه T و کمتر که مسلما خیلی خیلی عالی تر از AW ظاهر شدن ، نمونش همین SMG 2!
خیلی بازیها سرشار از استعاره هستند ، نمونه ی مشابهش همین Dead Space که خیلی تاثیر گذارتر و زیبا تر از AW بود! در ضمن جالبه بدونید که ساخت یه Psychological Thriller اونم با درجه T اصلا کار بزرگ و شاقی نیست! این میتونه کم عقلی سازندگان رو هم برسونه(شاید هم با این مساله بی ربط باشه) میشد با وارد کردن مسائل تاریک تر و سنگین تر بمراتب یه عنوان بهتر و عمیق تر بوجود آورد ، هیچ افتخاری با پایین آوردن درجه سنی بازی نمیشه به یک بازی نسبت داد! حتی اگه سبک اون بازی Psychological Thriller باشه!

وقتي تفاوت Survival Horror رو با Psychological Thriller نميفهمي نتيجه اين نظرها چرت و پرت ميشه. پسر من، Dead Space كجاش يك استعاره ادبي بود كه داري با Alan Wake مقايسش ميكني ؟

چشم بادومي من اين كه يك جو دلهره آور بدون نمايش خون و تيكه پاره شدن دست و پا درست كني كار بسيار سختي هست. Alan Wake بازي نيست كه بخواي سر اون شلوارت رو خيس كني، بلكه شما رو غرق جو سنگينش ميكنه. مثل فيلم هاي هيچكاك كه دلهره رو در ضمير ناخودآگاه انسان به وجود مياره ، نه ترس لحظه اي .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or