Alan Wake بهترين بازي سال از ديد مجله Time

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
war6.jpg

درود.

مجله The Time بهترين بازي سال را Alan Wake انتخاب كرد و در وصف اين بازي چنين نوشته است:

"روي بسياري از جلد بازي ها يك M بزرگ ميبينيم ولي هيچ كدام از آنها به اندازه Alan Wake بزرگ سالانه جلوه نكرده اند. شخصيت اصلي نا آرام اين بازي دلمشغولي هاي يك انسان بزرگ سال را دارد. مشكلاتي در كار و ازدواج خود دارد. بازي در شهري حومه اي اتفاق مي افتد كه توسط سايه و تاريكي احاطه شده. بزرگترين موفقيت Alan Wake تبديل كردن يك استعاره زيبا به گيم پلي است. شما با مردم تسخير شده Bright Falls با هفت تير و شاتگان مبارزه مي كنيد، ولي پس از آن كه تاريكي را با چراغ قوه از آنها از بين مي بريد. اين بازي تركيبي از دانش هيچكاك است كه Alan Wake را به يك تجربه ناب و سرگرم كننده تبديل مي كند كه يكي از بهترين بازي هاي سال است."

آقا چه گیری دادی به این بنده خدا ؟ نظرش اینه که بازیهای بهتر از الن ویک هم بودن ! نظرشه دیگه ! جرم که نکرده ! بحث الکی میکنید چرا ؟ :| بنده خدا یه جمله گفته الان باید پست روی پست بده تا از خودش دفاع کنه ؟

الن ویک جزو بازی های خوب امسالم بوده و به نظرم نسخه دومش خیلی بهتر میشه ! ناراحت هم نیستم از انتخاب شدنش خوشحال هم هستم مبارکمم باشه !

خوبه ؟ حله ؟ جان من بیخیال شو ! :|

شما وکیلشی ؟ نظرش رو هم تفسیر میکنی ؟!
در این تاپیک چند نفر گفتن بازی های بهتر از alan wake هم بودن ، مگه من چیزی گفتم یا مخالفت کردم ؟ چون منطقی بود ، ولی اینکه بیام بدون هیچ منطق و دلیل و از رو معده هرچی بخوام رو بگم و بعدش هم بگم نظرم رو گفتم !!!! این درسته ؟

پ.ن : چقدر خوب میشه اگه یاد بگیریم تو مسائلی که بهمون مربوط نیست ، دخالت نکنیم .

شما وکیلشی ؟ نظرش رو هم تفسیر میکنی ؟!
در این تاپیک چند نفر گفتن بازی های بهتر از alan wake هم بودن ، مگه من چیزی گفتم یا مخالفت کردم ؟ چون منطقی بود ، ولی اینکه بیام بدون هیچ منطق و دلیل و از رو معده هرچی بخوام رو بگم و بعدش هم بگم نظرم رو گفتم !!!! این درسته ؟

پ.ن : چقدر خوب میشه اگه یاد بگیریم تو مسائلی که بهمون مربوط نیست ، دخالت نکنیم .

زدی تو خال ! 2 سال تمام هست رفیقه من و میشناسمش ! هم تفسیر میکنم نظرش رو و هم وکیلشم ! دلیلش رو هم گفته ! معیارش امتیاز بوده و نقدها ! عجیبه ؟

در این تاپیک چند نفر گفتن بازی های بهتر از alan wake هم بودن ، مگه من چیزی گفتم یا مخالفت کردم ؟

مگه شما کلانتر تاپیک هستی که بخوای مخالفت بکنی یا نکنی ؟ همونقدر که شما به خودت حق میدی بقیه رو تفتیش عقاید کنی دقیقاً همونقدر هم من به خودم حق میدم که به این نوع برخورد شما اعتراض کنم !

دقیقاً ! یاد بگیریم !

نمیدونم چرا خیلی ها بر این باورن که AW یک عنوان ترسناک هست ! درسته توی بازی حس ترس القا میشه اما پایه و اساس بازی روی یک داستان روانشناسانه استواره و حس ترس جزئی از این داستان هست به خاطر هیجانی تر شدن بازی ! اون اقایونی که میگن AW اصلآ حس ترس رو القا نمیکرد باید بگم که اون شخصی که این بازی رو تجربه کرده تا یکم بترسه کاملآ اشتباه کرده چون مهم ترین عنصر بازی حس ترسش نیست و داستان بسیار عالی با روایت عالی تَر ِش هست !

به شخصه باید بگم که داستانی رو که AW روایت کرد شاید توی کمتر بازیهایی دیده باشم یا شاید اصلآ ندیده باشیم ! اصلآ دوست ندارم با Heavy Rain مقایسه بشه اما خوب اخر داستان Heavy Rain خیلی از سوالات توی ذهن شما بی جواب میمونن ولی در AW به خاطر روایت زیبای داستانش اینطور چیزا توی ذهن خیلیا ایجاد نمیشه !

انتخاب این بازی به عنوان بهترین بازی سال زیاد عجیب نیست چون بیشتر منتقدها داستان این بازی رو یک داستان عالی میدونن! چیزی که توی خیلی از عنوانها به خوبی نمیتونه روایت بشه !

• Like
Reactions: Hamid Reza
زدی تو خال ! 2 سال تمام هست رفیقه من و میشناسمش ! هم تفسیر میکنم نظرش رو و هم وکیلشم ! دلیلش رو هم گفته ! معیارش امتیاز بوده و نقدها ! عجیبه ؟

مگه شما کلانتر تاپیک هستی که بخوای مخالفت بکنی یا نکنی ؟ همونقدر که شما به خودت حق میدی بقیه رو تفتیش عقاید کنی دقیقاً همونقدر هم من به خودم حق میدم که به این نوع برخورد شما اعتراض کنم !

دقیقاً ! یاد بگیریم !

خب به پای هم پیر شین !!!

مگه هر کس با نظر کسی مخالفت کنه ، کلانتره ؟! . در خیلی از موارد شاهد این بودیم که کاربرا با نظر یکدیگر مخالف بودن ، اما راجع بهش بحث کردند و یا قانع کردند یا قانع شدند . من که یادم نمیاد کسی رو تفتیش عقاید کرده باشم ، من حرفم اینه ، وقتی میخواین راجع به چیزی حرف بزنین یا نظر بدین ، سعی کنین منطقی باشه و دلیل داشته باشه .
اینجا جای بحث و تبادل نظر هست ، اما نظری که منطقی باشه و دلیل داشته باشه با نظری که از رو معده باشه خیلی فرق داره ، حالا شما شور حسینی گرفتت رفتی تو نخ کلانتر و تفتیش و ...

پ.ن :پس یاد بگیر و دخالت نکن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or