Alan Wake بهترين بازي سال از ديد مجله Time

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
war6.jpg

درود.

مجله The Time بهترين بازي سال را Alan Wake انتخاب كرد و در وصف اين بازي چنين نوشته است:

"روي بسياري از جلد بازي ها يك M بزرگ ميبينيم ولي هيچ كدام از آنها به اندازه Alan Wake بزرگ سالانه جلوه نكرده اند. شخصيت اصلي نا آرام اين بازي دلمشغولي هاي يك انسان بزرگ سال را دارد. مشكلاتي در كار و ازدواج خود دارد. بازي در شهري حومه اي اتفاق مي افتد كه توسط سايه و تاريكي احاطه شده. بزرگترين موفقيت Alan Wake تبديل كردن يك استعاره زيبا به گيم پلي است. شما با مردم تسخير شده Bright Falls با هفت تير و شاتگان مبارزه مي كنيد، ولي پس از آن كه تاريكي را با چراغ قوه از آنها از بين مي بريد. اين بازي تركيبي از دانش هيچكاك است كه Alan Wake را به يك تجربه ناب و سرگرم كننده تبديل مي كند كه يكي از بهترين بازي هاي سال است."

به نظر منم خيلي از سايتها و مجلات تو حق الن ويك ظلم كردن . ميتونست بيشتر از اينها جايزه بگيره .
هيچ وقت اون صحنه رو يادم نميره كه با اون اهنگ گروه War-poets of fall با شاتگان رو مد nightamare دشمنارو يكي يكي ميتركوندم .
از خيلي از بازيها كه الكي امتياز گرفتن بهتر بود .
ممنون از اقاي MANIX بابت خبر

، نه ترس لحظه اي .

حمید رضا جان با وجود این که حقش میدونم بازی سال شدنش رو اما بازی ترس مداوم نبود فقط یک ربع اولش چرا اما بعدش نه دیگه فقط همین بخش صحبتت رو باهاش مشکل داشتم :d.

یکی از مشکل های که خود من خیلی به AW گرفتم همین بود که ترس رو خوب اولش به طرف با جو سنگینش قالب میکرد اما بعد از چند دقیقه که بازی میکردی به دلیل این که همراهش ترس لحظه ای نبود جو برات یک نواخت در نتیجه در بلند مدت جو برات یه جورای مثل بازی های دیگه .

در کل خوشحالم به حقش رسید به نظر من بیشتر سایت ها باید به این بازی ها توجه میکردن یکی HR یکی AW هردو عنوان های بود که انقدر عالی بودن که به نظر من هرکدومشون حقشون بازی سال شدن بود با وجود مشکلاتی که داشتن .

آخرین ویرایش:
محمد رضا جان با وجود این که حقش میدونم بازی سال شدنش رو اما بازی ترس مداوم نبود فقط یک ربع اولش چرا اما بعدش نه دیگه فقط همین بخش صحبتت رو باهاش مشکل داشتم :d.

یکی از مشکل های که خود من خیلی به AW گرفتم همین بود که ترس رو خوب اولش به طرف با جو سنگینش قالب میکرد اما بعد از چند دقیقه که بازی میکردی به دلیل این که همراهش ترس لحظه ای نبود جو برات یک نواخت در نتیجه در بلند مدت جو برات یه جورای مثل بازی های دیگه .

در کل خوشحالم به حقش رسید به نظر من بیشتر سایت ها باید به این بازی ها توجه میکردن یکی HR یکی AW هردو عنوان های بود که انقدر عالی بودن که به نظر من هرکدومشون حقشون بازی سال شدن بود با وجود مشکلاتی که داشتن .

بابا من پام رو میذاشتم تو جنگلها اصلاً همش در میرفتم ! تنها اشکالش این بود که دشمنها رو قبل از نبرد نشون میداد و اون حالت غافلگیری رو از بین میبرد ! بهتر بود ییهویی حمله میکردن ! بی هوا !!

نسخه 2 امش رو اگر یکم همت کنن خیلی بالانس تر میشه و دلپذیر تر !

محمد رضا جان با وجود این که حقش میدونم بازی سال شدنش رو اما بازی ترس مداوم نبود فقط یک ربع اولش چرا اما بعدش نه دیگه فقط همین بخش صحبتت رو باهاش مشکل داشتم :d.

من شخصا" یادمه خود شخص شخیص شما بار ها وبارها الن ویک رو کوبیدی :دی ! الان میگی به حقش رسید ؟! :|
پ.ن : محمد رضا کیه ؟! :دی

این که من اشکال بازی رو بگیرم تا این که بگم بازی بی اشکال هستش (بهش نمیگن کوبیدن بازی ) من برای چی باید بازی رو بکوبم میشه به من بگین الان میای میگین حتما ... سونی هستی اما یه چیزی رو مشخص کنم کسی که .... سونی هستش چرا باید 3 تا 360 بخره چرا باید جزو اولین نفر های هم باشه که 360 میخره چرا باید از هرچی بازی انحصاری 360 خوشش بیاد ؟ من خودم همه HALO هار رو بازی کردم اما مشکلی که با این سبک بازی دارم تیر های رنگی هستش که در این سبک بازی دیده میشه و چشام درد میگیره برای همین در لایو خیلی کم پیش میاد بازی کنم REACH رو هم که روی 360 دوستم زدم کلا که نگران بودم بن شم برای این که سر HALO 3 من بن شدم دفعه دوم (تازه چند وقتی هم شروع کردم بازی اورجینال میخریدم براش از COD 4 بگیر تا FORZA تا geow تا GTA4 تا VEGAS 2 ) من انتظارم از بازی رو گفتم همون جوری که انتظارم از MW2 رو گفتم همون جوری که انتظار بیشتر از GT5 داشتم که بعضی جاهاش مشکل های داره که آدم خندش میگیره چرا یه همچین مشکلی داره .

اون ها انتظارات شخصی من بوده از بازی که کلی وقت انتظارش رو کشیدم .

محمد رضا هم پسر خالمه اسمش خیلی نزدیکه به حمید رضا اشتباه شد .:d
به جان جفتمون اصلا نفهمیدم چی گفتی ! :/ :دی !

آخرین ویرایش:
بابا من پام رو میذاشتم تو جنگلها اصلاً همش در میرفتم ! تنها اشکالش این بود که دشمنها رو قبل از نبرد نشون میداد و اون حالت غافلگیری رو از بین میبرد ! بهتر بود ییهویی حمله میکردن ! بی هوا !!

نسخه 2 امش رو اگر یکم همت کنن خیلی بالانس تر میشه و دلپذیر تر !

نمیدونم من اولین بارفکر کنم HARD تمامش کردم اما بازی بیشتر اون اولش که نمیدونستم چی به چی هستش یکم برام گنگ بود که باید دوید یا باید کار دیگه ای انجام داد بعدش که مشخص شد حتی تو جنگل هم وای میستادم همه رو میکشتم اما وقتی تیر نداشتم منم در میرفتم .:dحتی اون مرحله که میتونی با ماشین بری جلو دوتا واگون وسط فضای باز هستش از ماشین پیاده شدم رفتم همه رو کشتم بعد به در مقابل رسیدم .:d

در کل این بی هوا رو کاملا باهات موافقم میتونه بازی رو بهتر کنه این تغییر دوربین رو هم بردارن وقت امدن دشمن ها بعدشم از پشت جلو که میان بشه چرخید و مانور رو بالا برد یکم هم به عکس العمل محیط نسبط به بازی کن تغییر ایجاد کنن شماره 2 میشه کولاک .

من شخصا" یادمه خود شخص شخیص شما بار ها وبارها الن ویک رو کوبیدی :دی ! الان میگی به حقش رسید ؟! :|
پ.ن : محمد رضا کیه ؟! :دی

این که من اشکال بازی رو بگیرم تا این که بگم بازی بی اشکال هستش مثل بعضی ها بیشنم به به چه چه بزنم (بهش نمیگن کوبیدن بازی ) من برای چی باید بازی رو بکوبم میشه به من بگین الان میای میگین حتما ... سونی هستی اما یه چیزی رو مشخص کنم کسی که .... سونی هستش چرا باید 3 تا 360 بخره چرا باید جزو اولین نفر های هم باشه که 360 میخره چرا باید از هرچی بازی انحصاری 360 خوشش بیاد ؟ من خودم همه HALO هار رو بازی کردم اما مشکلی که با این سبک بازی دارم تیر های رنگی هستش که در این سبک بازی دیده میشه و چشام درد میگیره برای همین در لایو خیلی کم پیش میاد بازی کنم REACH رو هم که روی 360 دوستم زدم کلا که نگران بودم بن شم برای این که سر HALO 3 من بن شدم دفعه دوم (تازه چند وقتی هم شروع کردم بازی اورجینال میخریدم براش از COD 4 بگیر تا FORZA تا geow تا GTA4 تا VEGAS 2 ) من انتظارم از بازی رو گفتم همون جوری که انتظارم از MW2 رو گفتم همون جوری که انتظار بیشتر از GT5 داشتم که بعضی جاهاش مشکل های داره که آدم خندش میگیره چرا یه همچین مشکلی داره .

اون ها انتظارات شخصی من بوده از بازی که کلی وقت انتظارش رو کشیدم .

محمد رضا هم پسر خالمه اسمش خیلی نزدیکه به حمید رضا اشتباه شد .:d

آخرین ویرایش:
نمیدونم شاید اگه HR امسال نبود منم میگفتم Alan Wake بهترین بازی سال هست
اما AW یه سری ضعف های آشکار تو گیم پلی داره و بهترین بازی سال یه مقدار واسش زیاده ولی از داستان فوق العادش نمیشه گذشت

وقتي تفاوت Survival Horror رو با Psychological Thriller نميفهمي نتيجه اين نظرها چرت و پرت ميشه.
میشه بگید من کجا راجع به تفاوت این دو سبک صحبت کردم؟!
من فقط با توجه به این جمله:
بزرگترين موفقيت Alan Wake تبديل كردن يك استعاره زيبا به گيم پلي است.
گفتم که خیلی بازی های دیگه(مثل Dead Space) هم این کار رو کردند و در زمینه های دیگه هم بهتر عمل کردند ، اینکه استعاره توی یه بازی دیگه هم وجود داره چه ربطی به سبک بازی داره؟! دقیقا داستان Dead Space یا Bioshock هم مثل داستان AW پر از استعاره های مختلف بود ، محیط و دشمنان پیرامون آیزاک استعاره ای از آنچه بود که در پس ذهن وهم آلودش میگذشت! یک بازی حتی با سبک Survival Horror هم پتانسیل اون رو داره که استعاره توش بکار بره. در ضمن چه خوبه یکم جنبه احترام رو رعایت کنیم ، اگه منم بخوام مثل شما برخورد کنم میتونم اون مقاله های دوخطی که توسطشون بازی های متوسط یا خوب رو تا حد بهترین بازی های جهان در ذهن خوانندگان بالا میبرید و با این کارتون باعث میشید که وقتی بازی اومد و همه تجربش کردند اون بازی براشون ناامید کننده به حساب بیاد; چرت و پرت حساب کنم ، اما اصول رفتاری من هرگز این اجازه رو به من نمیده که اینگونه صحبت کنم:)
پسر من، Dead Space كجاش يك استعاره ادبي بود كه داري با Alan Wake مقايسش ميكني ؟
پدربزرگ گرامی من هرگز این دو بازی رو با هم مقایسه نکردم. فقط گفتم Dead Space هم مثل AW دارای استعاره بوده و موفق تر هم ظاهر شده(این حرفم حالت کلی داره ، سبک بازی ها توش تاثیری نداره)
چشم بادومي من اين كه يك جو دلهره آور بدون نمايش خون و تيكه پاره شدن دست و پا درست كني كار بسيار سختي هست.
من چشم هام گرد گرد( O_O ) هست ، احیانا با کس دیگه ای اشتباه نگرفتی؟! این صفاتی که بکار میبرید اصلا برازنده و شایسته بکاربردن در یه فروم بازی نیست!
خب کار سختی هست ، وقتی نمیتونیم تجربه عالی از ساخت همچین عنوانی حاصل کنیم ، بهتر نیست یکم صبر کنیم ، بیشتر وقت بگذاریم ، بیشتر تحقیق کنیم تا یه عنوان کامل و بی نظیر رو ارائه بدیم؟! درضمن ارزش یک بازی با خون و خونریزی اما با داستان عالی و کامل اصلا کمتر از ارزش عنوانی مثل Alan Wake در حالت کلی نیست.
Alan Wake بازي نيست كه بخواي سر اون شلوارت رو خيس كني، بلكه شما رو غرق جو سنگينش ميكنه. مثل فيلم هاي هيچكاك كه دلهره رو در ضمير ناخودآگاه انسان به وجود مياره ، نه ترس لحظه اي .
اتفاقا AW از نظر من هیچکدوم از اینها که میگی نبود ، من خودم روی درجه Hard و Nightmare بازی رو انجام دادم ، اصولا وقتی که واقع گرایی توی یک بازی بطور کامل توی بازی وجود نداشته باشه نمیشه ترس و دلهره رو ازش بطور کامل الهام گرفت ، بازی انقدر ساده بود ، سریع چک پوینت میخورد ، همینجوری راهنمایی میکرد و دشمناش هم که خیلی راحت میمردند و میشد از دستشون فرار کرد ، پایانش هم که هرچی دلهره برات بوجود اومده بود رو پنبه میکرد ، اونوقت من نمیدونم چجوری این بازی رو با شاهکارهای آلفرد هیچکاک مقایسه میکنی؟! برعکس Heavy Rain برای من تجربه یک بازی دلهره آور واقعی با تم تاریک بود ، یعنی انگار اتفاقات داستان داشت برای شخص خودم رخ میداد ، اما AW اصلا نتونست اون دلهره ای که شما میگی رو بطور کامل به من القا کنه(و به خیلی های دیگه) ولی داستان زیبا ، عمیق و فلسفی داشت که آدم رو درگیر خودش میکرد من هم برای نکات مثبتش ارزش قائلم اما از نظر خودم این عنوان شایستگی اول شدن اون هم از بین این همه بازی عالی رو نداره!
خدانگهدار
وقتي Dead Space رو بازي مي كنيد و بعد از اون دستگاه رو خاموش مي كنيد، ديگه از چيزي نمي ترسيد، چون اون ترس لحظه اي رو با اسلحه كشتيد
اتفاقا مثلا من وقتی داشتم یه بازی مثل Dead Rising 2 که سبکش Horror هم هست رو بازی میکردم وقتی دستگاه رو خاموش میکردم همش به این فکر میکردم که پشت این حوادث کی هست ، آیا میتونم جون دخترم رو نجات بدم؟ ، آیا میتونم یه پایان زیبا رو برای این داستان رقم بزنم؟ و این دقیقا همون دلهره ای هست که از اول بازی تا زمانی که به پایان رسوندمش همراهم بود ، مثل Heavy Rain!

آخرین ویرایش:
حمید رضا جان با وجود این که حقش میدونم بازی سال شدنش رو اما بازی ترس مداوم نبود فقط یک ربع اولش چرا اما بعدش نه دیگه فقط همین بخش صحبتت رو باهاش مشکل داشتم :d.

درست چيزي كه نوشتم رو نخوندي. من نگفتم AW داراي ترس لحظه اي هست. متاسفانه بازم ميگم ، نميدونم چرا همه AW رو به عنوان يك بازي ترسناك كه Horror ناميده ميشه دسته بندي مي كنند. AW اصلا قصد نداره يك بازي ترسناك باشه، اين بازي يك عنوان Psychological Thriller هست.

بگذار يك مثال برات بزنم. اگر فيلم هاي هيچكاك رو ببيني در نگاه اول شايد آنچنان نترسي ولي هيچكاك هميشه يك دلهره تويه دل بيننده ميندازه با تصاوير خيلي عادي. مثلا يك قطار بزرگ رو طوري فيلم برداري كرده كه از بزرگي و حركت اون ميترسي و وقتي دود سياه زيادي از اون خارج ميشه يك حس شوم پيدا ميكنه، اين موضوع دقيقا در راستاي صحنه اي قرار ميگيره كه يك قاتل خطرناك از اون قطار پياده ميشه. به كلام نميشه توصيف كرد ولي اگر با چشم ببيني دقيقا حس دلهره و هيجان رو درك ميكني.

AW دقيقا در همين راستان حركت ميكنه. جو Bright Falls با اون مه سنگينش يك بستر براي ترديد هاي دروني ايجاد ميكنه. Remedy دقيقا روي چيزي دست ميزاره كه شايد خيلي پيش پا افتاده باشه ولي نميتوني انكارش كني كه تاريكي كمي خوفناك هست. چرا مردم يك شهر كوچك به چنين موجودات خطرناكي تبديل مي شوند ؟ وقتي تنها در جنگل هاي Bright Falls قدم ميزني تمام فكرت به لايه هاي داخلي جنگل هست كه چه موجودي پشت اين تاريكي هست. چرا نوشته هاي الن به واقعيت تبديل ميشه؟ وقتي الن در ابتداي بازي ميگه هر داستان ترسناكي بايد با يك پايان بندي شوم تموم بشه تو هر لحظه در تخيل خودت به فكر يك حادثه بد هستي.

اما حالا بريم سراغ Dead Space كه بهترين Horror اين نسل هست به نظر من. در اين بازي شما در فكر خودتون حوادث رو سبك سنگين نمي كنيد ، ماجرا ساده هست، شما در فضا هستيد و نكرومورف ها ساكنين ايشيمورا رو سلاخي مي كنند. شما ترس از مرگ داريد، ترس از رو به رو شدن با وحشتناك ترين هيولاها كه سازندگان اين موارد رو به شما نشون ميدن و اين ترس ناگهاني هست. وقتي Dead Space رو بازي مي كنيد و بعد از اون دستگاه رو خاموش مي كنيد، ديگه از چيزي نمي ترسيد، چون اون ترس لحظه اي رو با اسلحه كشتيد. ولي در AW تو وقتي بازي رو ترك مي كني به ماورا فكر ميكني و همين موضوع دلهره آميز هست .

خب قبل از هرچیز بگم تا مدیر دست بکار قفل و بند تاپیک نشده خودتون بحث رو جمع کنید. درگیری‌ها و اختلاف نظرها خیلی زیاد و طبیعی شده. یبار قبلا گفتم الانم میگم مدیر باید عکس‌العمل به موقع از خودش نشون بده نه وقتی که 10 صفحه از درگیری گذشته و هرکی افتاده گوشه بیمارستان تازه بیاد کرکره تاپیک رو بشکه پایین. به قول دوستان پیشگیری بهتر از درمان است !

در مورد AW هم یک نکته رو بگم که برای من اصلا نمرات سایت‌ها و مجلات کاملا برام بی‌اهمیت بود. چه بازی اول بشه چه آخر بهترین بازی‌ای که روی ایکس باکس انجام دادم تا الان همین بوده و اینشالله هم خواهد بود. کاری به نظر کسی ندارم. بازی اگرچه با بیرون پریدن زودهنگام دشمنان حس غافلگیری رو کمتر جلوه می‌داد. اما با این وجود Takenها یک ابزار خوب برای جلب توجه بازیکن و محسوب میشد که حتی تا مراحل آخر و DLCها نیز وجود داشتند و اصلا این گیم‌پلی رو تکراری بروز نمی‌داد تا جایی که در مراحل انتهایی DLC دوم تنها راه برای از بین بردن اون‌ها نابودی صخره‌ها برای تابش نور از سوی Light House بود و این به نظرم ایده جالبی بود در کل.

نکته: پست مجهز به سیستم ضد نقل قول شده است. پس لطفا ازش استفاده نکنید که به صد من عذاب دنیا و آخرت گرفتار خواهید شد :D

باید از اینها سوالی پرسید که :
Heavy Rain چه چیزی از Alan Wake کم داشت؟
خیلی چیزاشم بیشتر بود

باید از شما پرسید چه شباهتی بین این 2 بازی میبینی ؟

یکی از خنده دارترین انتخاب هایی بود که دیدم :|

همین جوری فی سبیل ال.. یکی از خنده دار ترین انتخاب هایی بود که دیدی ؟!

پ.ن : الان محرم ِ ، به جای خندیدن ، سینه بزن !!

حمید رضا جان دادا حرفت رو قبول دارم 100% اما به خدا اون حس دلهره رو به من نمیده AW شاید مشکل از من باشه .

شاید خیلی ها از این که در شب در تاریکی جنگل قدم بزنن بترسن یا مه که بالا میاد از سکوت جنگل بترسن اما من همیشه این صحنه رو میبینم وقتی میرم کوه برای همین این مه و سکوت جنگل یا .... اصلا نمیترسم شکار هم رفتم زیاد تا دلت بخواد برای همین اون احساس دلهره .... رو ندارم از این بازی شاید یک نفر دیگه پیدا بشه داشته باشه اما من ندارم بعدشم اون صحنه های دلهره اوری که میگی من وقتی بازی میکنم پیش بینی میکنم بدیم هم در بازی کردن همین هستش همیشه همه وقت انتظار یه اتفاق رو دارم برای همین حتی ترس هم برام معنی اون جوری نداره فقط زمان های ترسیدم در زندگی یا دلهره داشتم که اتفاق خیلی بدی برای نزدیکانم افتاده و در بازی که اصلا امکان اون اتفاق رو نمیدادم .

وقنی من بدونم تو این بازی حالت روحی هستش پس باید انتظار جابجای اجسام رو داشته باشم یا وقتی 1 بار بدونم وقتی هوا مه میشه دشمن میاد دیگه هر وقت مه هستش انتظارشون رو دارم پس نه دلهره ای دارن نه ترس.

میشه بگید من کجا راجع به تفاوت این دو سبک صحبت کردم؟!
من فقط با توجه به این جمله:

گفتم که خیلی بازی های دیگه(مثل Dead Space) هم این کار رو کردند و در زمینه های دیگه هم بهتر عمل کردند ، اینکه استعاره توی یه بازی دیگه هم وجود داره چه ربطی به سبک بازی داره؟! دقیقا داستان Dead Space یا Bioshock هم مثل داستان AW پر از استعاره های مختلف بود ، محیط و دشمنان پیرامون آیزاک استعاره ای از آنچه بود که در پس ذهن وهم آلودش میگذشت! یک بازی حتی با سبک Survival Horror هم پتانسیل اون رو داره که استعاره توش بکار بره. در ضمن چه خوبه یکم جنبه احترام رو رعایت کنیم ، اگه منم بخوام مثل شما برخورد کنم میتونم اون مقاله های دوخطی که توسطشون بازی های متوسط یا خوب رو تا حد بهترین بازی های جهان در ذهن خوانندگان بالا میبرید و با این کارتون باعث میشید که وقتی بازی اومد و همه تجربش کردند اون بازی براشون ناامید کننده به حساب بیاد; چرت و پرت حساب کنم ، اما اصول رفتاری من هرگز این اجازه رو به من نمیده که اینگونه صحبت کنم:)

پدربزرگ گرامی من هرگز این دو بازی رو با هم مقایسه نکردم. فقط گفتم Dead Space هم مثل AW دارای استعاره بوده و موفق تر هم ظاهر شده(این حرفم حالت کلی داره ، سبک بازی ها توش تاثیری نداره)

من چشم هام گرد گرد( O_O ) هست ، احیانا با کس دیگه ای اشتباه نگرفتی؟! این صفاتی که بکار میبرید اصلا برازنده و شایسته بکاربردن در یه فروم بازی نیست!
خب کار سختی هست ، وقتی نمیتونیم تجربه عالی از ساخت همچین عنوانی حاصل کنیم ، بهتر نیست یکم صبر کنیم ، بیشتر وقت بگذاریم ، بیشتر تحقیق کنیم تا یه عنوان کامل و بی نظیر رو ارائه بدیم؟! درضمن ارزش یک بازی با خون و خونریزی اما با داستان عالی و کامل اصلا کمتر از ارزش عنوانی مثل Alan Wake در حالت کلی نیست.

اتفاقا AW از نظر من هیچکدوم از اینها که میگی نبود ، من خودم روی درجه Hard و Nightmare بازی رو انجام دادم ، اصولا وقتی که واقع گرایی توی یک بازی بطور کامل توی بازی وجود نداشته باشه نمیشه ترس و دلهره رو ازش بطور کامل الهام گرفت ، بازی انقدر ساده بود ، سریع چک پوینت میخورد ، همینجوری راهنمایی میکرد و دشمناش هم که خیلی راحت میمردند و میشد از دستشون فرار کرد ، پایانش هم که هرچی دلهره برات بوجود اومده بود رو پنبه میکرد ، اونوقت من نمیدونم چجوری این بازی رو با شاهکارهای آلفرد هیچکاک مقایسه میکنی؟! برعکس Heavy Rain برای من تجربه یک بازی دلهره آور واقعی با تم تاریک بود ، یعنی انگار اتفاقات داستان داشت برای شخص خودم رخ میداد ، اما AW اصلا نتونست اون دلهره ای که شما میگی رو بطور کامل به من القا کنه(و به خیلی های دیگه) ولی داستان زیبا ، عمیق و فلسفی داشت که آدم رو درگیر خودش میکرد من هم برای نکات مثبتش ارزش قائلم اما از نظر خودم این عنوان شایستگی اول شدن اون هم از بین این همه بازی عالی رو نداره!
خدانگهدار

وقتي من هر تاپيكي ميزنم و شما هم مثل اين كه مشكل خاصي با من داريد كه توي هر تاپيكي به شعور نويسنده اون توهين مي كنيد من كلمات بهتري براي صحبت كردن با شما بپيدا نميكنم. بارها هيچ چيزي نگفتم چون دوست ندارم هيچ كسي از من دلخور باشه و هيچ وقت هم دوست ندارم به شما توهين كنم چون هر كسي شخصيتي داره، ولي وقتي پا رو فراتر از حد معمول ميزاري آدم واقعا جوش مياره.

كاملا مشخصه كه Dead Space رو با Alan Wake يكي ميدوني. Dead Space چه استعاره اي از يك نطق ادبي و يا يك پيام معني گرا داره؟ Dead Space يك بازي فضايي ترسناك هست كه در هاليوود صد تا از اون ها ساخته ميشه. اما چرا Time مياد Alan Wake رو بهترين بازي سال ميدوني و ميگه اين بازي يك استعاره بزرگ هست ؟ چون سم ليك به عنوان يك نويسنده داستاني نوشته كه چندين لايه داره. بازي يك شخصيت كاملا معمولي رو نشون ميده، نه يك مرد آهني كه حتي حرف هم نميزنه. AW مشكلات زندگي يك نويسنده رو ميگه، نه Pizza Delivery بودن آيزاك كلارك. AW استعاره اي از ذهن آشفته يك انسان هست نه يك Super Hero. چرا شخصيت الن رو من بهترين شخصيت پردازي سال ميدونم؟ چون كاملا بي نقص و واقعي هست. الن نويسنده اي هست كه زود از كوره در ميره، آدمي كه يك خدا نيست و اشتباه هم ميكنه. آدمي كه لجوج هست و دقيقا خصوصيات خيلي از آدم هاي امروزي رو داره كه در گير مشكلات ذهني هستند.

وقتي تو صنعت بازي تمام داستان ها پر از اشكال هست AW يك پديده نادر هست. همه ميدونند من چقدر عاشق Heavy Rain هستم ولي حتي اين بازي هم نتونست يك داستان بينقص ارائه بده. نبود ثبات و و ضعف شخصيت پردازي، بي جواب گذاشتن بسياري از سوال ها در عنواني كه در يك شماره بسته ميشه يك ضعف براي پتانسيل بزرگ Heavy Rain هست. اين در حالي هست كه داستان AW هيچ نقصي نداشت و جالبه كه عدم درك درست از داستان توسط خيلي ها منجر به بد بودن داستان بازي ميشه ، چون همه عادت كردند كه نويسنده همه چيز رو تعريف كنه و جايي براي قوه تخيل خواننده يا بازيكن باقي نزاره. چون همه به سبك فيلم هاي ايراني عادت كردند كه اون با اون عروسي بكنه، اون بميره، اون يكي پول دار بشه، اون يكي نجات پيدا كنه و ... .

اين كه يك بازي رو دوست نداري لازم نيست كه در موردش بد بگي.

در ضمن من تو سايت هيچ وقت سطح انتظارات رو از هيچ بازي بالا نبردم و فقط اونها رو يا تحليل كردم و يا اطلاعات زيادي در موردشون گفتم. حالا اطلاع رساني كامل من باعث شده كه يك بازي رو ببرم بالا ؟

ببخشید که COD:BO اون جا نیست!!مثلا انتظار داشتی چه بازی باشه؟MOH?

بازی ای که میانگینش بالای 90 باشه .
به گفته این دوستان یعنی RDR ، SMG2 ، SC2 و امثال این ها زیر این ابر بازی بزرگ قرار داره .
همین جوری فی سبیل ال.. یکی از خنده دار ترین انتخاب هایی بود که دیدی ؟!
پ.ن : الان محرم ِ ، به جای خندیدن ، سینه بزن !!

با مزه ;)

به هر حال مبارکه طرفداراش !!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or