میشه بگید من کجا راجع به تفاوت این دو سبک صحبت کردم؟!
من فقط با توجه به این جمله:
گفتم که خیلی بازی های دیگه(مثل Dead Space) هم این کار رو کردند و در زمینه های دیگه هم بهتر عمل کردند ، اینکه استعاره توی یه بازی دیگه هم وجود داره چه ربطی به سبک بازی داره؟! دقیقا داستان Dead Space یا Bioshock هم مثل داستان AW پر از استعاره های مختلف بود ، محیط و دشمنان پیرامون آیزاک استعاره ای از آنچه بود که در پس ذهن وهم آلودش میگذشت! یک بازی حتی با سبک Survival Horror هم پتانسیل اون رو داره که استعاره توش بکار بره. در ضمن چه خوبه یکم جنبه احترام رو رعایت کنیم ، اگه منم بخوام مثل شما برخورد کنم میتونم اون مقاله های دوخطی که توسطشون بازی های متوسط یا خوب رو تا حد بهترین بازی های جهان در ذهن خوانندگان بالا میبرید و با این کارتون باعث میشید که وقتی بازی اومد و همه تجربش کردند اون بازی براشون ناامید کننده به حساب بیاد; چرت و پرت حساب کنم ، اما اصول رفتاری من هرگز این اجازه رو به من نمیده که اینگونه صحبت کنم
پدربزرگ گرامی من هرگز این دو بازی رو با هم مقایسه نکردم. فقط گفتم Dead Space هم مثل AW دارای استعاره بوده و موفق تر هم ظاهر شده(این حرفم حالت کلی داره ، سبک بازی ها توش تاثیری نداره)
من چشم هام گرد گرد( O_O ) هست ، احیانا با کس دیگه ای اشتباه نگرفتی؟! این صفاتی که بکار میبرید اصلا برازنده و شایسته بکاربردن در یه فروم بازی نیست!
خب کار سختی هست ، وقتی نمیتونیم تجربه عالی از ساخت همچین عنوانی حاصل کنیم ، بهتر نیست یکم صبر کنیم ، بیشتر وقت بگذاریم ، بیشتر تحقیق کنیم تا یه عنوان کامل و بی نظیر رو ارائه بدیم؟! درضمن ارزش یک بازی با خون و خونریزی اما با داستان عالی و کامل اصلا کمتر از ارزش عنوانی مثل Alan Wake در حالت کلی نیست.
اتفاقا AW از نظر من هیچکدوم از اینها که میگی نبود ، من خودم روی درجه Hard و Nightmare بازی رو انجام دادم ، اصولا وقتی که واقع گرایی توی یک بازی بطور کامل توی بازی وجود نداشته باشه نمیشه ترس و دلهره رو ازش بطور کامل الهام گرفت ، بازی انقدر ساده بود ، سریع چک پوینت میخورد ، همینجوری راهنمایی میکرد و دشمناش هم که خیلی راحت میمردند و میشد از دستشون فرار کرد ، پایانش هم که هرچی دلهره برات بوجود اومده بود رو پنبه میکرد ، اونوقت من نمیدونم چجوری این بازی رو با شاهکارهای آلفرد هیچکاک مقایسه میکنی؟! برعکس Heavy Rain برای من تجربه یک بازی دلهره آور واقعی با تم تاریک بود ، یعنی انگار اتفاقات داستان داشت برای شخص خودم رخ میداد ، اما AW اصلا نتونست اون دلهره ای که شما میگی رو بطور کامل به من القا کنه(و به خیلی های دیگه) ولی داستان زیبا ، عمیق و فلسفی داشت که آدم رو درگیر خودش میکرد من هم برای نکات مثبتش ارزش قائلم اما از نظر خودم این عنوان شایستگی اول شدن اون هم از بین این همه بازی عالی رو نداره!
خدانگهدار