AI Center

برای دوستانی که از 3 بعدی سر رشته ندارن راهی پیدا کردم که دیگه انیمیشن هم خود کلاد براتون بسازه

تو صفحه دانلود پلاگین هیگزفیلد برای بلندر که گذاشتم، یکم برید پایین صفحه اونجا 3 مرحله رو نشون داده که اولش یه لینک هست.اینو کپی کنید و داخل کلاد برید تو تنظیمات و این کاستوم کانکتور بهش بدید.فقط توجه کنید اگه کلاد نسخه رایگان دارید یدونه کاستوم کانکتور بیشتر نمیشه بهش داد و اگه قبلا چیزی بهش کانکت کردید باید پاکش کنید

بعد از اینکه کلاد و هیگزفیلد کانکت شدن میتونید بهش بگید از طریق هیگزفیلد مثلا یه پیست و چندتا ماشین رو بلاک اوت کنه(تو هیگزفیلد رایگان فقط میشه بلاک اوت کرد)بعد که ساخت و راضی بودید میتونید بگید حالا انیمتشون هم بکن و دوربین هم مثلا سینمایی باشه

این دیگه همه کار رو خودش میکنه و شما فقط رندر میگیرد.البته رندر هم میتونید بگید خودش بگیره.

تمام این کارها رو بدون هیگزفیلد هم میشه کرد.یعنی هم وصل کردن کلاد به بلندر.

آپدیت:الان یه چیزی تست کردم که مدل رو دانلود کنیم بذاریم تو صحنه بعد خود کلاد میتونه اینا رو بر اساس پرامپت ما بچینه و انیمیت کنه

میتونید افزونه بلندر کیت رو نصب کنید بعد داخل همون بلندر سرچ کنید و مدل رو همونجا با متریال بهتون تحویل میده.البته من اشتراکش رو دارم ولی ورژن رایگانش هم خیلی مدل داره.اینطوری دیگه نیاز به بلاک اوت ساده هم نیست و میتونید دقیقا آبجکتی که میخواید رو تو فیلمتون داشته باشید

Blender Asset Library – 140,000+ Free & Paid 3D Assets | Blendkit

آخرین ویرایش:
یه عکس از خودم و بابام دارم هرکاری میکنم کیفیت ببره بالا هوش مصنوعی چهره هارو بهم میریزه
با جمنای تست کردم
راهی هست بشه چهره ها بهم نریزد؟
بهش پرامپت هم نمیدم همینجوری فارسی میگم

• Like
Reactions: Sarvior
یه عکس از خودم و بابام دارم هرکاری میکنم کیفیت ببره بالا هوش مصنوعی چهره هارو بهم میریزه
با جمنای تست کردم
راهی هست بشه چهره ها بهم نریزد؟
بهش پرامپت هم نمیدم همینجوری فارسی میگم
Treat every uploaded reference image as the permanent identity anchor. Reproduce the exact same person with maximum fidelity. Preserve all defining facial features, proportions, skin tone, texture, asymmetries, and distinctive characteristics. Maintain the same apparent age, ethnicity, and gender presentation unless explicitly instructed otherwise. Only change pose, expression, clothing, accessories, hairstyle (if requested), lighting, camera angle, lens, background, or environment. Identity preservation always takes priority. Never generate a lookalike or alter the person’s identity.

اینو تو Instructions چت جی پی تی بده

• Like
ارزش داره از اینا برا ساخت پست و ریلز اینستا استفاده کنیم؟ از نظر بالا اومدن و فروش نتیجه ای میده یا نه من راحت ده ساله مغازم پیج داره هزار بار روش وقت گذاشتیم به جایی نرسید ولش کردیم :Dکلا علاقه ای به پیج اینا ندارم هیچوقت نتیجه نگرفتم همیشه سنتی و افلاین کار میکنم البته بیشتر از همه استمرار و ماتحت تنگ ندارم عکس گرفتن و پست ریلز درست کردن هم خیلی خسته کننده و مزخرف بود الان یکی دو روزه به فکر افتادم دیدم با یه عکس داغون میشه با جمنای ریلز و پست نسبتا خوب درست کرد ارزش داره وقت بذارم روش یا ول کنم همون ردیت گردیمو ادامه بدم :D

• Like
از 2 روز پیش نمیتونم وصل شم به google flow
احتمالا شماهم نتونید دیگه..کسی راه حلی داره؟
با تغییر ای پی رو تمام کشورها هم قبول نمیکنه...با دی ان اس پولی شکن هم قبول نمیکنه..رو حالت incognito هم نمیشه...یکی هم گفت با سرور مجازی هم رفته بازم قبول نمیکنه.
من احتمال قوی میدم از موبایل ثبت شده ایران رو جیمیل تشخیص میده نمیزاره وارد سایت بشی و پیام
Flow is not available in your country yet.
میده.
من احتمال میدم اگر جیمیل امریکا داشته باشیم ( وریفای شده با شماره امریکا ) بتونیم وصل شیم.
کسی تجربه ای داره ممنون میشم درمیون بزاره..سپاس.

• Like
از 2 روز پیش نمیتونم وصل شم به google flow
احتمالا شماهم نتونید دیگه..کسی راه حلی داره؟
با تغییر ای پی رو تمام کشورها هم قبول نمیکنه...با دی ان اس پولی شکن هم قبول نمیکنه..رو حالت incognito هم نمیشه...یکی هم گفت با سرور مجازی هم رفته بازم قبول نمیکنه.
من احتمال قوی میدم از موبایل ثبت شده ایران رو جیمیل تشخیص میده نمیزاره وارد سایت بشی و پیام
Flow is not available in your country yet.
میده.
من احتمال میدم اگر جیمیل امریکا داشته باشیم ( وریفای شده با شماره امریکا ) بتونیم وصل شیم.
کسی تجربه ای داره ممنون میشم درمیون بزاره..سپاس.

منم از دیروز نمیتونم وصل بشم و تقریبا برای همه اینطوری شده و ربطی هم به قندشکن نداره چون از رو اطلاعات اکانتت نمیذاره وارد بشی

تنها راهش هم همینه که اکانت گوگلی داشته باشه که لوکیشن خارج داشته باشه و هیچوقت هم بدون قندشکن بهش وارد نشی

منم از دیروز نمیتونم وصل بشم و تقریبا برای همه اینطوری شده و ربطی هم به قندشکن نداره چون از رو اطلاعات اکانتت نمیذاره وارد بشی

تنها راهش هم همینه که اکانت گوگلی داشته باشه که لوکیشن خارج داشته باشه و هیچوقت هم بدون قندشکن بهش وارد نشی
یعنی اون اکانتای قبلی که داشتیم رو نمیشه هیج کاریش کرد دیگه؟ مثلا یه اکانت پرو دارم شماره هم نداره این اگه شماره مجازی آمریکا بدم‌ با فیبرشکن وارد میشه؟ یا کلا یکی جدید باید ساخت؟

• Like
یعنی اون اکانتای قبلی که داشتیم رو نمیشه هیج کاریش کرد دیگه؟ مثلا یه اکانت پرو دارم شماره هم نداره این اگه شماره مجازی آمریکا بدم‌ با فیبرشکن وارد میشه؟ یا کلا یکی جدید باید ساخت؟
نمیدونم، من که هیچکدوم از 3تا اکانتم وارد نمیشه ولی تو اکانتت یه جا هست که میزنه از کجاها وصل شدی اگه اونجا بزنه از ایران وصل شدی احتمال داره که دیگه نذاره وارد بشی

بعد شماره مجازی هم فکر نکنم کار کنه.چون موقع اکانت ساختن میگهqr code رو با گوشی اسکن کن تا با گوشی sms بفرستی

به نظرم باید صبر کنیم ببینیم راهی براش پیدا میشه یا نه و الکی پول شماره مجازی ندی

فعلا از این استفاده کن.1000 کردیت رو بگیر بعدم روزی 90 تا کردیت میده

Miora — The Agentic Creative Studio with Memory

Treat every uploaded reference image as the permanent identity anchor. Reproduce the exact same person with maximum fidelity. Preserve all defining facial features, proportions, skin tone, texture, asymmetries, and distinctive characteristics. Maintain the same apparent age, ethnicity, and gender presentation unless explicitly instructed otherwise. Only change pose, expression, clothing, accessories, hairstyle (if requested), lighting, camera angle, lens, background, or environment. Identity preservation always takes priority. Never generate a lookalike or alter the person’s identity.

اینو تو Instructions چت جی پی تی بده
بازم چهره هارو کاملا بهم ریخت

برین تو این لینک درخواست تغییر ریجن بدید و گزینه travel offen رو تیک بزنید..کشوری رو انتخاب کنید که معمولا با وی پی ان بهش وصل میشد.درخواستتون ممکنه 2 تا 3 هفته طول بکشه بررسی بشه...البته قطعی نیست مشکل حل بشه یا نه.

Sign in - Google Accounts

حمید از بین هوش مصنوعی های لوکال کدومشون از نظر کیفی به GPT یا Claude نزدیکن؟
یکسری متن و جزوه و منابع سوالی اند می‌خوام بدم آنالیز کنه
هوش مصنوعی لوکال خیلی خلاصه قدرت تحلیل نداره.
هرچند میتونی اموزششون بدی البته کار نسبتا دشواریه و سیستم قوی میخواد و کلا فکر نکنم با این وضعیت مملکت(قیمت سخت افزار) ارزش داشته باشه.
کار بدون فکر کردن لازم داری میتونی از لوکال استفاده کنی

• Like
من رفتم لوکیشن جیمیلم رو کردم هلند(با قندشکن و آی پی هلند) که الان پیام داد که شواهد نشون میده ایران هستی و واقعا فکر کردی با خر طرفی؟

2 تا فحشم داد و گفت دیگه زرنگ بازی درنیار :D
من با ایپی امریکا و با یک فیلترشکن AAA پولی بالاخره تونستم ریجن رو عوض کنم و وارد گوگل فلو بشم....اولش با یک وی پی ان معمولی امریکا رفتم و درخواست تغییر ریجن زدم که 30 دقیقه بعد پیام داد شواهد نشون میده داری شعر میگی:D
دفعه بعدی تصمیم گرفتم با یک ایپی تمییز و بدون نشتی این کارو انجام بدم که خدارو شکر درست شد....با فیلترشکن های معمولی به راحتی نشت ایپی میگیرد و نمیشه.

• Like
Reactions: hamid_barca

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or