AI Center

اینو امروز پیدا کردم.فکر کنم سایتش چینی هست که اینقدرم مرام و معرفت دارن :D

همون اول که ثبت نام کنید بعد روی دکمه Upgrade بزنید و ببندید 1000 توکن بهتون میده با روزانه 90 توکن(این 90 تا سیو نمیشه و اگه استفاده نکنید سوخت میشه)

ولی محیط کاربریش و کارایی که میکنه عالیه.یکم شاید اولش پیچیده به نظر بیاد ولی کار کنید دستتون میاد.از کارای ساده مثل حذف بکگراند و آپ اسکیل داره تا کارایی مثل با یک کلیک عکستون رو از زاویه های مختلف بهتون بده

برای ویدئو هم سیدنس 2 و minimax H3 رو هم داره.مدل سازی 3 بعدی هم میکنه.حتی خودش محیط 3 بعدی داره که همونجا بتونید کار 3 بعدی بکنید

تو این سایتهایی که توکن روزانه میدن و مدلهای مختلف رو دارن این به نظرم یه سر و گردن از بقیه بهتر بود

Miora — The Agentic Creative Studio with Memory

تو این ویدئو هم همه بخشها رو یه توضیح مختصر داده

همون اول که ثبت نام کنید بعد روی دکمه Upgrade بزنید و ببندید 1000 توکن بهتون میده با روزانه 90 توکن(این 90 تا سیو نمیشه و اگه استفاده نکنید سوخت میشه)

ولی محیط کاربریش و کارایی که میکنه عالیه.یکم شاید اولش پیچیده به نظر بیاد ولی کار کنید دستتون میاد.از کارای ساده مثل حذف بکگراند و آپ اسکیل داره تا کارایی مثل با یک کلیک عکستون رو از زاویه های مختلف بهتون بده

برای ویدئو هم سیدنس 2 و minimax H3 رو هم داره.مدل سازی 3 بعدی هم میکنه.حتی خودش محیط 3 بعدی داره که همونجا بتونید کار 3 بعدی بکنید

تو این سایتهایی که توکن روزانه میدن و مدلهای مختلف رو دارن این به نظرم یه سر و گردن از بقیه بهتر بود

هیگزفیلد یکم یاد بگیره [-(

تنسنت هم پشتشه

آخرین ویرایش:
گوگل یه آپدیت برای omni 1.1 داده که دیگه میتونید تا 40 ثانیه فیلم رو افزایش بدید.فرقش هم با بقیه مدلها اینه که به جای در نظر گرفتن 1 ثانیه از فریم آخر ویدئو قبلی، میاد تا 10 ثانیه از ویدئو قبلی رو نگاه میکنه و فیلم جدید رو براساس اون میسازه و دیگه اینطوری صدا و تصویر تو ویدئو جدید بهم نمیخوره(البته تا حدودی)

کار خاصی هم نمیخواد بکنید.فیلم اول رو که ساختید بعد همون رو بندازید داخل پرامپت و بهش بگید ادامه اینو میخوام بسازم

اینجا توضیحات و نمونه هاش رو گذاشته:
Gemini Omni 1.1 Flash lets you build with more control

خیلی سایت جالبه فقط کاش آموزشی چیزی هم برای قسمت 3D CINEMATOGRAPHY می‌بود. یوتیوب رو نگاه کردم چیزی پیدا نکردم. به نظر برای رفرنس ویدئو ساختن مفید باشه

امروز داشتم گزارش تحلیل کانسپت برای یه پل روی رودخونه در گوشه ای از بلاد کفر می نوشتم

به کوپایلوت گفتم از روی وضع موجود برای گزینه پیشنهادی یک و دو داخل گزارش برام تصویر بساز

1000025638.jpg

تصویر وضع موجود

1000025639.jpg

تصاویری که جهان پهلوان ساخت و گذاشت توی گزارش

دوستان راهی نیست از ai برا کارا خلاف استفاده کرد؟ :دی جعل و اینا مثلا :دی
نـــــــــــــــــــه :D

جعل در چه حد؟اگه نوشته و عکس نه چندان حساس هست خب میدی به چت جی پی تی(یا هر مدل دیگه ای) و میگی مثلا فلان قسمتش رو عوض کن

البته اگه خیلی چیز حساسی باشه احتمال داره متوجه بشه و نذاره

نـــــــــــــــــــه :D

جعل در چه حد؟اگه نوشته و عکس نه چندان حساس هست خب میدی به چت چی پی تی و میگی مثلا فلان قسمتش رو عوض کن

البته اگه خیلی چیز حساسی باشه احتمال داره متوجه بشه و نذاره
:دی در حد document و اینا برا سایتا فری لنسری. قبلا میشد پیچوندش یه outcomeای میداد ولی دیگه مدلا باهوش شدن نمیشه پیچوندشون :دی گفتم شاید یه جیل بریکی چیزی کسی بلد باشه

:دی در حد document و اینا برا سایتا فری لنسری. قبلا میشد پیچوندش یه outcomeای میداد ولی دیگه مدلا باهوش شدن نمیشه پیچوندشون :دی گفتم شاید یه جیل بریکی چیزی کسی بلد باشه
در این حد که دیگه جعل نیست.شاید خودت نشستی صادقانه براش توضیح دادی :D

ولی جیل بریکش استفاده از هوش مصنوعی لوکال هست...نگی من بهت گفتما ;))

• Like
Reactions: emaad.mir

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or