AI Center

من با ایپی امریکا و با یک فیلترشکن AAA پولی بالاخره تونستم ریجن رو عوض کنم و وارد گوگل فلو بشم....اولش با یک وی پی ان معمولی امریکا رفتم و درخواست تغییر ریجن زدم که 30 دقیقه بعد پیام داد شواهد نشون میده داری شعر میگی:D
دفعه بعدی تصمیم گرفتم با یک ایپی تمییز و بدون نشتی این کارو انجام بدم که خدارو شکر درست شد....با فیلترشکن های معمولی به راحتی نشت ایپی میگیرد و نمیشه.
منم یه اکانت گوگل داشتم از قبل ریجنش آمریکا بود و الان با وی پی ان خوب ارور ریجن نمی ده تو فلو. نکته ی جالبش هم اینه که قبلا خیلی با آیپی ایران تو اون اکانت گوگل رفته بودم

• Like
Reactions: Episode 09
View attachment VID_20260907_112542_891.mp4

ایلان ماسک:
نهایتا تا ۱۰ سال دیگر با کارکردن پول در می‌آوریم؛ پس از آن هوش مصنوعی بیشتر شغل‌ها را به‌دست می‌گیرد.

چند سال دیگه اینکه چند ساعت کاری کنی و آخر ماه حقوق بگیری، منسوخ شده.

جواب Grok به طرح پرسش من به این ادعا:
ماسک در چند مصاحبه و سخنرانی مختلف (از جمله در فروم سرمایه‌گذاری آمریکا-عربستان و پادکست نیکل کامات) گفته که:

• در ۱۰ تا ۲۰ سال آینده (و احتمالاً حتی زودتر، مثلاً ۱۰-۱۵ سال)، کار کردن دیگر ضرورت نخواهد بود و تبدیل به یک انتخاب اختیاری می‌شود؛ چیزی شبیه سرگرمی یا بازی یا پرورش سبزی در حیاط خانه.
  • هوش مصنوعی و ربات‌های انسان‌نما (مثل اپتیموس تسلا) بیشتر کارها را انجام خواهند داد و کالاها و خدمات آن‌قدر فراوان می‌شوند که «درآمد بالای همگانی» (Universal High Income) جایگزین سیستم فعلی حقوق و دستمزد می‌شود.
  • در نهایت، حتی پول هم ممکن است اهمیت فعلی‌اش را از دست بدهد، چون کمبود از بین می‌رود.

او این آینده را «عصر فراوانی» توصیف می‌کند و می‌گوید کار کردن مثل الان که برای زنده ماندن مجبوریم، منسوخ خواهد شد.

البته این پیش‌بینی بسیار خوش‌بینانه و وابسته به پیشرفت سریع رباتیک و هوش مصنوعی است و هنوز خیلی‌ها در مورد زمان‌بندی و چگونگی توزیع این ثروت تردید دارند.

آخرین ویرایش:
  • Raised Eyebrow
Reactions: Episode 09
View attachment 421178

ایلان ماسک:
نهایتا تا ۱۰ سال دیگر با کارکردن پول در می‌آوریم؛ پس از آن هوش مصنوعی بیشتر شغل‌ها را به‌دست می‌گیرد

چند سال دیگه اینکه چند ساعت کاری کنی و آخر ماه حقوق بگیری، منسوخ شده.
خب این همه آدم رو کره زمین میخوان چه غلطی بکنن برای پول در آوردن؟ 😐

وقتی یه هوش مصنوعی بتونه اندازه چند نفر کار کنه دیگه چرا باید به این افراد پول داد؟حالا اونا پول در نیارن میخوان چه کنن برای گذران زندگی؟

بعید میدونم صبر کنن تا از گشنگی بمیرن...مگر اینکه دولتها بگن به همه مردم حقوق میدیم که بازم به نظرم نمیشه

این ایلان ماسک آخرش معلوم میشه آدم فضاییه :D

خب این همه آدم رو کره زمین میخوان چه غلطی بکنن برای پول در آوردن؟ 😐

وقتی یه هوش مصنوعی بتونه اندازه چند نفر کار کنه دیگه چرا باید به این افراد پول داد؟حالا اونا پول در نیارن میخوان چه کنن برای گذران زندگی؟

بعید میدونم صبر کنن تا از گشنگی بمیرن...مگر اینکه دولتها بگن به همه مردم حقوق میدیم که بازم به نظرم نمیشه

این ایلان ماسک آخرش معلوم میشه آدم فضاییه :D
اتفاقا مصاحبه-گر Economist دقیقا همین سوال تو رو از ماسک میپرسه.:D و جواب ماسک واقعا جالبه:

فراوانی و abundance کالاها و خدمات باعث میشه که حتی پول مفهوم فعلی خودشو از دست بده. البته نه به این معنی که پول کاملا از بین بره. هنوز زمین، آثار هنری خاص، جواهرات و... ارزش و قیمت خواهند داشت. ولی کالاهای مصرفی و خدمات انقدر ارزون میشه که به پولش اصلا فکر نمیکنی!:D

خب الان مشکلی که هست دیگه همیشه باید قندشکن گرونِ پدر مادر دار بخریم وگرنه باز تشخیص میده 😐
فکر نکنم دیگه مشکلی باشه..چون گفتیم گاهی سفر میکنیم به امریکا..حالا شاید الان امریکا نباشیم....غلط کرده دوباره ببنده:D

دوستان راه حلی برای مشکل اکانت گوگل فلو پیدا شد؟ تغییر ریجن چجوری باید انجام بدیم؟
فعلا همین که دوستان گفتن.ولی من چند بار درخواست دادم نشد.

قندشکن هم قبلش تست کردم ip leak و dns leak هم نداشت

ولی چیزهایی که دیدم برای اینکه گوگل حرفت رو قبول کنه برای تغییر ریجن اینه که مثلا متد پرداخت رو بتونی یه کارت اعتباری و آدرس همون کشور وارد کنی.بعد قبل درخواست هم بری ببینی اکانتت تو چه دستگاههایی ساین این هست و همه رو به جز دستگاه اصلیت خارج بشی

به نظرتون میشه تیکه‌ای از یه فیلم سینمایی رو به عنوان رفرنس برای حرکت دوربین و اینا به هوش مصنوعی داد که بگی مثلا نحوه حرکت دوربین و اجسام این طوری باشه یا باید خیلی ساده‌تر مثل چند تا مکعب و مستطیل توی بلندر و اینا باشه؟🤔

به نظرتون میشه تیکه‌ای از یه فیلم سینمایی رو به عنوان رفرنس برای حرکت دوربین و اینا به هوش مصنوعی داد که بگی مثلا نحوه حرکت دوربین و اجسام این طوری باشه یا باید خیلی ساده‌تر مثل چند تا مکعب و مستطیل توی بلندر و اینا باشه؟🤔
آره برای چی نشه؟اتفاقا هر چی دقیقتر باشه نتیجه کار بهتر میشه.فقط باید درست حالیش کنی که همون فیلم رو بازسازی نکنه.مثلا کاراکتر شیت بهش بدی و بگی اینو بذار جای کاراکتر اصلی

البته تو این قضیه رفرنس دادن های طولانی و چند دوربینه فعلا سیدنس 2.5 خیلی دقیق عمل میکنه که خب گرونه.برای بقیه هوش مصنوعی ها بهتره تیکه تیکه رفرنس بدید چون وقتی دوربین سوئیچ میشه خیلی گیج میزنن

خب الان مشکلی که هست دیگه همیشه باید قندشکن گرونِ پدر مادر دار بخریم وگرنه باز تشخیص میده 😐
درود
من از همین قندیهای وی۲ری تل ۲۰۰ گیگ ۱۵۰ گرفتم با سرور المان درخواست دادم دو ساعت بعد قبول کرد و باز شد! تا الان که ۳ روز گذشته اوکی بوده!
البته من برای اینکه متوجه بشم نشتی داره یا نه یوتوب موزیک رو گوشی باز میکنم، اون خیلی گیره اگه باز شد ای پی برای گوگلم اوکیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or