afro samurai

سلام.تو اون مرحله که میره زیر زمین چه طوری باید اون دستگاه بزرگ که برق تولید میکنه و ازش ادم میاد بیرون از بین ببرم؟لطفا کمک کنید.:love:;)
دوست عزیز یه دو تا پست بالاتر رو بخون بعد پست بزن. به خاطر خودت میگم که سریع تر به جواب برسی

سلام ...
ابتدا باید در برابر ضربه دشمن با شمشیر دفاع کنید و بعد بلافاصله کلید پرش را بزنید و جهت بدید تا پرتاب کنه فکر کنم 3 بار باید پرتاب کنید داخل دستگاه.
حامد خان میشه دقیق بگی چجوری باید پرتشون کرد ؟ چون کارایی که گفتیرو کردم رد نشد
سلام.تو اون مرحله که میره زیر زمین چه طوری باید اون دستگاه بزرگ که برق تولید میکنه و ازش ادم میاد بیرون از بین ببرم؟لطفا کمک کنید.:love:;)
ویرایش : الان دوباره رفتم رد شد باید صحنرو اهسته هم بکنید + کارایی که حامد گفت یعنی باید در برابر ضربه دشمن با شمشیر دفاع کنید و بعد بلافاصله کلید پرش را بزنید

آخرین ویرایش:
میگم بچه ها این بازی حال میده ؟:confused:
ارزش خرید رو داره چند ساعته چقدر اچیومنت میده ؟
پسر تو چقدر دنبال آچیومنت هستی؟ تو هر تاپیکی که نگاه می کنیم یه پست این جوری ازت میبینم.
جواب: حال که میده اگه از این سبک بازی ها خوشت بیاد. بستگی به مهارتت داره که بتونی تموم کنی یا نه و در کل بازی کمی وقت گیر است. آچیومنت هم در حد متوسط میده.

من که واقعا با این بازی حال کردم
یه سبک جدید بعد از این همه بازی تکراری خیلی حال داد
به همه پیشنهاد میکنم این بازیو بگیرن
به نظر من صدا گذاریش و موزیکاش بهترین قسمت بازی بود البته گرافیک هم حرف نداشت

من که واقعا با این بازی حال کردم
یه سبک جدید بعد از این همه بازی تکراری خیلی حال داد
به همه پیشنهاد میکنم این بازیو بگیرن
به نظر من صدا گذاریش و موزیکاش بهترین قسمت بازی بود البته گرافیک هم حرف نداشت
البته من در مورد موزیکش کاملا بهات موافقم ولی صداگذاریش اصلا خوب نبودش. در ضمن گرافیکش هم چون هنری بود به نظر من هم تا حدودی خوب بود مخصوصا قسمت خونش:biggrin1:

البته من در مورد موزیکش کاملا بهات موافقم ولی صداگذاریش اصلا خوب نبودش. در ضمن گرافیکش هم چون هنری بود به نظر من هم تا حدودی خوب بود مخصوصا قسمت خونش:biggrin1:

منم با نظرت موافقم, تازه گرفتمش ولی یه چیز دیگه که من تاحالا سامورایی معتاد ندیدم.:biggrin1:
بازیشم جالبه به من که داره حال میده.مخصوصا موزیکش, رپ سیاه پوستی(نمیدونم اسم سبکش چیه)

آخرین ویرایش:
منم با نظرت موافقم, تازه گرفتمش ولی یه چیز دیگه که من تاحالا سامورایی معتاد ندیدم.:biggrin1:
بازیشم جالبه به من که داره حال میده.مخصوصا موزیکش, رپ سیاه پوستی(نمیدونم اسم سبکش چیه)
مگه هر کس سیگار تو دهنش باشه معتاده ؟؟ /:) :cheesygri

دوستان عزيز نسخه PAL اين بازي Wave 3 هست يا نه ؟؟؟
iXtreme 1.51 ميخواد ؟؟؟؟ بازي نكنيم بن شيم :biggrin1:
بله دوست عزیز نسخه PAL باید کنسولو به 1.51 آپدیت کنی تا اجرا شه ;)
چون من همین هفته پیش که گرفتمش اجرا نشد به 1.51 آپدیت کردم راحت اجرا شد :smile:

بله دوست عزیز نسخه PAL باید کنسولو به 1.51 آپدیت کنی تا اجرا شه ;)
چون من همین هفته پیش که گرفتمش اجرا نشد به 1.51 آپدیت کردم راحت اجرا شد :smile:

نه دوست من من بدون اپدیت دارم بازی میکنم و اصلا نمیدونم کنسولم 1.51هست یانه؟

مگه هر کس سیگار تو دهنش باشه معتاده ؟؟ /:) :cheesygri
نه,منظورم همین سیگاری بود اخه حتی باس های بازی هم سیگار میکشن:biggrin1:ولی درکل بازی جالبی هست

نه دوست من من بدون اپدیت دارم بازی میکنم و اصلا نمیدونم کنسولم 1.51هست یانه؟

نه,منظورم همین سیگاری بود اخه حتی باس های بازی هم سیگار میکشن:biggrin1:ولی درکل بازی جالبی هست
مثل اینکه سازنده های بازی به سیگار علاقه ی زیادی داشتن :laughing: ...

منم رفيقم بازي رو تست كرد بدون 1.51 اجرا شد !!!
ولي من هنوز بازي نكردمش موندم بازي كنم يا نه !!!
اگه تغيير داده باشن بازي رو بن ميشيم :biggrin1:

منم رفيقم بازي رو تست كرد بدون 1.51 اجرا شد !!!
ولي من هنوز بازي نكردمش موندم بازي كنم يا نه !!!
اگه تغيير داده باشن بازي رو بن ميشيم :biggrin1:
نوید جان تا جایی که من میدونم این بازی مشکلی نداره و بدون 1.51 هم می تونی بازی کنی. تو بر بگیر بازی کن خیلی بازی باحالی از دستت میره ها:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or