Adam Boyes : اصلا با دیدن این بازی عقلمو از دست دادم!!!

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
PS42.jpg
درود
Adam Boyes یکی از اعضای کلیدی قسمت سرگرمی های سونی طی صحبت هایی که در آخرین اپیزود PlayStation Blogcast منتشر شد، حرفهایی میزند که هایپ طرفداران این شرکت را چندبرابر میکند!!!
من شانس این رو داشتم که به صورت بسیار مخفیانه و دزدکی ، یکی از بازیهایی که قراره برای Ps4 منتشر بشه رو ببینم، یعنی هر چی از این اثر شاهکار بگم کم گفتم،اصلا با دیدن این بازی عقلمو از دست دادم!!!من نمیتونم و حق ندارم چیزی در مورد بازی بگم،ولی این بازی یکی از بهترین عناوین ps4 میباشد.
او حتی اشاره نکرده که این عنوان چه بازی است، فقط گفته است که برای جدیدترین کنسول آنها یعنی PS4 منتشر میشود..باید صبر کرد و دید که چه عنوانی است...
source

Last edited by a moderator:
فکر نمیکنم بخاطر گرافیک بگه عقلمو از دست دادم! چون مثلا بازیی که دیده مگه چقدر از کیلزون گرافیک بیشتری داره؟ من احساس میکنم بازیه یا ساخته کیجه یا لست گاردینه

فکر نمیکنم بخاطر گرافیک بگه عقلمو از دست دادم! چون مثلا بازیی که دیده مگه چقدر از کیلزون گرافیک بیشتری داره؟ من احساس میکنم بازیه یا ساخته کیجه یا لست گاردینه
اگه ما یکم دقت کنیم که ببینیم چه کسی این حرف رو زده قطعا میفهمیم که چه بازی رو گفته؟؟؟؟
وقتی یکی از اعضای مهم این شرکت میاد میگه که اینجوری شده بعد دیدن بازی، ما که دیگه بماند، آخه کم کسی که این حرف رو نزده ناسلامتی خودش هربازی قبل از اینکه ما تریلرش رو ببینیم از همه چیز خبرداره و نیاز نیست انقدر سورپرایز و هیجان زده بشه ولی این دفعه قضیه فرق میکنه...به نظر من فقط تیم آیکو و ناتی داگ میتونن حتی اونارو هم (اعضای کلیدی این کمپانی بزرگ)هیجان زده بکنن...
داداش دقیقا حدست مثل منه، اگه یادت بیاد همون زمانی که TLG توی توکیوگیم شو نمایش داده شد، همه ی فَک ـا افتاده بود، اصلا اون موزیکی که روی اون قسمت بود و اون تریکو و اون پسربچه با اون منظره های زیبا و جلوه های بصری بی نظیر که دیگه داستان بمانــــــــــــــــــــــــــــــــــــد...اصلا همه چیز بازی باور کن خارق العاده اس یعنی هرچی بگم کم گفتم..من که نمیتونم صبر کنم ببینم چه بازی بود:bighug:
البته اگه The Last Guardian نباشه قطعا بازی ناتی داگ هستش;)

اگه TLG نشون داده بودن که باید خبر مرگش رو منتشر می کردند:d.

اگه TLG نشون داده بودن که باید خبر مرگش رو منتشر می کردند:d.
همچین بعید هم نیســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت...
باور کنین تصاویر این بازی رو وقتی دوباره بعد این همه مدت نگاه میکنم، انچنان جنبشی توی تک تک سلول های بدنم ایجاد میشه و میخواد اشک شوق از چشمان بنده سرازیر بشه که حد نداره....
62382819406250641985.jpg

اصلا یه لحظه فکرش رو بکنین که با تریکو بخواین از این قلعه فرار کنین و ....
فقط خدا میدونه چه ماجراجویی رو قراره تجربه کنیم
جالبش اینکه ما تاحالا فقط تریلر این اثر زیبا رو دیدیم و عاشق شدیم ، وای به حال روزی که دسته رو بگیریم دستمو ن و خودمون بخوایم این بازی رو تجربه کنیم...:praying:

باور کنین تصاویر این بازی رو وقتی دوباره بعد این همه مدت نگاه میکنم، انچنان جنبشی توی تک تک سلول های بدنم ایجاد میشه و میخواد اشک شوق از چشمان بنده سرازیر بشه که حد نداره....
62382819406250641985.jpg

جالبش اینکه ما تاحالا فقط تریلر این اثر زیبا رو دیدیم و عاشق شدیم ، وای به حال روزی که دسته رو بگیریم دستمو ن و خودمون بخوایم این بازی رو تجربه کنیم...:praying:
این هیولا چقدر گنده است:d

:|

یعنی شما فکر میکنی زمانی که بازی رو معرفی میکنن تازه شروع میکنن بازی رو بسازن ؟!!!

نه نیما جان اتفاقن می خواستم این رو هم تو پرانتز باز کنم که شما براتون سو تفاهم نشه...

من فکر می کنم اگر چیز زیادی از این بازی برای نمایش داشتن تو همون مراسم لانچ که بهترین موقع بود که هایپ 100% کنن ملت رو به نمایش می ذاشتن،هر چند که کلن دیدن لوگوی ناتی داگ و یا آنچارتد به تنهایی هایپ کنندست اما اگر چیز زیادی (مانند گیم پلی) برای نمایش داشتن 100% این رو نشون می دادن تا یه سریها که دست نگه داشتن تا بازیهای بزرگ روانه بازار بشن رو جذب کنه همون روزهای نخست کنسول PS4 رو بخرن و بازار منفجرتر از اینی که شده بشه...

من که می گم The Order 1886 هست به این دلیله که این بازی دیگه داره آماده می شه و جز چند عکس از GI چیزی ازش ندیدیم...تریلری هم که توی E3 دیدیم گرافیک عالی ای داشت با اینکه تازه معرفی شده بود

-----------------------------------------

دوستانی که می گن نسخه جدیدی از GOW هست فکر نمی کنم این طور باشه،خود سونی و سانتا بعد از GOW A و فروش کمش نسبت به نسخه های دیگه قرار شده حالا حالاها سمت این سری نرن به همین خاطر هم سانتا مونیکا رفته سراغ آی پی جدید که شنیدیم Open World هست تا برای مدتی به جای GOW روش کار کنن تا هم استعدادهای نهفته این استودیو رو بیش از پیش بشه حس کرد هم اینکه یه استراحت به سری GOW بدن تا برای نسخه IV حسابی بترکونن و یه بازی تکراری به دست طرفدارها ندن...

یه پیشنهادم می کنم به دوست داران سونی و کنسولهاش،خواهشن اینقدر یه استودیو رو تبدیل به بت نکنید...به خدا تمام استودیوهای سونی کارشون بیسته و تو هر سبک عجوبه می سازن...

آخرین ویرایش:
62382819406250641985.jpg

واقعا نمیدونم فامیتو اودا میخواد تو این بازی چیکار کنه .
به گفته اودا همیشه خواسته چیزی بسازه که تجربه ی جدیدی باشه.

لامصب کل زندگیه مارو گرفته این بازی.....
ولی بازم همین که قراره بیاد برای من بسه.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or