Adam Boyes : اصلا با دیدن این بازی عقلمو از دست دادم!!!

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
PS42.jpg
درود
Adam Boyes یکی از اعضای کلیدی قسمت سرگرمی های سونی طی صحبت هایی که در آخرین اپیزود PlayStation Blogcast منتشر شد، حرفهایی میزند که هایپ طرفداران این شرکت را چندبرابر میکند!!!
من شانس این رو داشتم که به صورت بسیار مخفیانه و دزدکی ، یکی از بازیهایی که قراره برای Ps4 منتشر بشه رو ببینم، یعنی هر چی از این اثر شاهکار بگم کم گفتم،اصلا با دیدن این بازی عقلمو از دست دادم!!!من نمیتونم و حق ندارم چیزی در مورد بازی بگم،ولی این بازی یکی از بهترین عناوین ps4 میباشد.
او حتی اشاره نکرده که این عنوان چه بازی است، فقط گفته است که برای جدیدترین کنسول آنها یعنی PS4 منتشر میشود..باید صبر کرد و دید که چه عنوانی است...
source

Last edited by a moderator:
HL3 رو دیده :-/ :دی
نظر خودتون رو قاطی متن خبر نکنین. اگر نظری در مورد خبر دارین، توی یه پست جداگانه و به غیر از پست اول ارسال کنین.
تو متن خبر هم جانب بی طرفی رو رعایت کنین. کلماتی مثل: "شرکت معظم" و "استاد" و ... جایی توی متن اصلی خبر ندارن.
جداً استاد تو این خبر بود !؟ /:)

احتمالا پروژه ناتی داگ رو دیده

یا شاید بازی جدید سانتا مونیکا

شاید بازی جدید team ico و یحتمل tlg

شاید بازی مدیا

احتمالا sce japan studio بازی جدید یا demons souls جدید

دیوید کیج هم هستش با quantic dream

پولی فونی هم میتونه باشه

شاید گوریلا بازی اصلیشو که تیم اصلیش داره میسازه دیده باشه

و یک عالمه استودیو خیلی عالی از سمت سونی که فقط شاهکار میسازن
=)):)):dداداش میگم احتمال نداره چیز دیگه ای باشه؟؟؟تو که همش رو گفتی؟؟؟
بعدش هم اون قسمت خبر هم نوشته بودم استاد و .... قسمت نظر شخصی بود که همه اینکارو میکنن چیز جدیدی نیستش ولی خب به دستور ناظمین برداشته شد باز هم گفتم، نظر شخصی بودش...جدی نگیرین..
پ.ن : همون خبری که بالا بودش و بعد پاک شد رو منظورم هست...
در این که سازنده بازی TLG استاد هستش،شک نکنین، تازه یه چیزی از استاد فراتر:bighug:، من نمیدونم چرا بعضی ها تعجب کردن...:-/:d

لطفاً از پست های تنش زا خودداری کنید.
این دفعه فقط پست ها رو پاک می کنم اما دفعه بعد متاسفانه مجبور به برخورد میشم.
اگر مخالف هستید فقط لازمه پست ندید و یا با احترام نظرتون رو بگید.

برادر مایکروفن گرامی...
همین چندپست بالارو نگاه کنید تا ناظم گرامی ببینید چی گفته، همین چند پست قبل از اینکه شما بدید رو پاک کرد
اگر مخالف هستید فقط لازمه پست ندید و یا با احترام نظرتون رو بگید.
مفهوم شد؟؟؟در ضمن حتمانباید که ترول کنید، اگه اینجوری خوبه که ما هم بیایم توی تاپیک شما مایکروفن ها و ترول کنیم، یعنی اینجوری خوبه؟؟؟
هرچی هیچی نمیگیم بعضی از این مایکروفن ها فقط دوست دارن ترول کنن:|

برادر مایکروفن گرامی...
همین چندپست بالارو نگاه کنید تا ناظم گرامی ببینید چی گفته، همین چند پست قبل از اینکه شما بدید رو پاک کرد

مفهوم شد؟؟؟در ضمن حتمانباید که ترول کنید، اگه اینجوری خوبه که ما هم بیایم توی تاپیک شما مایکروفن ها و ترول کنیم، یعنی اینجوری خوبه؟؟؟
هرچی هیچی نمیگیم بعضی از این مایکروفن ها فقط دوست دارن ترول کنن:|
بیخیال داداش اگه شما عکس العمل نشون ندی تموم میشه میره .
-------------

به نظر من احتمالش خیلی کمه منظورش اخرین نگهبان باشه . چون این بازی فکر نمیکنم طوری باشه که با دزدکی دید زدن اینقد تاثیر بزاره . یعنی طوریه که باید یکم ادامش بدی تا بفهمی چیه . این مورد یحتمل پروژه بعدی سانتاست . یا انچارتد 4. چون اینجور که معلومه گرافیک یا سبک بازی منظورشه

از اونجا که گفته قراره منتشر بشه یعنی بازی پیش تر معرفی شده

نظر من:

آنچارتد 4 که نمی تونه باشه چون هنوز یک ماه نشده از معرفیش می گذره پس بنا بر این چیز زیادی ازش ساخته نشده

به احتمال بسیار زیاد بازی The Order 1886 هست و اگر می گفت بازی جدیدی هست که هنوز معرفی نشده می شد اون وقت به پروژه Santamonica,Quantic Dream,Media Molecule و یا Japane Studio و یا ICO Team اشاره کرد در نتیجه بیشترین احتمال مربوط به بازی The Order 1886 هست که ساختش داره کامل می شه کم کم...

باز خوبه Adam توی استودیوهای سونی ای عقلتو از دست دادی . پس ما قبل دیدن تیزر اول باید به آمبولانس بزنگیم .
وقتی برای اولین بار آنچارتد 2 رو پشت دربهای بسته نمایش دادن چند تا ژورنالیست رو با برانکار از اونجا خارج کردن :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or