Adam Boyes : اصلا با دیدن این بازی عقلمو از دست دادم!!!

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
PS42.jpg
درود
Adam Boyes یکی از اعضای کلیدی قسمت سرگرمی های سونی طی صحبت هایی که در آخرین اپیزود PlayStation Blogcast منتشر شد، حرفهایی میزند که هایپ طرفداران این شرکت را چندبرابر میکند!!!
من شانس این رو داشتم که به صورت بسیار مخفیانه و دزدکی ، یکی از بازیهایی که قراره برای Ps4 منتشر بشه رو ببینم، یعنی هر چی از این اثر شاهکار بگم کم گفتم،اصلا با دیدن این بازی عقلمو از دست دادم!!!من نمیتونم و حق ندارم چیزی در مورد بازی بگم،ولی این بازی یکی از بهترین عناوین ps4 میباشد.
او حتی اشاره نکرده که این عنوان چه بازی است، فقط گفته است که برای جدیدترین کنسول آنها یعنی PS4 منتشر میشود..باید صبر کرد و دید که چه عنوانی است...
source

Last edited by a moderator:
نظر شخصی شما و بنده هست و کاملا قبول ولی به هیچ وجه کمپانی که بهترین بازی های یه کنسول رو ساخته دست کم نگیر . LBP کلفت ترین و خفن ترین IP این نسل بود .
من از همون اول هم گفتم ولی شما باز حرف خودتو میزنی:)من با این قسمتی که قرمز کردم و حرف شما بود مخالفمl-)..ولی باز هم میگم سلیقه ای هستش،اینجوری بخوایم بگیم،حرف هیشکدوممون به جایی نمیرسه;)

احتمالا پروژه ناتی داگ رو دیده

یا شاید بازی جدید سانتا مونیکا

شاید بازی جدید team ico و یحتمل tlg

شاید بازی مدیا

احتمالا sce japan studio بازی جدید یا demons souls جدید

دیوید کیج هم هستش با quantic dream

پولی فونی هم میتونه باشه

شاید گوریلا بازی اصلیشو که تیم اصلیش داره میسازه دیده باشه

و یک عالمه استودیو خیلی عالی از سمت سونی که فقط شاهکار میسازن

100% بازیه بعدی سانتا مونیکا رو داره میگه! :bighug:

من خودم اولین بار که GOW بازی کردم عقلمو از دست دادم!:-o ساختن همچین شاهکار هایی فقط از سانتا بر میاد:punk:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or