Adam Boyes : اصلا با دیدن این بازی عقلمو از دست دادم!!!

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
PS42.jpg
درود
Adam Boyes یکی از اعضای کلیدی قسمت سرگرمی های سونی طی صحبت هایی که در آخرین اپیزود PlayStation Blogcast منتشر شد، حرفهایی میزند که هایپ طرفداران این شرکت را چندبرابر میکند!!!
من شانس این رو داشتم که به صورت بسیار مخفیانه و دزدکی ، یکی از بازیهایی که قراره برای Ps4 منتشر بشه رو ببینم، یعنی هر چی از این اثر شاهکار بگم کم گفتم،اصلا با دیدن این بازی عقلمو از دست دادم!!!من نمیتونم و حق ندارم چیزی در مورد بازی بگم،ولی این بازی یکی از بهترین عناوین ps4 میباشد.
او حتی اشاره نکرده که این عنوان چه بازی است، فقط گفته است که برای جدیدترین کنسول آنها یعنی PS4 منتشر میشود..باید صبر کرد و دید که چه عنوانی است...
source

Last edited by a moderator:
به نظر من هرکی بر اساس سلیقه اش یه نظری میده .

یکی میگه بازی برا ناتی داگ بوده .
یکی دیگه میگه مال سانتا مونیکا .
شما میگی تیم ایکو .

خودم میگم احتمالا بازی مدیا مولکوله :d

به نظر من هرکی بر اساس سلیقه اش یه نظری میده .

یکی میگه بازی برا ناتی داگ بوده .
یکی دیگه میگه مال سانتا مونیکا .
شما میگی تیم ایکو .

خودم میگم احتمالا بازی مدیا مولکوله :d
درسته داداش ، هرچقدرم بازی مدیامولکول خوب و خوف باشه دیگه اینطور توصیف نمیکنه،این توصیف ها نداآور یک اثر ماندگار و بسیار بسیار بسیار بسیار شاهکار هستش:
23786273150645196441.jpg

به نظر من آنچارتد 4 بوده
چون نولـان نورث همـ قبلـا این مدلی هایپ شده بود :d
I've seen some stuff gameplay
I don't remember what game it was
but they were doing some testing on the PS4
and I couldn't believe it was gameplay

خسته نباشی . اومده یه چیزی بگه و بره ..توکه حق نداری درباره بازی چیزی بگی پس چرا اومدی هیجان زده شدی
یعنی چــــی حق نداری؟؟؟بهتره قبل از اینکه پست بدین قبلش قشنگ فکر کنین و از لحاظ نوشتن پست خودتون رو اصلاح کنین...
بعدشم شما تا حالا چیزی به اسم نظر شخصی شنیدین؟؟:|من نظر شخصی ـیم رو گفتم همین:|

وقتی بازی را دیده اینجوری کپ کرده یعنی اینکه بازی گرافیک خارق العاده ای داشته و این قضیه هم فقط از دست ناتی داگ بر میاد:x

کلا از این حرف ها تو این نسل در مورد بازی های ps4 زیاد می شنویم به نظرم سونی دوباره نسل طلایی ps2 را برامون زنده میکنه

درسته داداش ، هرچقدرم بازی مدیامولکول خوب و خوف باشه دیگه اینطور توصیف نمیکنه

بهترین IP جدید انحصاری سونی برای PS3 فقط و فقط و فقط LBP بود . بقیه IP ها در رتبه های بعدی هستند حتی Unch و TLOU . همین الان بهترین IP کنسول VITA هم Tearaway هست .

محض اطلاع فقط . خواهشا MM رو دست کم نگیرید .

بهترین IP انحصاری سونی برای PS3 فقط و فقط و فقط LBP بود . بقیه IP ها در رتبه های بعدی هستند حتی Unch و TLOU . همین الان بهترین IP کنسول VITA هم Tearaway هست .

محض اطلاع فقط .
برادر من با کمال احترام با حرفت خیلی عجیب مخالفم...هر جووره که فک میکنم، نمیتونم به خودم بقبلوونم که عناوینی چون HR و TLOU و یا خیلی های دیگه بعد این بازی از لحاظ بهترین ها قرار دارند، بعدشم نظر شخصی شما اون هستش...دلیل نمیشه که همه بگن LBP بهترین عنوان ps3 بوده...
بعدشم من اصلا MM رو دست کم نگرفتم، من ارادت خاصی به همه ی استودیوی هایی که با سونی کار میکنن دارم ولی این قضیه فرق میکنه;)

برادر من با کمال احترام با حرفت خیلی عجیب مخالفم...هر جووره که فک میکنم، نمیتونم به خودم بقبلوونم که عناوینی چون HR و TLOU و یا خیلی های دیگه بعد این بازی از لحاظ بهترین ها قرار دارند، بعدشم نظر شخصی شما اون هستش...دلیل نمیشه که همه بگن LBP بهترین عنوان ps3 بوده...

نظر شخصی شما و بنده هست و کاملا قبول ولی به هیچ وجه کمپانی که بهترین بازی های یه کنسول رو ساخته دست کم نگیر . LBP کلفت ترین و خفن ترین IP این نسل بود .

نظر خودتون رو قاطی متن خبر نکنین. اگر نظری در مورد خبر دارین، توی یه پست جداگانه و به غیر از پست اول ارسال کنین.
تو متن خبر هم جانب بی طرفی رو رعایت کنین. کلماتی مثل: "شرکت معظم" و "استاد" و ... جایی توی متن اصلی خبر ندارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or