Activision گیتار هیرو را کنسل کرد: تمرکز فقط روی Call of Duty

Sweet Jesus

کاربر سایت
در حالی‌که در قرن شانزدهم میلادی این نظریه که زمین محور کل عالم است کاملا رد شد؛ ظاهرا در قرن بیست و یکم Bobby Kotick به این نتیجه رسیده است که محوریت عالم پول است.

در یک کنفرانس خبری، چندی پیش مدیر شرکت اکتیویژن خبر از کنسل شدن سری گیتار هیرو و همچنین نسخه جدید True Crime داد. هرچند کاتیک تصریح کرد که سری گیتار هیرو ممکن است در آینده دوباره به دنیای بازی‌های رایانه‌ای باز گردد.

اما علت این خبر غافلگیر کننده، تمرکز شرکت روی عناوین Call of Duty است. سری پول‌سازی که در چند سال اخیر با حضور هر ساله و دائمی خود مهمان دائمی هر پلتفورم محبوبی بوده است.

کاتیک همچنین خبر از تاسیس استودیوی جدیدی به‌نام Beachhead داده است. این استودیو به‌طور خاص روی عناوین آنلاین و بسته‌های قابل دانلود برای سری Call of Duty تمرکز خواهد کرد.

ظاهرا با تاسیس این استودیو اکتیویژن قصد تبدیل کردن این سری بازی به یک منبع دائمی پول‌سازی را دارد؛ یا به نقل از Geoff Keighley؛ یک "پلتفورم" منحصر به فرد.

شاید چندان دور از ذهن نباشد که با تاسیس چند استودیوی دیگر اکتیویژن نه سالی یک‌بار، که ماهی چندبار چندین نسخه از Call of Duty در طرح‌های مختلف، از شوترهای اول شخص گرفته تا Call of Duty Karting یا حتی منچ و مارپله با برند Call of Duty منتشر کند!

اکتیویژن آخرین سری از چند نقشه جدید برای آخرین نسخه از این سری بازی را با قیمت 14.99 دلار عرضه کرد، بسته الحاقی که در روز اول بیش از 1.4 میلیون نسخه فروش کرد.

bobby-kotick-money-bags.jpg

آخرین ویرایش:
همه رو جو ميگيره ACTI رو بابا برقي:|
ديگه شورشو در اورده.البته به نظر من اين ميتونه نتايج فعاليت و كل كل گسترده اين چند وقت EA باشه.حالا هم ACTI ترسيده و تمركزش رو سري COD جمع كرده

.:-&:-&:-&:-& .:-&:-&:-&:-&
حالم از کال آف به هم خورد اینقدر که بازی کردیم .:-&:-&:-&:-&

جالب اینه که با داستان ضعیف و گرافیک نه چندان بالا و ... امتیازات خوبی هم میگیره.

هفته ای یک بار Call of Duty میدن بیرون ، بعد ما باید اینجا لقوه بگیریم تا Activision Blizzard یک تریلر از بازیهاش بده .

من حتی شماره آخری رو هم بازی نکردم ... انقد برام تکراری شد :-s با اینکه دو تا رو فقط بازی کرده بودم !!!

البته یکی از دلیل هایی هم که پاش نشستم این بود که شماره آخر bad company عالی بود برام !

استراتژی داخلی ACTIVISION تا دو سال آینده. تمام سیستر کمپانی ها باید حداقل یک عنوان Call of Duty داشته باشن که اگر ما بگیم این کمپانی ها 20 تا باشن، در سال ما باید 20 تا عنوان CoD عرضه کرده باشیم.

بلیزارد هم دیگه بعد از عرضه Diablo III و اکسپنشن آخر WoW و ادامه ها StarCraft 2 رسما دیگه فقط Call of Duty تولید میکنه. تا اون موقع خود کاتیک هم بازی سازی یاد گرفته و خودش به تنهایی هم سالی یک بازی CoD تولید میکنه...

What's not to love here?!

به این میگن " یکی برای همه، همه فدای یکی"! اگه اینجوری بخوایم پیش بریم احتمالا تا یکی دو سال دیگه به خاطر شیوع یک بیماری عفونی به نام call of duty باید همه رو برای خلاصی از شر عامل این بیماری، واکسینه کنن
icon20.gif
.

Activision: True Crime was "not good enough"
برو به بمیر با این دلیل اوردنت:d.نوشته ناشر بازی معتقد بود که این بازی نمی تواند در بازار شلوغ جهانی موفقیتی داشته باشد.
تا حالا دلیل قشنگتره این دیده بودید:d.فکر کنم منظورش اینه که چون بازی نمی تواند بالای 15 میلیون بفروشه ما کنسلش می کنیم.:d
اینجاش قشنگه:نوشته روزی که من وارد این شرکت شدم گفتم من معتقدم بهترین راه برای رسیدن به موفقیت تجاری اینه که بازیهامون رو به بالاترین کیفیت ممکن بهبود ببخشیم:d.بر مبنای همین تصمیم است که ما از تولید True Crime جلوگیری کردیم و این بر اساس اعتقاد ماست.:d
اینها تصمیمات سختی هستند اما ما معتقد هستیم که آنها تصمیمات درستی هستند که به دلیل علت های درست هستند و به حق هستند:d و آنها منعکس کننده ی تعهد جاری ما برای بازیهایی هستند که گیمرها می خواهند انجام بدند:)).
http://www.eurogamer.net/articles/2011-02-09-true-crime-was-not-good-enough
با خیال راحت بشین Call of Duty بساز.

لعنت بر اين Activision ، من خيلي با True Crime حال كرده بودم، برداشت كنسل كرد.

جالبه ملت همه جا از عرضه شدن Call of Duty شاكي هستند ولي هر سال داره فروش اين بازي بالاتر ميره، در نتيجه اينا همش حرفه، چون همه ما اگر روزي 2 تا COD عرضه بشه ميگيريم. تا 2 سال ديگه انگشت اشاره سمت راست همه بزرگتر از مغزشون خواهد شد از بس Trigger رو نگه ميدارن.:d

لعنت بر اين Activision ، من خيلي با True Crime حال كرده بودم، برداشت كنسل كرد.

جالبه ملت همه جا از عرضه شدن Call of Duty شاكي هستند ولي هر سال داره فروش اين بازي بالاتر ميره، در نتيجه اينا همش حرفه، چون همه ما اگر روزي 2 تا COD عرضه بشه ميگيريم. تا 2 سال ديگه انگشت اشاره سمت راست همه بزرگتر از مغزشون خواهد شد از بس Trigger رو نگه ميدارن.:d

فکر کنم همه اونایی که ناراضی هستن از دَم کپی خور هستن برای همین فرقی نمیکنه که بخرن یا نخرن :d چون واقعا همینجوری داره به فروش خفنش ادامه میده

گيتار هيرو وقتش بود كنسل بشه كلا
راك بند قورتش داد :d

بله مسلما گربه برا رضاي خدا موش نميگيره !!
اگر روزي احساس كنه كه كال او ديوتي انقدر فروشش بالا بره، تمام اي اپ هاشو هم كنسل ميكنه به خاطر پول ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or