Activision گیتار هیرو را کنسل کرد: تمرکز فقط روی Call of Duty

Sweet Jesus

کاربر سایت
در حالی‌که در قرن شانزدهم میلادی این نظریه که زمین محور کل عالم است کاملا رد شد؛ ظاهرا در قرن بیست و یکم Bobby Kotick به این نتیجه رسیده است که محوریت عالم پول است.

در یک کنفرانس خبری، چندی پیش مدیر شرکت اکتیویژن خبر از کنسل شدن سری گیتار هیرو و همچنین نسخه جدید True Crime داد. هرچند کاتیک تصریح کرد که سری گیتار هیرو ممکن است در آینده دوباره به دنیای بازی‌های رایانه‌ای باز گردد.

اما علت این خبر غافلگیر کننده، تمرکز شرکت روی عناوین Call of Duty است. سری پول‌سازی که در چند سال اخیر با حضور هر ساله و دائمی خود مهمان دائمی هر پلتفورم محبوبی بوده است.

کاتیک همچنین خبر از تاسیس استودیوی جدیدی به‌نام Beachhead داده است. این استودیو به‌طور خاص روی عناوین آنلاین و بسته‌های قابل دانلود برای سری Call of Duty تمرکز خواهد کرد.

ظاهرا با تاسیس این استودیو اکتیویژن قصد تبدیل کردن این سری بازی به یک منبع دائمی پول‌سازی را دارد؛ یا به نقل از Geoff Keighley؛ یک "پلتفورم" منحصر به فرد.

شاید چندان دور از ذهن نباشد که با تاسیس چند استودیوی دیگر اکتیویژن نه سالی یک‌بار، که ماهی چندبار چندین نسخه از Call of Duty در طرح‌های مختلف، از شوترهای اول شخص گرفته تا Call of Duty Karting یا حتی منچ و مارپله با برند Call of Duty منتشر کند!

اکتیویژن آخرین سری از چند نقشه جدید برای آخرین نسخه از این سری بازی را با قیمت 14.99 دلار عرضه کرد، بسته الحاقی که در روز اول بیش از 1.4 میلیون نسخه فروش کرد.

bobby-kotick-money-bags.jpg
 
آخرین ویرایش:
با این که طرفدار سرسخت cod هستم ولی دیگه داره خزش می کنه اصلا دیگه نمی خوام از این بازی ها بکنم دیگه دارم بالا میارم منتظر battlefield3 هم نیستم این اکتیوژن هم نمی گذاره یه نام خوب از cod به جا بمونه دیگه قبر cod کنده شد:(
 
این توپولِ گامبو هم دیگه شورشو در آورده.)x
همش COD.COD.COD
حتی این COD تو WC هم ولمون نمیکنه. حالا True Crime یه چیزی ولی Guitar Hero دیگه چرا کنسل بشه؟
 
اقا مفت ما
ما حالشو میبریم
دست اکتی هم درد نکنه بازی های دیگه رو کنسل می کنه تا رو cod تمرکز کنه
اگرم خواست GH رو بر گردونه باید از گروه های(band) بزرگتری استفاده کنه
 
شایعه شده که اکتیویژن قصد داره Take 2 (ناشر بازیهایی مثل RDR و GTA و Bioshock و کلی بازی دیگه) رو بخره. بیاید با هم دعا کنیم این اتفاق نیفته.
تو متن شایعه اشاره شده که شاید کنسل کردن True Crime (که تقریبا کامل شده بود) به این تصمیم و GTA ارتباطی داشته باشه!
 
یه کمپانی تا چه حد میتونه کثیف باشه ؟ واقعا متاسفم واسه ی Activision . احتمالا تا میلیون ها سال بعد هم میخواد خودش و اجدادش پشت سر هم CoD های تکراری و مزخرف منتشر کنن .
 
اینارو میگیم، ولی خودمون به محض لیک شدن بازی میریزیم که بازی رو بخریم :دی!

ولی جدا منم دیگه حالم از شوتر نظامی، عللخصوص COD داره بهم میخوره. خیلی با این True Crime ِ حال میکردم و فکر میکردم مثل شماره اولش کلی باهاش خوش میگذرونم ولی زد تو حالمون.

معلومه که می خرم دوست عزیز ولی دیگه اون حال قدیم رو بهم نمیده
زدی تو خال true crimeمخصوصا نیویورکش خیلی قشنگ بود مگه قسمت جدیدش هم اومده؟؟؟؟
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or