Activision از EA به خاطر هایپ کردن MW3 تشکر کرد!

Dreadlord

کاربر سایت
05hiv015hyuuba26f97.jpg

Eric Hirshbirg رئیس بخش انتشار Activision، طی مصاحبه ای با MCV ، تهدید Battlefield 3 را رد کرده و حتی از سخنان تند رقیب خود برای هایپ Modern Warfare 3 نیز تشکر کرد!

او گفت: "خُب این یک مسئله پیش پا افتاده است: ما تمام تمرکزمان را روی این میگذاریم تا بهترین بازی که می توانیم را بسازیم و زیاد توجه نمی کنیم که رقبایمان چه کار می کنند. اما می دانم که آنها روی ما زوم کردند."

"من فکر می کنم EA در کنفرانسش بیشتر درباره ی بازیهای ما صحبت کند تا خودمان! پس اولین چیزی که من می توانم بگویم این است که از آنها به خاطر این هایپ تشکر می کنم."

Battlefield 3 و MW3 در نوامبر امسال به مصاف هم خواهند رفت و به نظر می رسد یکی از بزرگترین رقابت های صنعت بازی را خواهند داشت.

Eurogamer

آخرین ویرایش:
من کلا طرف بتلفیلد 3 هستم تا mw3 :dولی حرفی که این آقاهه زده خداییش راسه........تا امروز این ea بوده که چپ و راست واسه اکتی و کال او شاخ و شونه کشیده...........

بحث کیفیت و مقایسه دو بازی نباید باعث شه ادم لوس بازیهای ea رو فرامش کنه....

دیگه دارم نسبت به MW3 آلــرژی میگیرم، کل صفحه اخبار شده MW3.

MW3 رسوا شد.
MW3 هایپ شد
MW3 نو آورانه.
MW3 خیلی زیباست.
MW3 از باباش تشکر کرد.
MW3 خیلی قشنگ است.
MW3 و اسلحه های جدید
MW3 و توپ قلقلی :|
و...

کشتن خودشون رو! بعد به EA هم گیر دادن =))

• Like
Reactions: ccie and .:Layho:.
سرتا پا شست انداختش رو میله تراس خشک شه EA بدبختو :d
سیاست تبلیغاتیشو باید عوض کنه از BC2 به بعد FPS های هم سبک COD رو داره با COD مقایسه میکنه صادقانه هر دفعه ام شکست خورده
از هایپ کردن همینو فهمیده 100 ملیون میخواد واسه هایپ COD خرج کنه EAـه خنگ

خیلی جمله مسخره گفته که ما به رقیبمون کار نداریم.این یعنی ما هر کوفتی بدیم حتی اگه بازی بهتر از ما هم باشه مردم بازی ما رو میخرن البته راست میگه.اون call of duty کجا رفته که بی ادعا وارد صنعت بازی شد و همه رو میخکوب کرد؟

دیگه دارم نسبت به MW3 آلــرژی میگیرم، کل صفحه اخبار شده MW3.

MW3 رسوا شد.
MW3 هایپ شد
MW3 نو آورانه.
MW3 خیلی زیباست.
MW3 از باباش تشکر کرد.
MW3 خیلی قشنگ است.
MW3 و اسلحه های جدید
MW3 و توپ قلقلی :|
و...

کشتن خودشون رو! بعد به EA هم گیر دادن =))

EA رسوا شد
اینم خبر جدید.:))

اين تا حالا كجا بود.واقعا حرف درستي زد EA از صبح تا شب گير داده به MW3 .يكي نيست بگه تو رو بازي خودت تمركز كن كه يه وقت مثل افتضاح مدال نشه.ايشون با اين حرفش در كل ميخواست بگه كل استديوهاي EA هم رو هم بذارين نميتونن بتلفيد3 رو برتر از MW3 كنن.معلوم نيست تو E3 چه ميخواد بكنه اين اكتيو‍‍‍زن

EA از صبح تا شب گير داده به MW3
مگه زمان Moh،اکتی کم هایپ و سر و صدا کرد که حالا تلافی نکنه ؟!

البته به حرفشم عمل کرد ولی من که میگم EA ایندفعه میزنه بدجور میترکونه! هایپشم از خود اکتی یاد گرفته.:)

MW 3 در بخش SP احتمالا برتری خواهد داشت و BF3 در بخش MP ! پس به طور دقیق نمیتوان برنده واقعی را مشخص کرد.

پیش بینی بنده: BF3 نمرات بهتری کسب میکنه و MW 3 فروش بهتری خواهد داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or