Activision از شانس EA در مقابل ان ها میگوید

Hosein M

کاربر سایت
سلام!

bf3-123.jpg

جناب اقای Bobby Kotick از Activision Blizzard طی مصاحبه ای با CNBC در کنفرانس نینتندو بیان کرد که به شانس ایستادگی EA و BF3 در مقابل ان ها شک دارد زیرا که تا به حال هر تریلری که تاکنون از bf3 نشان داده شده از نسخه pc بازی بوده (هر چند که تریلری از ورژن ps3 بخش چند نفره نمایش داده شده) و این در حالی است که تمرکز اصلی خود انها روی نسخه های کنسولی بوده.
وی بیان کرد که اگر این بازی تمرکزش بر روی pc باشد موفق نخواهد شد.

منبع

• Like
Reactions: raya2 and Kavigne
امسال کال آف واقعا کم میاره
نکردن یکم پول خرج کنن برای یه موتور جدید کاری که dice انجام داد و نتیجش رو هم خواهد دید.
اکتیویژن تا کی می خواد روی موتورcod 2 بازی بسازه؟
برنده قطعی بتلفیلد 3 هست.

پس قبول داری چون Rage نیموده پس Carmack هم تا حالا دروغ گفته چون هنوز که بازیش رو ندیدم :d
گفتم که اینجا یه فرق بزرگ وجود داره ! rage دموش تو e3 2010 اومد و از روی همون تریلر میشه پیکسل ها را شمرد ولی کسی نگفته پیکسل کم داره یا فریم کم داره !
اما dice چی؟ بازی را دادن دست مرم ؟ تا ببینینند روی چه سیستمی داره اجرا میشه ؟:دی
در ضمن تو نبودی اون موقع که Rage رو PC نشون داده میشد میگفتی کنسول ها هم همین میشه ؟ :d یا سر C2 ؟ (که البته C2 شد) حالا چرا Dice نمیتونه ؟ :دی
کدوم موقع ؟:دی یادم میاد تو اولین موقع دموی rage را روی 360 نشون دادن و همون موقع هم که کلی جوایز برد !:دی همین اواخر هم باز گرافیک پلتفرمها یکیه مگر اینکه اخر سر id قاطی کنه و تمام اپشنهای pc را فعال کنه :دی
dice هم شاید از لحظ بصری بتونه ولی این فیزیک را خیلی شک دارم یجورایی محاله !
بازم دارم تکرار میکنم من نمیگم نمیتونه ! ولی میگم هنوز چیزی ازش ندیدیم و تمام نمایشهاش روی pc بوده ولی mw3 روی 360 نشون داد اونم 60 فریم پس من اینجا راحت تر میتونم برای mw3 قضاوت کنم .
اما اگه دیدم dice روی کنسول تونسته حتما میام طرفش :دی

مورد اخر اینجا جان کارمک با بقیه فرق داره سعی کن اینو بفهمی :دی

ea امارو گذاشته واسه اخر تا نتیجه پیشفروش MW3 رو ببینه اکتیو در حال حاضر پی نخود سیاه است نمیدونه چیکارکنه همش میاد یک تیکه میپرونه یکبار میگه نسخه pc منحصربفرد است یکبار میگه ps3 اخرش ما هم توش موندیم:dکلا زیاد از حد حرف میزنند:d

عزیزان ، دوستان ، همراهان ، وقتی یه برند ، یه فیلم ، یه گیم ، موقعیتش تو مارکت تثبیت شده باشه باید مطمئن باشین که هر نسخه ی جدیدی که از اون میاد فروش بالا و عالی ای خواهد داشت ، شما الان خودتون رو بکشید هم میبینید که سری فرانچایز پر طرفدار مثل COD ، مثل Halo مثل GT مثل Twilight مثل Coca-Cola همیشه فروش max محصولاتشون رو دارن ، پس مطمئن باشین با اینکه من خودم اصلا از سری MW خوشم نمیاد ولی این سری همیشه فروش فوق العادش رو خواهد داشت چون جایگاهش تو مارکت تثبیت شده ! مطمئن هم باشید فروش BF 3 در بهترین حالت اگر نصف MW3 هم بشه ، تمام مسئولین EA کلاهشون رو باید پرت کنن بالا ! حتی با وجود کیفیت بسیار بالاتر BF3 نسبت به MW3 که همه هم میدونیم !

ببین من کِی گفتم :d

• Like
Reactions: Augustus
ایشون در یک کلام ... خوردن.:|
چون BF3 رو PC تمرکز داره پس موفق نمیشه؟ باز هم هایپ بیخود و بی جهت از اکتیویژن.
مردشور اکتیویژن رو ببرن با این هایپ های بیخودش.:|

PCفن های عزیز،شما یک ابر PC دارین که میتونین BF3 رو با اون کیفیت اجرا کنین!شما جز اقلیت هستین(:d)مگه چند نفر پیدا میشن که ابر PC داشته باشن و مثل شما روز به روز آپدیتش کنن:d
خب وقتی کسی نمیتونه چنین PC فضایی داشته باشه ناچار بر روی کنسول بازی میکنه;)

• Like
Reactions: Augustus
شما برو چهار تا خلاقيت تو بازيت پياده كن.dice خودش بهتر ميدونه چيكار كنه و چيكار نكنه
پ.ن:سوزش و ترس شديدا احساس ميشه.البته غير از اين بود تعجب ميكردم

کسی از مقایسه حرف نزد !اونجا هم فقط 60 فریم را نگفته اگه نمیتونی اون قسمت ها را ببینی یه بار دیگه درشت کنم بزارم ؟:دی
سوما DICE هنر نکرده یه چینی گرافیکی را با یه PC با قدرت چند هزار اسب بخار نشون داده ! من خیلی دلم میخواد همین DICE یه نمایش از کنسول داشته باشه !
چون این BF3 فقط قرار نیست برای PC بیاد برای 360 و PS3 هم میاد اینجا باید تکلیف خودش را با کنسولها هم مشخص کنه !
MW3 نمایشش کاملا روی 360 بوده اونم با 60 فریم !
حالا نتیجه گیری دوستان میشه افتضاح !

اینم خبر امروز دیگه چی میخواین ؟:دی
Modern Warfare 3 “Looking to Support Dedicated Servers” says Infinity Ward’s Robert Bowling
http://www.gamefront.com/modern-war...d-servers-says-infinity-wards-robert-bowling/
ای بابا کنسول که نشون داد باز میاید میگید؟

PCفن های عزیز،شما یک ابر PC دارین که میتونین BF3 رو با اون کیفیت اجرا کنین!شما جز اقلیت هستین(:d)مگه چند نفر پیدا میشن که ابر PC داشته باشن و مثل شما روز به روز آپدیتش کنن:d
خب وقتی کسی نمیتونه چنین PC فضایی داشته باشه ناچار بر روی کنسول بازی میکنه;)

خوشتیپ
BATTELFIELD 3 احتیاجی به ابر سیستم نداره/:)

در ضمن روی کنسول هم که نشون دادن و همه چی عالی بود

سلام!

bf3-123.jpg

جناب اقای Bobby Kotick از Activision Blizzard طی مصاحبه ای با CNBC در کنفرانس نینتندو بیان کرد که به شانس ایستادگی EA و BF3 در مقابل ان ها شک دارد زیرا که تا به حال هر تریلری که تاکنون از bf3 نشان داده شده از نسخه pc بازی بوده (هر چند که تریلری از ورژن ps3 بخش چند نفره نمایش داده شده) و این در حالی است که تمرکز اصلی خود انها روی نسخه های کنسولی بوده.
وی بیان کرد که اگر این بازی تمرکزش بر روی pc باشد موفق نخواهد شد.

منبع
امروز صبح از خواب بیدار شدم به فکر این جمله یا خبر بودم:d
آخه چقدر حسادت =))

فرخ خودت عکس گذاشتی که دیروز. در ضمن به قول دوستمون مولتی پلیر رو نشون دادن روی کنسول. اگر فجیع بود الان صدای سایت هایی که اونجا تست کردن در اومده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or