Activision از شانس EA در مقابل ان ها میگوید

Hosein M

کاربر سایت
سلام!

bf3-123.jpg

جناب اقای Bobby Kotick از Activision Blizzard طی مصاحبه ای با CNBC در کنفرانس نینتندو بیان کرد که به شانس ایستادگی EA و BF3 در مقابل ان ها شک دارد زیرا که تا به حال هر تریلری که تاکنون از bf3 نشان داده شده از نسخه pc بازی بوده (هر چند که تریلری از ورژن ps3 بخش چند نفره نمایش داده شده) و این در حالی است که تمرکز اصلی خود انها روی نسخه های کنسولی بوده.
وی بیان کرد که اگر این بازی تمرکزش بر روی pc باشد موفق نخواهد شد.

منبع

• Like
Reactions: raya2 and Kavigne
دوستان این حرفی که این شخص مخبط زده هیچ منطقی نداره. فکر کنم دو سه شب فکر کرده تا این جمله ی مسخره به ذهنش اومده. اصلا ارزش بحث نداره.
اگر راست میگه، جدا مردم رو خر دونسته.
کاخ اکتیویژن پایدار نخواهد موند.

آماری از پیش فروش bf3 نیومده؟ چون واسه cod رو حداقل گفتن از دفعه قبل بیشتر بوده
من خودم بین این دو تا بیشتر اهل BF3 هستم ولی در مورد فروش امکان نداره به گرد پای CoD برسه ! به نظرم در بهترین حالت شاید نصف اون بفروشه ! الآن CoD روی یه مسیری افتاده که در هر صورت پر فروش ترین بازی سال میشه ! فرقی هم نمیکنه کیفیتش چقدر نسبت به نسخه قبلیش بالا یا پایین باشه.

همون بهتر تمرکزشون را بگذارند روی نسخه کنسولی چون با این گرافیک افتضاح فقط همون کنسولی ها هستند که راضی میشوند.
بعدشم برای acti موفقیت یعنی فروش بالا اگه قراره همه مثل این کمپانی فکر کنند باید همه بازیهاشون را کنسل کنند و سالی یه fps مثل cod بیرون بدهند که فروشش بیشتر کل بازی های سالشون باشه.

من خودم بین این دو تا بیشتر اهل BF3 هستم ولی در مورد فروش امکان نداره به گرد پای CoD برسه ! به نظرم در بهترین حالت شاید نصف اون بفروشه ! الآن CoD روی یه مسیری افتاده که در هر صورت پر فروش ترین بازی سال میشه ! فرقی هم نمیکنه کیفیتش چقدر نسبت به نسخه قبلیش بالا یا پایین باشه.

درسته ولی میخوام بدونم جایی اعلام نشده که چقدر پیش فروش شده؟

همون بهتر تمرکزشون را بگذارند روی نسخه کنسولی چون با این گرافیک افتضاح فقط همون کنسولی ها هستند که راضی میشوند.
بعدشم برای acti موفقیت یعنی فروش بالا اگه قراره همه مثل این کمپانی فکر کنند باید همه بازیهاشون را کنسل کنند و سالی یه fps مثل cod بیرون بدهند که فروشش بیشتر کل بازی های سالشون باشه.
دقیقاً. خلایق هر چه لایق.

من فرصت نکردم تریلر مولتی bf3 رو ببینم ولی با این عکسهایی که دیدم مطمئنم بازیه فوق العاده ای میشه ولی یه چیزی هست و اینکه باید نسخه کنسولی در بهترین کیفیت ممکن ارائه بشه.چیزی که الان برای بازار و فروش مهم هست نسخه کنسولی هست نه نسخه پی سی که اگر اینچنین بود اصلا نیازی نبود که ea انقدر تلاش کنه.این حرفیم که اکتی زده کاملا درسته و فقط نسخه کنسولی هست که موفقیت این بازی رو برای هردوی این شرکتها رقم میزنه.پس باید منتظر موند و دید این شاهکار با چه کیفیتی روی کنسول عرضه میشه و آیا اصلا میشه به نسخه کنسولیش لقب شاهکار داد یانه؟

دوستان مثل این که نمیتونن همیشه دو بازی رو بازی کنن و حال کنن آخه فروش به من یا شما چه ربطی داره .

من بیشتر دوست دارم COD خودش رو از این وضع تکراری خارج کنه و بازی خوبی بشه در کنار این که BF ها خوب باشن یعنی 2 FPS داشته باشیم که هر دو کیفیت عالی داشته باشن حالا میخوان 1میلیارد بفروشن میخواد 2میلیاد به من یا شما هیچیش نمیرسه .

یاد یک زمانی افتادم این جا همه MOH بازی میکردن من هم MOH بازی میکردم هم COD 1 همه میگفتن این چیه ول کن بشین MOH بازی کینم بعدش همشون شدن COD من داشتم BF و COD و MOH بازی میکردم اون وقت میگفتن این دو چیه بشین COD بزن الان دقیقا وضع همین هستش .

دوستان نمیتونن از چند بازی لذت ببرن همیشه عادت کردن باید یکی بهتر از بقیه باشه تا بازی کنن الان هم که فروش براتون مهم شده .

BF3 اولین ضربه کاری رو به duty call میزنه. حالا خواهیم دید...
از دید شما "کیفیت" چیه ؟:) همه این روزها میگن BF3 کیفیت داره ، کیفمون کوکه ، کیف میکنیم بازی میکنیم ، چی کیفی کنیم BF3 بیاد ، و ... من نمیدونم این کیفـیت چیه ؟:-/
میگم هیجان و لذت بخش بودن هم جز همون کیفیت هست دیگه ، درسته کیان جان ؟
این کیفیت همون چیزیه که تو cod وجود نداره. متاسفانه زیاد کالاو زدی حواست در خصوص تشخیص کیفیت ضعیف شدن!:d

باو خوب راست میگه دیگه:biggrin1:
دیگه EA داره بیش از حد به pc اهمیت میده این در حالی که اگه بخواد از لحاظ فروش موفق بشه با این کارش 100 درصد موفق نمیشه:biggrin1:
مگه شما نسخه کنسولی رو دیدی؟
بدبختا چجوري ميخوان جلوي Pirate شدن بازي روي PC رو بگيرن؟
شاخش قفل UBI بود كه 3 هفته نشد :d
ولي راست ميگه يذره مشكوكه چرا روي نسخه كنسولي چيزي نشون نميدن؟
مگه H.A.W.X 2 هک شده؟
بنده با اطمینان میگم BF3 نه تنها نمیتونه از نظر فروش به MW3 نزدیک بشه بلکه امتیازاتش هم کمتر از رقیبش خواهد شد (شاید نسخه PC).
بوک مارک شد:):d

دقیقا موفقیت یعنی فروش! یعنی به عبارتی دیگر فقط فروش! شما فکر کردی موقیت به چی میگن ؟!
الان مثلا سونی بهترین و با کیفیت ترین تلویزیون ها را تولید کنه ولی مثلا فروشش در حد TV های سامسونگ نباشه . به نظرت به این میگن موفقیت؟! یعنی به نظرت DICE دلش نمیخواد بیشتر از COD بفروشه ؟! چون فقط به فکر کیفیت و حس انسان دوستانه هست ؟!
خدا را هزار شکر هم COD ها حداقل محصولات IW از لحاظ میانگین امتیازات هم جزو برترین ها حساب میشه ! من نمیدونم موفقیت برای یه استادیو به چی میگن ؟!
چون شما و چند نفر دیگه از بازی خوشتون نیومده میشه بازی نا موفق ؟!

ولی در مورد گرافیک که گفتی افتضاحه . حداقل یه زحمتی میکشیدی تو سایت GAME TRAILERS اون تریلر 500 مگی را دانلود میکردی و میدیدی گرافیک بازی چقدر پیشرفت داشته . چون هرکی بگه نداشته در حقیقت به خودش دروغ گفته . اینم حرفهای digitalfoundry در مورد گرافیک MW3 و پیشرفتش هست حداقل همه میدونن که DF بهترین مرجعه انالیز بازی هاست . البته یاداور بشم بازی هنوز در حاله پولیشه و نهایی نیست !:
Footage released to date suggests that the underpinnings of the engine share a lot in common with previous COD titles. In pre-release videos we've seen the same 600p resolution, and the peculiarities of the shadow implementation all but confirm that the Xbox 360 version has been used for media assets thus far. However, what has surprised us is that the developer's claims of running at a "locked 60FPS" aren't so far from the truth.

While not quite delivering a 'locked 60FPS', there's little doubt that Modern Warfare 3 looked and performed very nicely.

The Call of Duty games have traditionally relied on what we prefer to call a perceptual 60FPS: to the human eye, it's as smooth as smooth can be on console, and while there are performance drops, they are not really picked up unless you have the keenest of senses, or unless the engine is handling some seriously taxing action. The problem is that as the games have become more technologically complex, so the frame-rate has dropped - a state of affairs that continued on into Treyarch's Black Ops.

In recent weeks, not only have the developers talked about a locked 60FPS for console, Infinity Ward's Rob Bowling has even tweeted that the game "never drops below" that target frame-rate. Based on what we saw at Microsoft's conference, the game is very smooth, maintaining performance admirably, and it - only the water effects and big explosions seem to trouble the engine for the most part. The developers appear to have modelled waves in full 3D rather than faking it with a 2D alternative, adding to the quality of the effects work there.

Overall image quality, despite the sub-HD resolution, remains very impressive. The final section, showing the far-off blasted cityscape should have presented a lot of pure polygons edges that we thought might alias badly, but they looked good - perhaps down to what looks like a new depth of field implementation that was used generously throughout the presentation. Also worthy of mention is the quality of the interior lighting, showcased in the submarine infiltration section: we were reminded of some of the excellent work done in this regard by Black Ops.

The Modern Warfare 3 reveal was a great way to kick off Microsoft's E3 showing, and shows COD doing what COD does best: excellent visuals and impressive, albeit tightly scripted, set-pieces. The 60FPS frame-rate and smooth, realistic character animation were highlights too.

بعد از این حرفها میشه نتیجه گرفت که گرافیک بازی افتضاحه LOL ! =))

• Like
Reactions: Muse and x to the z
ولی در مورد گرافیک که گفتی افتضاحه . حداقل یه زحمتی میکشیدی تو سایت GAME TRAILERS اون تریلر 500 مگی را دانلود میکردی و میدیدی گرافیک بازی چقدر پیشرفت داشته . چون هرکی بگه نداشته در حقیقت به خودش دروغ گفته . اینم حرفهای digitalfoundry در مورد گرافیک MW3 و پیشرفتش هست حداقل همه میدونن که DF بهترین مرجعه انالیز بازی هاست . البته یاداور بشم بازی هنوز در حاله پولیشه و نهایی نیست !:

بعد از این حرفها میشه نتیجه گرفت که گرافیک بازی افتضاحه LOL ! =))
الان اینا رو اوردی که بگی گرافیکش قراره با cod رقابت کنه؟
اولا که اینجا اکثر حرفاش درباره60 فریم بودنه و در بقیه موارد صرفا بهبودهای جزئی رو اشاره کرده بعد واقعا این هنر میخواد مثلا یه بازی عجیب اسکریپت شده یا به قول همینا albeit tightly scripted رو با اون روزولوشن تو 60 فریم نگه دارن؟!
در خصوص جالب بودن گرافیک هم شاید نسبت به سری خودش مقداری جالبتر به نظر برسه ولی مطلاقا تو این زمینه قابل مقایسه با BF3 نیست از هیچ نظر.خداییش در حضور شاهکار گرافیکی ای مثل BF3 مقداری خنده داره که بیای از mw3 حرف بزنی:dبچسب به همون گیم پلی:d

الان اینا رو اوردی که بگی گرافیکش قراره با cod رقابت کنه؟
اولا که اینجا اکثر حرفاش درباره60 فریم بودنه و در بقیه موارد صرفا بهبودهای جزئی رو اشاره کرده بعد واقعا این هنر میخواد مثلا یه بازی عجیب اسکریپت شده یا به قول همینا albeit tightly scripted رو با اون روزولوشن تو 60 فریم نگه دارن؟!
در خصوص جالب بودن گرافیک هم شاید نسبت به سری خودش مقداری جالبتر به نظر برسه ولی مطلاقا تو این زمینه قابل مقایسه با BF3 نیست از هیچ نظر.خداییش در حضور شاهکار گرافیکی ای مثل BF3 مقداری خنده داره که بیای از mw3 حرف بزنی:dبچسب به همون گیم پلی:d

کسی از مقایسه حرف نزد !اونجا هم فقط 60 فریم را نگفته اگه نمیتونی اون قسمت ها را ببینی یه بار دیگه درشت کنم بزارم ؟:دی
سوما DICE هنر نکرده یه چینی گرافیکی را با یه PC با قدرت چند هزار اسب بخار نشون داده ! من خیلی دلم میخواد همین DICE یه نمایش از کنسول داشته باشه !
چون این BF3 فقط قرار نیست برای PC بیاد برای 360 و PS3 هم میاد اینجا باید تکلیف خودش را با کنسولها هم مشخص کنه !
MW3 نمایشش کاملا روی 360 بوده اونم با 60 فریم !
حالا نتیجه گیری دوستان میشه افتضاح !

اینم خبر امروز دیگه چی میخواین ؟:دی
Modern Warfare 3 “Looking to Support Dedicated Servers” says Infinity Ward’s Robert Bowling
http://www.gamefront.com/modern-war...d-servers-says-infinity-wards-robert-bowling/

• Like
Reactions: Augustus

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or