سلام
اکشن فیگور آلبرت وسکر و نمسیس کجا ها میفروشن ؟ فروشگاه آنلاین یا مغازه اگر میشناسید بی زحمت معرفی کنید
اقا ي سوال: ميانگين قيمت اين اكشن فيگور ه ا چنده در ايران و جهان؟؟
كلن گفتم.کدوم فیگور دوست عزیز ؟
كلن گفتم.
اين فيگور ها تو چه رنج قيمتي ان؟؟
دوستان کلیه هم برای خرید فیگور قبول میکنن ؟
![]()
بابا یکم دیگه پیش برم به نظرم باید تا 60 سالگی زن رو بیخیال بشم از بس که همه چی میخوام![]()
فعلا" من تو کف 3 تا اکشن فیگور هستم
1 کریتوس 2- دلاست آف آس 4- دانته
وسکر رو من دیده بودم تو سایت لگو زده بود هات تویزش رو داره ولی هم لگو تندیس و هم پارسه رو رفتم دیدم هیچ کدوم نداشتننمسیس که کلا اون ور هم کمیابه چند تا STATUE ازش ساختن به یک فیگور پوزیبل 9 اینچی که الان HOLY GRAILE شده و پیداکردنش همون قدر سخت و جیب خالی کنه که بخوای فیگور هات تویز گادفادر رو پیدا کنی .
وسکر هم آنلاین نیست یکی از دوستان تو فروم داشتش که البته پوزیبل نبود و یک booklet (کپی چینی و قلابی مشابه از نظر ظاهری و از نظر جزئی کاملا خالی از ظرافت نسخه ی اصلی ) کامل از هات تویزشه (از دور ببینی فکر می کنی اریجه ولی نه بدنش تکون میخوره نه کیفیت اون رو تو اسلحه هاش داره و بر خلاف هات تویزش که چشماش روشن میشد این یکی معمولیه .)
یک مغازه تو پاساژ گیشا داشت آخرین بار ولی من 2 3 ماه پیش رفته بودم ممکنه الان نباشه دیگه
از کجا می تونم فیگور کامل BATMAN ARMORY و خود BATMAN و ALFRED رو گیر بیارم !
از کجا می تونم فیگور کامل BATMAN ARMORY و خود BATMAN و ALFRED رو گیر بیارم !
جوکر ش رو دارم !فعلا که وارد بازار نشده . بشه هم به احتمال زیاد 6 ماه بعدش تو ایران می تونی پیداش کنی ولی با قیمت فضایی (2 ملیون پایین تر نمیشه ) .
الان شما نگران آرموری هستی ؟ نکنه جوکر و بین و بقیه رو داری که فقط این مونده ؟؟