REDEMPTiON313#
کاربر سایت
سلام این اکشن فیگوری که از مارکوس گذاشتین ماله خودتونه من خیلی دنبالش گشتم پیداش نکردم خیلی خوشگله

سلام این اکشن فیگوری که از مارکوس گذاشتین ماله خودتونه من خیلی دنبالش گشتم پیداش نکردم خیلی خوشگله![]()
کمپانی hot toys یک فیگر بسیار زیبا از بتمن زده که تقریبا 18 اینچ هستش با مقیاس 1/4 اگر کسی این فیگر رو برای فروش داره یا راهی برای دریافتش سراغ داره لطفا به من اطلاع بدید.![]()
اون که فعلا نیومده بیاد قیمت بالایی داره اگه به امارات دسترسی دارید من یک مغازه می شناسم که دارتش برای فروش
البته این خیلی وقته اومده حدود 3 ماهی هستش. زیر 2-3 میلیون هم توی ایران گیر نمیاد چون خوده فیگور 550 دلاره و با اون جعبه عظیمش و هزینه شیپینیگ سر به فلک میکشه.
آهان از اون نظر.
آخه از نظر مسافرتی هم نمیشه. جعبه اش حدود یک متر در نیم متر هست قشنگ نصف چمدون رو میگیره.
از یه طرفم این داره همه جا sold out میشه و همین روزاست که یهو قیمتش عین مارک7 آیرون من 200-300 تا یه شبه بره روش.
دی سی دایرکت همه رو داره ولی واقعا فیگورهای افتضاحی میزنن. این Deathstroke اوریجینز به قدری تعداد faultyهاش زیاد بوده که ملت 4تا 4تا خریدن تا یکی توش خوب در بیاد. لاین کاملی هست اما ناقص و تنبل هستند.
من دیگه بعید میدونم هیچ دی سی دایرکتی بگیرم (مگر اون Animated Series ها که تازه آنونس کردن) و فقط دیگه import میگیرم. فیگورهای Import مثل باندای هرچقدر پول بدی کیفیت میدی و برای 50 دلاری که برای SH Figuarts میدی، کیفیت فوق العاده میگیری برای همین به نظرم بهترین لاین فیگور الان SH Figuarts هستش و بعدشم Figma خیلی عالیه!
البته scale فیگما از دی سی دایرکت و بقیه بهتره (1/6) و از نظر کیفیت هم دیگه مشخصه...
اگه به یوتیوب اکسس داری بزن Anthony's Custom ریویوهای خوبی میذاره منتها مشکلشون اینه که اکثرشون خیلی مثبته و واسه همین من خیلی وقت ها اختلاف نظر دارم با ویدئو هاش.
فیگور Deathstroke میگفت sculpt فوق العاده ای از دور داره اما وقتی یه خورده باهاش ور بری میفهمی که بشدت بی ذوق طراحی شده و سر تاپاش مشکله.
من تو کار هات تویز نیستم اما خیلی دیگه آیرون من درست کردن و به نظر من با توجه به لایسنس هایی که دارن میتونن خیلی چیزای بهتری درست کنن خصوصا اکس من که فقط 3 تا ولورین درپیت درست کردن تا اینجا. Man of Steel هم خوب نبود من جفتی رو از نزدیک دیدم جالب نیستن. من خودم یه مگنیتو/پروفسور اکس میخرم اما خوب بسازن.
بتمن هم داره با آلفرد و بروس میاد منتها از بودجه من خارجه و ترجیح میدم اگه میخوام انقدر خرج کنم، همون 1/4ـش رو بگیرم که بهتره.
هات تویز اگه بتونه Fast and Furious رو لایسنس کنه خیلی عالی باشه من کل لاین رو میخرم!
سلام
چندتا مغازه که اکشن فیگور میروشن رو معرفی می کنید!
کسی RAIDEN که HOT TOYS ساخته رو طو تهران دیده؟