Action figure & Model (لیست در پست اول)

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خبر های هیجان انگیز از کمیک کان سن دیگو 2014

کمیک کان یک فستیوال مشهور برای عاشقان کمیک بوک و فیلم و سریال است که هر ساله برگزار میشه دو کمیک کان اصلی و مشهور سن دیگو و نیو یورک هستن. ولی معمولا اصلیه مال سن دیگو است . هر سال فیگور های زیادی در این مراسم معرفی شده اند .

من به علت زیاد بودن عکس ها از گذاشتن آن ها معذورم . ولی اخبار مراسم امسال رو در چند مرحله می گذارم

امسال چند کمپانی بدجور ترکوندن و بعضی ها هم نسبتا خوب بودن و عده ای دیگر هم متاسفانه خیلی کم فروغ بودن

اولین کمپانی امسال هات تویز بود . هات تویز چند سالی در مراسم ها حضور نداشت ولی امسال با وجود معرفی شدن خیلی از محصولات آینده اش توسط پرویو هایی پیش از مراسم توی مراسم هم عالی ظاهر شد. اولین نکته 3 فیگور اکسکلوزیو مراسم بود (هر سالی که هات تویز بوده 3 تا فیگور مخصوص مراسم معرفی کرده که در جشنواره قابل خرید بودن ولی برای افرادی که حاظر نبودن چند ماهی طول می کشید که وارد بازار شه) . این سه فیگور خیلی هارو ناراضی کرده بودن چراکه تقریبا خیلی چیز خاصی نداشتن و یک نسخه ی روتوش شده از محصولات قبلی بودن . یکی نسخه ی پردیتور باستانی بود که با پردیتور سلتیک (که چند ماه پیش وارد بازار شده بود ) فرق زیادی نمی کرد فقط استایل ماسک ها عوض شده بود و یک نیزه با سر بیگانه بهش اضافه شده بود. دومی اش پایتون بود که یک نسخه ی رنگ شده از مارک 7 آیرون من بود و سومی هم جوکر بانک زن . که فرق اش با نسخه ی بانک زن قدیمی در کیفیت بهتر لباس ها و یک پس زمینه بود . کله همان کله بود با این فرق که نسخه ی قدیمی که دو کله داشت یکی اش موهاش به هم ریخته و دیگری موی بسته بود و ماسک سارق روی کله مو بسته قرار می گرفت . در حالیکه در این نسخه ی تازه ماسک روی کله چسبیده و جدا نمیشه . نکته ی بعدی این بود که درست در 1 روز پیش از مراسم پرویوی های کاملی از 3 محصول تازه ی هات تویز بیرون درز کرد که یکی اش بدجور سرو صدا کرد . مارتی مک فلای از سری بازگشت به آینده به همراه ماشین مشهور سری . استار لرد از گاردیان آو گالاکسی و یک نسخه ی die cast (جنس شبه فلزی ) از مارک 3 آیرون من . دو تیزر هم از بتمن آرکام سیتی و ربات انیمه apple seed قبل مراسم اومده بود که اون ها هم از نزدیک در مراسم حاضر بودن .گروت و راکت راکون هم پیش از مراسم پرویو هایی ازشون بیرون آمده بود . طبق رسم مراسم علاوه بر محصولات تازه معرفی شده . محصولات آینده ی نزدیک هم بودن که شامل بروس ویین و آلفرد بود . در کنار آن یک گوردون با ظاهرش در فیلم رایزز و بلیک (گوردون لویت ) هم بودن که مشخص نیست قراره وارد بازار شن یا همین طوری وجود دارند . علاوه بر آن فیگور های فیلم کاپیتان آمریکا 2 که شامل استیو راجرز-کاپیتان با لباس استلت اش -بلک ویدو -وینتر سولجر و فالکون بودن از نزدیک قابل مشاهده بودن . فیگور های وارد بازار شده مثل دو مدل تور و لوکی از فیلم تور 2 و آیرون من 3 به همراه زره خانه ی جدید آیرون من (هال آو آرمور که کل زره های قسمت سوم توش قرار داشتن) قابل مشاهده بودن . بت یا ماشین پرنده ی بتمن هم حاضر بود که بر خلاف ماشین بتمن و موتورش برای فیگور های معمولی هات تویز که 12 اینچ هستن ساخته نشده و فیگوری 6 اینچی توی ماشین قرار می گیره که هات تویز در نسخه ی مخصوص دوفیگور 6 اینچی از کتوومن و بتمن رو داخل بسته قرار داده (که از لباس هاشون از جنس پلاستیک و غیر قابل جداسازی هستن )

sideshow

کمپانی بعدی سایدشو بود که مثل همیشه با مجسمه های غیر قابل انعطاف با مقیاس بالای 1/6 علاوه بر چند تا مقیاس 1/6 مثل ددپول و فلش و گریم لنترن ظاهر شده بود . تنها دلیل قرار گرفتن این کمپانی در لیست موفق ها از نظر بنده معرفی محصولی بود که خیلی ها خواهانش هستن . سایدشو علاوه بر ساخت فیگور و مجسمه سابقه طولانی در ساختن prop replica (یادگاری های فیلم های سینمای ) داشته و بهترین یادگاری رو معرفی کرد : نقشه ی سه بعدی وستروس . دوستداران سریال بازی تاج و تخت با عنوان بندی آغازین سریال آشنا هستند. جایی که یک کتاب نقشه باز میشه و قلعه ها و ساختمان ها به شک سه بعدی دیده می شوند . حالا سایدشو نقشه ی وستروس رو به همان صورت ساخته که وقتی کتاب رو باز می کنیم ساختمان ها و ... به شکل سه بعدی ظاهر می شوند .

dc collectibles

دی سی یکی دو سالی هست که خیلی موفق ظاهر شده (دو کمپانی متل و دی سی باهم رقابت دارن بر سر ساخت کاراکتر های دی سی . تنوع کاری متل قبلا خیلی بهتر از دی سی بود چون هم کاراکتر های بیشتری رو می ساخت هم انعطاف پذیر بودن ولی مدتی است متل کیفیت کارهاش اومده پایین و دی سی ترکونده ) . امسال هم با وجود معرفی شدن آثارش قبل مراسم ولی مراسم پر باری داشت . سال پیش در توی فیر (یک مراسم دیگه) یک ست دو نفره از گرین آرو و دت استراک بر اساس سریال آرو معرفی و وارد بازار شد که شباهت نسبی استیون آمیل رو شامل می شد (دت استراک هم با ظاهرش تو فصل اول که برادر اسلید بود ساخته شده بود ) . امسال با درخشش بیشتر سریال دی سی چندین فیگور بر اساس کاراکتر های سریال رو معرفی کرد که شامل دت استروک (خود اسلید در فصل 2 ) - الیور کویین زخمی (بالا تنه لخت ) به همراه ماسک پاره دت استروک در چزیره و کانری به همراه فلش از سریال تازه ی فلش بود . در مراسم هم که به شکلی زیبا مخفی گاه آرو رو ساخته بودن و با جدا کردن سر و دستان فیگور آروی سال پیشی لباس آویزان شده در کمد را ساخته بودن بلک آرو یا مالکوم مرلین نیز معرفی شد . در کنار سری آرو سری بازی های آرکام هم با فیگور های آرکام نایت که شامل بتمن با زره جدیدش-هارلی کویین - آرکام نایت و اسکارکرو بود حضور موفقی داشت . علاوه بر آن نسخه های 6 اینچی سری انیمیشنی بتمن (که همیشه 4 اینچی بودن) حضور داشتن . بر اساس پرویو های منتشر شده قبل مراسم جوکر(از سری اینمیشنی کلاسیک) -بتمن-کتوومن -تو فیس -مستر فریز-من بت-رابین حضور داشتن و نمونه های اولیه ی کیلر کراک-ریدلر-بتگرل-بتمن(از سری کلاسیک) هم معرفی شدند

mezco

مزکو مدتی است دوباره اومده رو دور. سال پیش مزکو با معرفی فیگور های سریال برکینگ بد که شامل دو مدل والتر وایت بود (یکی اش با لباس کار با مواد شیمایی و دیگری با ظاهر هایزنبرگی اش) تا حدی سر و صدا کرد . در طی سال با باز تولید این دو مدل و عوض کردن رنگ لباس هاشون چند مدل مختلف بیرون داد (لباس کار یک بار زرد-یک بار سبز و یک بار طوسی بوده و هایزنبرگ هم قراره در آینده با لباس کرم دوباره تولید شه) . امسال در پرویو ها و مراسم تویفیر جسی پینکمن با لباس کار رو معرفی کرد و چند پروتوتایپ از کاراکتر های اصلی سانز آو آنارکی هم معرفی شده بود . در مراسم کامیک کان امسال چندین رنگ مختلف پینکمن و چند فیگور بیشتر از سانز آو آنارکی معرفی شد ولی مهم ترین فیگور معرفی شده توسط مزکو دو فیگور از گاس فرینگ کاراکتر منفی فصول 3و 4 برکینگ بد بود . یکی اش ظاهر آراسته و معمولی اش و دیگری هم ظاهرش در زمان مرگ که نصف صورتش سوخته بود . در کنار آن بر اساس پرویو ها بتمنی معرفی شد که نسخه ی 6 اینچی محصولات هات تویز بود و لباس هاش همگی پارچه ای بوده و کیفیت بالایی داشت .

سلام! دو تا فيگور جديد گرفتم! اسكارفيس و ترميناتور: تي-٨٠٠

تي٨٠٠ رو مفت گرفتم حدود ٣٢٠! به خاطر يه جرياناتي! خلاصه بريم سراغ عكسا...

ynyme9yh.jpg

nemeny8u.jpg

y7a6uner.jpg

abu4y8y2.jpg

سلام! دو تا فيگور جديد گرفتم! اسكارفيس و ترميناتور: تي-٨٠٠

تي٨٠٠ رو مفت گرفتم حدود ٣٢٠! به خاطر يه جرياناتي! خلاصه بريم سراغ عكسا...

ynyme9yh.jpg

nemeny8u.jpg

y7a6uner.jpg

abu4y8y2.jpg

مبارکت باشه . فیگور های خوبی هستن . فقط این جریانی که برای ترمیناتور بهش اشاره کردی واسه فیگور های دیگه ای هم اتفاق افتادن که قیمتشون بیاد پایین ؟؟

مبارکت باشه . فیگور های خوبی هستن . فقط این جریانی که برای ترمیناتور بهش اشاره کردی واسه فیگور های دیگه ای هم اتفاق افتادن که قیمتشون بیاد پایین ؟؟

مرسي! نه فكر نكنم! چون اين فيگور فيگور مفصل سرش ايراد داشت منم اضافه داشتم..برا همين ازش هي تخفيف گرفتم! بعد اومدم خونه مفصل سر سالم رو گذاشتم ! خلاصه ٧٠٠ رو ٣٢٠ گرفتم! :|

دوستان کسی فیگور مارول و دی سی برای فروش نداره ؟

- - -ویرایش - - -

بله قيمت قبليش ٣٨٠ بود!
ايندينيا هم قبلا ٤٠٠ بود! الان خيلي بيشتره! يا جوكر! بستگي داره كي خريدن! سايت گلوبال اصلا اپ نيست...خيلي از فيگور ها كه تو مغازه هست رو نزاشتن!

کاپیتان آمریکا و اسکارفیس هم قبلا ارزون تر بودن .

کاپیتان فرست آونجر 500 بود شد 750 . اسکارفیس هم 500 بود شد 900

الان شده 700 ترمیناتوره؟؟

کدوم جوکر ؟ مال جک نیکلسون ؟؟ چون ما که هیچ وقت لجرش رو از نزدیک ندیدیم .

داداش فکر کنم الکی بهت گفتن 700 . چون به خاطر یک دونه مفصل داخل سر یک هو نمیان بیش تر از 50 درصد قیمت رو کم کنند . ته ته اش 100 تومن اش رو کم می کردن (700 ها ) . به احتمال زیاد همون 380 بوده سر این بهت 60 تخفیف دادن .

ته زرنگ هم باشی باز این قدر نمی دن مگر این که قیمت خودش پایین تر بوده باشه

آخرین ویرایش:
دوستان کسی فیگور مارول و دی سی برای فروش نداره ؟

- - -ویرایش - - -

کاپیتان آمریکا و اسکارفیس هم قبلا ارزون تر بودن .

کاپیتان فرست آونجر 500 بود شد 750 . اسکارفیس هم 500 بود شد 900

الان شده 700 ترمیناتوره؟؟

کدوم جوکر ؟ مال جک نیکلسون ؟؟ چون ما که هیچ وقت لجرش رو از نزدیک ندیدیم .

داداش فکر کنم الکی بهت گفتن 700 . چون به خاطر یک دونه مفصل داخل سر یک هو نمیان بیش تر از 50 درصد قیمت رو کم کنند . ته ته اش 100 تومن اش رو کم می کردن (700 ها ) . به احتمال زیاد همون 380 بوده سر این بهت 60 تخفیف دادن .

ته زرنگ هم باشی باز این قدر نمی دن مگر این که قیمت خودش پایین تر بوده باشه

اونو نگفت هفصد! گفت اگه دوباره با دلار جديد سفارش بدن هفصد! اونم كه بله مگه اينا ميزارن ضرر كنن؟ اينم واسه فروش نزاشته بود به خاطر مشكلش !
مثلا يه ايرون من جديد آووردن كه هات تويزه مدل قرمز طلايي مفصلاش هم حركت نميكنن( فيگور تقريبا ثابت بدون اكسسوري) فكر ميكنين چند؟ هفصد!

راستي واسه فيگور مارول و دي سي هم قبلا توي بازار قائم طبقه ي دوم ميفروخت خيلي هم خوب ميفروخت چون بعضياش رو گمرك از پك باز كرده بود نصف قيمت! من خلي از اونجا دي سي و مارول گرفتم!
شما برو شايد بازم اينجوري باشه!

Sent from my iPad using Tapatalk

اونو نگفت هفصد! گفت اگه دوباره با دلار جديد سفارش بدن هفصد! اونم كه بله مگه اينا ميزارن ضرر كنن؟ اينم واسه فروش نزاشته بود به خاطر مشكلش !
مثلا يه ايرون من جديد آووردن كه هات تويزه مدل قرمز طلايي مفصلاش هم حركت نميكنن( فيگور تقريبا ثابت بدون اكسسوري) فكر ميكنين چند؟ هفصد!

راستي واسه فيگور مارول و دي سي هم قبلا توي بازار قائم طبقه ي دوم ميفروخت خيلي هم خوب ميفروخت چون بعضياش رو گمرك از پك باز كرده بود نصف قيمت! من خلي از اونجا دي سي و مارول گرفتم!
شما برو شايد بازم اينجوري باشه!

آهان میگم چون این ها این قدر نمی زنن ازش. البته اگه بتونن سفارش بدن چون کمیابه و به راحتی پیدا نمیشه .

می دونم کدوم آیرون من رو می گی .

عجیبه این آیرون منی که میگی رو تو سایت گلوبال هم نیست . دیگه چی آوردن ؟؟ جوکر لجر یا بین رو نیاوردن ؟

آره چند تا خریدم ازش .

آخرین ویرایش:
آهان میگم چون این ها این قدر نمی زنن ازش. البته اگه بتونن سفارش بدن چون کمیابه و به راحتی پیدا نمیشه .

می دونم کدوم آیرون من رو می گی .

عجیبه این آیرون منی که میگی رو تو سایت گلوبال هم نیست . دیگه چی آوردن ؟؟ جوکر لجر یا بین رو نیاوردن ؟

آره چند تا خریدم ازش .

سايت گلوبال كه خدا خيرش بده كلا به. رد نميخوره!
نه بين و جوكر لجر رو ندارن!

یکی از بد ترین خبر ها که خیلی وقت پیش منتشر شد کنسل شدن سری جانگو ی اینتربی بود . به خاطر یک مشت آدم نفهم و مغز اسفنجی که اومدن سر سری فیگور های نکا از جانگو اعتراض کردن که خرید و فروش این فیگور ها توهین به سیاه پوستاس و در راستای حمایت از برده داری (حالا نمی دونم چرا نیومدن خر خود فیلم رو بگیرن ) . سری نکا کلا از بازار جمع شد و اینتربی هم کنسل کرد . برای من داشتن این سری خیلی اهمیت داشت چون از فن های تارانتینوی عزیز هستم و فیگورهای اکثر فیلم هاشو دارم (جز پالپ فیکشن که به تازگی فیگور هاش معرفی شده و اون دوران فیگور های کوچک بلوکی اش موجود بوده که همه اش رو دارم و یکی دوتا از کاراکتر های بیل را بکش ) مثل سگدانی-ضد مرگ -حرامزاده های لعنتی و بیل را بکش . ولی متاسفانه نشد جانگو رو داشته باشم

اینم یک عکس از فیگور های کنسل شده (خدا لعنتشون کنه )
mighty-action-django-toys-cancelled-enterbay.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or